Toplumumuz şiddete oldukça yatkın, rasyonel olarak düşünemeyen, çoğu zaman duygusal ve tutucu bir toplum ve bu açıdan Yunan toplumundan bize geçmiş yağlı güreş sporunun benimsenmesi normal ama aynı zamanda da homofobik bir toplum olan Türk toplumunda birçok homofobik ve gay eylemin kabul görmesi kamusal alanlarda bir o kadar da ilginç. Aktif pozisyondaki eçcinsel Türkler de kendisini gay olmasına rağmen gay olarak değil de kelime oyunu yapıp sadece aktif olarak tanımlaması da aynı sebepten ötürü ileri geliyor sanırım.
Homofobik bir milletin ata sporunun yağlı güreş olması sizce de enteresan değil mi?
Bu gay muhabbeti de 2000 senesinde Ayılar Grubu'nun Kırkpınar organizasyonunun deşifre olmasıyla ortaya çıktı. Öncesinde böyle şey de yoktu. Hayret doğrusu. Gelelim yağlı güreş neden seviliyor. Güreş zaten Türklerin ezelden beri sevdiği spor. Yağlı güreş buna ekstradan dini dokunuşlar ve estetik bir şölen sunuyor. 'Nesi estetik' diyecek olursanız, gidin bir yağlı güreş turnuvasına saha kenarındaki onlarca kadın/erkek fotoğrafçıya sorun. Yağlı güreş görsel bir şölendir, bir güç gösterisidir. Bu sporu yerinde izleyip de beğenmeyen tek bir insan evladı daha görmedim -ki 15 yaşından bu yana çayırlardayım. Daha da sorusu olanı yanıtlamaya çalışırım.
suriyeli 5 milyon insanın oy kullandığı, memur olduğu, aylık 2 3 bin maaş aldığı gibi yalanlarda yazıyor o google da. akademisyenler zaten ya fetöcu ya da pkk yandaşı olduğundan bilimsellikten yeterince uzaklar zaten onlarıda ciddiye alan yok
Simdi konuyla ne alakasi var? Genclik ve Spor Bakanligi'nin resmi kaybaklarini diyorum sen nelerden bahsediyorsun. Her neyse yorumun icin tesekkurler ancak senin beyin hasar gormus.
üşenmedim baktım okçuluktan bahsediliyor en eski atasporu olarak, birkaç beyinsiz bunun hakkında bişeyler ortaya atıyor diğerleride saçma sapan yerlere çekiyor eşcinsellik gibi !!!
link atarmısın buraya resmi sitesinden? ayrıca atasporu olmadığından adım gibi eminim güreşi benimsemişiz fakat atasporumuz değildir. metadoloji bilmediğim doğrudur gay kardeş sen araştıradur bunları
ata sporu anılmaktadır ile ata sporumuzdur arasındaki farkı anlatmama gerek yok sanırım, ata sporumuz değildir. sana son kullandığın cümledeki iki tane anlatım bozukluğunu göstermek isterdim ama anlayabilsen zaten şimdiye kadar anlardın
urolojı dr ları da mı şey oluyor ozaman :D senın mantıkla p. pi ellıyorlar her gun :D ya da bır cerrah hemoroid muayenesı yapıyor :) niyet onemlı nıyet
Kispetten giren el yumruk yapılarak bekletilir yahut içerideki dikiş yerlerinden tutulur. Kispeti normal bir pantolon olarak düşünme. Bel kısmı çift kat deridir ve çok serttir. Uyluktan dize kadar olan kısım ise daha incedir. Aradaki bu sertlik farkı, 'paşkavız' denilen sert bölgenin içindeki dikişleri tutarak rakibi kaldırmanı sağlar. Cinsel bölgelere temas olmaz, yani olan varsa bile o an müsabaka sırasında fark edilmeyen anlık temaslar belki iç kazık oyunu sırasında.
En İyi Cevaplar