2 sınıde kullanmıcaksın bir süre sonra. guzel kardesım gercek bıtane bısıklet al ve gez yuruyus ve kosuyusuda dısarda yap hem dogal hem paran cebıde en ıyısı budur. alıcan 2 hafta sonra kaldırıp atıcan.
Sorun spor yapmakta değil sorun dışarı çıkmakta, kendi hayatım olduğu için daha iyi biliyorum sana saçma gelebilir :) Dışarı çıkmaya üşenen ve sevmeyen insanı bisiklet nereye götürebilir, bakkala mı?
sen kendını nıye eve kapatıyosun kardesım ! doktora gıtsene sen ben dısarı cıkmaya bahane arıyorum bulamıyorum sen eve kapanıyosun. zaten ölucen gıdıcen ne kadar cok sey yasarsan kardır. derdıne senın gel onu cozelım once.
Sanane kardeşim 😄 Ben evde mutluyum, eve kapatmıyorum evde olmayı tercih ediyorum. Sorduğum soruya cevap verecek misin alakasız görüş yapmaya devam mı?
https://i.hizliresim.com/GByj17.png Salonda en sevdiğim alet. Başlarda biraz zorlar ama sonra çok etkisini görürsün. Bisikletten ve koşu bandindan iyi oldgnu ordaki hocadan öğrendim ben de.
Doğal yollardan spor varken ikisini de tercih etmem ancak İstanbul gibi lanet yerdeysem koşu bandını alırım, bisikletin etkisi pek yok gibime geliyor benim :)
Zaten her yerin hareket etse gobek hareket etmez birnolursa onu eritmek iskence olur sana dikkat et reis simdiden onrlemini al. Ozel hareketler yap. Ayrica bisikler her zman daha iyidir.
Çok fark etmez aslında, senin neyi daha çok sevdiğine bağlı. Aynı sonuca ulaşabilirsin ikisi ile. Ben şahsen koşu bandını tercih ediyorum, son ses müzik dinleyerek koşmak çok zevkli oluyor.
Bunun kilo vermekle bir alakasi oldugunu nerden biliyorsunuz? Spor sadece zayiflamak icin yapilan bir sey degildir. Spor saglikli olmak icin yapilir. Sagliktan ne kadar anladiginiz belli.
ben olsam ya dışarıda yürürdüm (haftada 1-2 gün koşuyorum) veya bunun yerine uygun fiyatlı bir yere kaydolurdum (haftada 3-4 gün macfit'e gidiyorum). illa alacaksan bant derim. asılda demem de, senin gönlün olsun hadi :D
Ben keyfimden yürümüyorum zaten :) Mesela burda eve gitmek için 1 km yürümem gerekiyorsa kapalı yollar yüzünden o 7 km ye çıkıyor, Adım başı kapalı yol kaldı ki otobüsle ya da arabayla gitsem bile o 2 kat artıyor sen anla :) Orda yürümek daha kolaydır :)
:) Fakir edebiyatı değil de nedense herkes dışarda yap muhabbetine girdi, benim etrafımda koşulacak bir yer yok, en yakın yer yarım saatlik mesafede, oraya gidene kadar zaten karanlık çöküyor.
En İyi Cevaplar