Ayrılan annemle babamı öpüşürken yakaladım?

Annem 37 babam 39 yaşında ve çok dinç insanlarlar. 4 yıl önce ayrıldılar sonra babamın hayatına yeni biri girdi annem tamamen iletişimi kesti her yerden sildi babamı. Sonra babam kadınla yolunu ayırdı annemle yine yakınlaştılar ama benim için olduğu belliydi. Benim için bir araya geliyorlardı. Buz patenine gitmek istedim çok seviyorum pateni, annemle gidecektik babam da dahil oldu. O günün dönüşünde saat geç oldu diye babam bizde kaldı. Salonda uyuyordu. Yanına gitmek istedim uzun zamandır yalnız kalmıyorduk. Salona gittiğimde onu annemle öpüşürken gördüm şok oldum. İkisi de fark etmedi bile beni ben de sessizce odama döndüm kulaklığımı falan taktım. Yeniden birlikte olmalarını her şeyden çok istiyorum ama ikisi de beni bu konuda ikaz etti defalarca kez. Ne demek oluyor şimdi bu? Tekrar birlikteler mi? Onlara nasıl davranmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Sabah kahvaltıda da bir gariplerdi babam her zamankinden daha neşeliydi annem babama göre daha olgun ve ciddidir ama annem bile neşeliydi fazlasıyla. Anlamıyorum ki.. Barıştıysalar bana ne zaman söyleyecekler barışmadıysalar bu tavırlar neyin nesi? İkisi de işe gitti ben evdeyim dersim yok bugün zaten.
Güncellemeler
+1 yıl
Barıştılar arkadaşlar, 1 haftadır birlikteler inanılmaz mutluyum yaz sonunda yeniden evlenecekler
Ayrılan annemle babamı öpüşürken yakaladım?