ben çirkin biriyim artık kimseye aşık olma hakkını kendimde görmüyorum çünkü hep boşuna sırf şu lanet olası görünümüm yüzünden.Siz kızlarda haklısınız yanınızda çirkin birini istemezsiniz doğal olarak.Buda benim elimde olmayan kaderim...
Cevabın nedir?
şaşkın..
kendin sormuşsun,kendin yanıtlamışsın:))komik şey
neyse..
Allah'ın yarattığı her kul güzeldir,senin kendine çirkin deme hakkın yok
burnundaki,dudağındaki,göz kavislerindeki kıvrımlar..bak bi,ne kadar estetik gelirler kim bilir
istesen yapabilir miydin?Hayır:)
ha,bunu yapamazsan,sanatkarı eleştirme hakkın da yok
bi hikayecik vardır,ressam bir resim yapar,herkes farklı şey söyler..şurası kötü,burası alakasız,berbat bla bla..sonra bir resim daha,ama bu kez resmi düzelterek eleştireceksindir
kimse düzeltmeye cesaret edemez,bi fırça darbesi dahi atamazlar..
kaşların,dudakların,gözlerin,ellerin..her yerin,aynı az önceki resim kadar özel
bir başkası aynı ahenk içinde onları bir araya getiremez..bunu hatırla ve kendine çirkin deme
..
başka bakış açısı da getirelim,toplum tarafından beğenilen dünyaca ünlü mankenlere bak
kadınların eşleri çok mu yakışıklı?
çoğusu beğenmez,demek ki duruşları,karakterleri çekici geliyor,kendini o yönde de geliştir..bi artın daha olur,fena mı:)
bi daha da..
böyle düşünme<3
kendini başkasıyla kıyaslama,kendine haksızlık yapmış olursun21 Yorumla- 1 yıl
Saçmalamışsın. Tipsiz adam durduk yere kendine tipsiz demiyor gördüğü muamele karşısında bu fikirlere sahip oluyor. Kimse 1 gün sabah kalkıp ben bundan sonra özgüvensiz olayım demez. Demek ki insanların güzellik algılarına uymayan bir yapısı var ve bunu da sonuna kadar hissetmiş ki böyle söylüyor.
Kardeşim sen bu kızın söylediklerine kulak asma kadınlar sadece tipe bakarlar. Bunu sen kendi kendine hissetmiyorsun , sana bunu hissettiriyorlar. Tip yoksa kız da yok bunu kafana sok.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu sorunun kız versiyonun sormuştum bende.. ve tecrübelerime dayanarak söylüyorum, bu işlerin çirkinlik güzellik ile alakası yok... zenginsen, sempatiksen, komiksen, şeytan tüyün var ise, her türlü giderin var demektir...
50 Yorumla
Hacıı. Beterin beteri var. Bana yakışıklısın diyip aynını yapıyorlar, yalnız bırakıyorlar ya!... Biz ne yapalım?
Kız mı istiyorsun? Pis ol. Serseri ol. İt-uğursuz ol. Köpeğin önde gideni ol. O* çocuğu ol! Bak nasıl takılıyorlar peşine. Nasıl aşık oluyorlar. 2 dakika yalnız kalabiliyor musun...
