Rus sevgilimi annem ve babamın elini öpmeye götürdüm kucağıma oturdu ben napıcam?

rus sevgilimi ailemle tanıştırmak el öptürmek için annem ve babama heber verdim akşam bizi eve davet ettiler akşam eve gitmeden önce rus sevgilime bizim gelenek ve göreneklerimizi anlattım süper mini etek yerine uzun etek giymesini söledim hanım hanımcık bir kız olmasını iyice tembihledim akşam oldu rus sevgilimle beraber annem ve babamın evine gittik rus sevgilim annem ve babamın elini öptü sonra çay servisi yapmaya başladı tabi annem sevgilimi gözleriyle süzüyor çok beğendiğini kaş göz işaretleriyle ima ediyor çay servisi bitti rus sevgilime annem boş bir koltuğa oturmasını işaret etti ama rus sevgilim o boş koltuk yerine benim kucağıma oturdu rengim kıpkırmızı oldu annem ve babama rezil oldum babam bu manzarayı görünce birden celallendi o öfke ile yüzüme bir tokat patlattı bula bula kendine bu edepsiz kızı nerden buldun diye bağırığ çağırdı beni evden kovdu evlilik hayallerim başka bahara kaldı ben napıcaaammmm?
Rus sevgilimi annem ve babamın elini öpmeye götürdüm kucağıma oturdu ben napıcam?