Senin sorunun iyi insan olmaya çalışmak. Biz olduk, yandık, sen yanma. İyi insan olursan yakışıklı da olsan ağzınla kuş tutsan yüzüne bakmıyorlar. Ancak 30 larına gelmiş, gençliği gitmiş teyze kılıklılar bakar. Onlarda aman kapağı bir yere atalım diye düşünen, can havliyle birini bulup da kendini kurtarma çabasında olan, hayatımın geri kalanında rahat edeyim diye düşünen, gençliğini it-kopuk ile harcamış, kuzu postuna bürünmüş kurt kılıklı şeyler. Asla hak etmiyorlar rahat bir hayatı. En güzeli bul genç bir rus bitti gitti. Onlar erkeğin güzeli/çirkini olmadığını biliyor. İlgiliysen, içkin falan yoksa, aile babası olacak gibi duruyorsan havada kaparlar. Uğraşma bizim it-köpek aşıklarıyla...10 Yorumla
+1 yılkardeş bu isler pek dış gorunuse bakmiyor benim yakisikli oldugumu soyliyenler var hatta arkadaslarin anneleri bebek yuzlu oldugumdan midir ne benim icin yakisikli cocuk diyor :D arkadasimin erkek kardesi bile dedi nedeni bilmiyorum -_- ama sevgili isini sorarsan hala sifir bu isler karakterde bitiyo yine bir arkadasim hani cirkin demek yanlis olur tabi ama yakisikli hic degil ilk okulda vardi baska bir arkadasim gene yakisikli degil ciktigi kiz sayisi 20 nin uzerinde ki abartisiz sana diyecegim umidini asla kaybetme kiz tavlama isi daha cok bir laf bir bakis bir tavir ile olan bir olay
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
25
Cevap
37Cevap
biraz özgüven arkadaşlar.
hiçkimse çirkin değildir. bakımsız ve ilgisizdir. Toplumda insan tipiyle karşılanıyor olsa da bilgisiyle kararlılığıyla sağlamlığıyla ve en önemlisi zekasıyla kendini kabul ettirir. Parayla pulla kendini topluma kabul ettiren insanlar, aslında paralarını kabul ettirmiştir kendisini değil.
Şimdi bu güne sıfır yaz ve git bir duş al. Sabah git kuaföre traş ol. Böyle cancanlı olsun. Sonra lacıvert bir gömlek al dar kesim, kırmızı siyah kareli birde şort al. Altına da siyah bir spor giy ve yeni insanlarla tanış. kız erkek gözetme. onlarla da iletişimini koparma face de fotoğraf beğen mesaj at filan işte.
kendine meşgaleler bul. hayat bilgisayar başında değildir. ve en önemlisi kendine güven. Koy fotoğrafını şuraya tüm samimiyetimizle sana nasıl bir tarzda saç gideceğini önerelim. Ona göre birşeyler yapalım yeniden yaratalım seni güzel kardeşim.40 Yorumla
+1 yılAşkı çirkinleştiren insanların böyle bir hakkı varken, sadece görüntüde çirkin(?) insanların neden böyle bir hakkı olmasın dostum? Aşk çirkinlere değil, onu çirkinleştirenlere yasaklanmalı. Her yeni bir gün kendine yeni bir güzellik katabilirsin, devam et ;)
30 Yorumlaaynı şeyleri ben de düşünüyorum..kız versiyonuyum işte. En kötüsü de çirkin ya da güzel olmak elimizde olmayan bir şey. Bizlere de karizmatik,sempatik,şirin vasıflarını yakıştırırlar ancak :)
42 YorumlaKardeşim öyle saçmalık mı olur ya. Ama şansını arttırmak istiyorsan başka yönlerini geliştirmeye gayret et. Spor yap, mizahını geliştir, romantik ol ne bileyim geliştir yani
22 Yorumla
+1 yılÇirkin adamların yanındaki güzel kızlar diye bir şey duymadın galiba. Ayrıca yok böyle bir şey her insan farklıdır demekki senin sevdiklerin sadece görünüşe değer veriyordur. Sen karakterini güzel bir şekilde ifade edersen bence seni de sevicek insanlar vardır.
NOT : çirkin olan değil de çirkinim diye komplekse giren insan çekilmez bence. Nasıl birisin bilmiyorum belki kendin soylediğin kadar çirkin değilsindir ama öyleysen de bunu anlaman kendini tanıyarak yaşaman daha guzel bir şey.10 Yorumla
+1 yılbiraz ukalaca bir yorum olacak ama kendini pazarlamayı bilirsen elde edemeyecegin kız yok kendinle barısık ol dıs görünüs ilk asamada etkilidr ama sonrası için bir önem teşkil etmez. Sen hayatını yasmaya bak eminim dünyalar güzeli bir karın olur birgün arkadasım :D
10 Yorumla
+1 yılo kadar da dert etme be kardesim bnde cirkinim ama beni beegenen kızlar oluyor arada
ne bulduklarını hala anlamıs degilim neyse aşk doktoru mehmet coskunu cok begendigim bir sozu var ondan alıntı yapıyım bn sana :
her erkek her kızı tavlayamaz ama her erkek bir kızı tavlaya bilir10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılalakası yok bak kendimi övmek gibi olmasın ama tip boy var kızlardan rağbette var ama çirkin bir kıza aşık oldum kabul çirkin ama aşığım o beni sevmiyo dalgaya alıyo tam vazgeçicem bir parıltı daha veriyo bana yani tip dediğin olay 15-20 yaş arası için sonrasında şans gerekiyo doru kişiye aşık ol
10 Yorumla
+1 yılÇirkin olmak diye bir şey yok! Sen ''ben çirkinim'' diyerek kendini öyle hissediyosundur. Kızlarla ilgili kısmına gelirsek de kaderimizdeki insanı biz seçmiyoruz ve hepimizin eşleri manken olucak diye bir şey yok.
10 YorumlaÇirkinlik kendine güvenip güvenmemekle alakalıdır aslında. Senin kendini çirkin görmen kendine güvenmemenden dolayı. Yani belki insanlar seni çirkin görmüyodur. Kendi kuruntularındır bunlar, kendine güvenmezsen de aşık olup mutlu olamazsın
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaltta yorumlarda strawberryfields40 bile yakışıklıyım diyebiliyorsa sende çok rahat yakışıklıyım diyebilirsin koçum
64 Yorumla- +1 yıl
açskdjlkasjdlkjasd
+1 yılSen çirkin olabilirsin ama bâki olan bir medeni cesaretin var...bu dunya gecici be gardasim..sen sakın isyan etme..herkes bir sekilde imtihan olur bu dunyada...
20 Yorumla
+1 yılYa ben ne insanlar gördüm erkek kız çirkinlikten ölüyolar ama çok seviliyolar tamamen samimilikle alakali ve farklı olmakla öyle yakışıklı güzel değil bu işler cevrene bakarsanda anlarsın kafana takma bu dönemde geçer
10 Yorumla
+1 yılyanlış düşünüyorsun cırkın kısmetı derler bırde.. bu bakımdan sanslı olucaksındır gunun bırınde bence umutsuzluğu bırak ve ozguvenını toparla.. asık olmak herkesın hakkıdır
10 Yorumla
+1 yılyapma be kardeşim hepimizi Allah yaratmadımı kimin hakkı var dış görünüşüne laf etmeye ? bende yakışıklı değilim ama geçmişte çok sevgilim oldu bence isyan etme zaten senle alay falan eden varsa öbür dünyada çeker. elbet mutlu olacaksın yaşın da pek ilerlemiş sayılmaz sabırlı ol
20 Yorumlabırak sen allah aşkına,sen bunun yorumunu kendi kendine yapıyosun,? cirkin orta halli ya da yakışıklı diye kategorilense bu işler ohooo,dışarda ne ilk insana benzeyenler var yanında fıstıkla :) şuan senden hiçbir farkım yok benimde:) herkesin tipi birine güzel be kardeş,böyle şeyleri dert etme,o cirkin kelimesinide kendine kullanma bidaha.
00 Yorumlasanki kızlara da yakışıklı erkekler bakıyor da takma sen. illa ki birisini bulursun ne demişler ''allah çirkin şansı versin''
10 Yorumlabende az da olsa tip var ama bende bulamıyorum demek ki tip değil herşey atılımgac olmalısın biraz
Cut.10 Yorumlaşöyle bak çevrene evli olan insanların hepsi çok mu güzel.bu senin güzellik kavramına bağlı.şuan alıcın yok diye öyle düşünüyorsun.elbet biri yazılıdır kaderine
10 Yorumla
+1 yılöyle deme gönül bu kızlar hiç çirkine aşık olmuyo mu sanıyosun ?:)
27 Yorumla- +1 yıl
baştan böyle dersen bulamazsın tabi
- +1 yıl
e internetten bulursan olmaz tabi..
- +1 yıl
bu önyargıyla..
sana sarılma isteği uyandırdın içimde sakın böyle düşünme sakın kıyamam sana
21 YorumlaSpor konusunda 300 cevap paylaştı. Ben çirkin miyim, güzel miyim bilmiyorum ama benim de olmadı... "Dert etme" diyemem ama çözüm de sunamam...
20 Yorumla
+1 yılahahah :) bu dediğine sadece gülüyorum seni görünüşün icin sevecek hiç sevmesin daha iyi.ben tecrübelerime dayanarak söylüyorum kişisel davranışlar espri tarz tipten daha önemli.
10 Yorumla
+1 yılAllah kalbe karşılık bir kalp yaratmıştır.kimse evde kalmaz.bence sen evham yapıyorsun.yaradıcının vermiş olduğu göze kaşa kulağa burna kısaca verdiği her organa şükretmelisin.yoksa hakikaten yalnız kalırsın:) tebessüm
10 YorumlaSeni güzelliğin için sevecek bir kadın seni zaten hiç birzaman sevmeyecektir. Takma kafana bozma moralini.
10 YorumlaÇirkinler de Sever.. diye bir film aklıma geldi... Tipe çok takılma...
10 Yorumlakendini nden bukadar aşşagılıyorsun adamım :) bende yakısıklı oldugumu düşünmüyorum aynaya her gün 10 defa bakarız cüsse desen yok bize kim bakacak derim ama bu kadarda assagılama kendini bence..
10 Yorumla
+1 yılTiple alakası yok,anlaşamadıktan sonra ne kaşı gözü ne parası pulu ne işi gücü vs önemli olmuyor. Önemsiz şeyler bunların hepsi.
10 Yorumla
+1 yılŞöyle söyleyeyim ben cok guzel bir kız değilim.Gecen yıl pek de yakışıklı kategorisine girmeyen birine aşık oldum.Yani onemli olan güzellik degil hormonların dogru anda çalışması :D
10 YorumlaBunu diyen birinin altından yakışıklı biri çıkarsa hiç şaşırmam :D
20 Yorumlakardeş zaten genelde çirkinler malı götürür diye bir kanı var yanlış mı..:DDD
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçirkin yüz yoktur dostum. Marifet insanların gerçek yüzünü görebilmekte. Göremeyen körler için yapabileceğin bir şey yok
30 Yorumla
+1 yılkader kısmet bak çirkin kızlara yanında yakışıklı çocuk vardır
10 Yorumla
+1 yılİsyan etme güzel kardeşim :) çirkin değilsin. Herkesin kendi güzelliği var
20 YorumlaYoo aşık olursun da sana aşık olan olur mu asıl soru bu. Olmak ya da olmamak.
00 Yorumlagorunumun yuzunden seni sevmeyen kizdan bir bok bekleme bro
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltam tersi mk nerde güzel kız görsem hep yanlarında çirkin erkekler var çünkü adamlarda özgüven ve dil var.. bende tip var özgüven sıfır al işte benimde yok sevgilim 25 yıldır
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇirkinsen güzel bir kızla evlenme ihtimalin yüksek , genelde böyle oluyor
40 YorumlaAsık olma hakkın yoksa yeme ıcme yasama hakkında yok demektır kı boyle bısey de olamaz cırkınlık onemlı degıl sende bıter bıraz;)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılValla sana şu kadarını söylimm. Bizim kızların türkiyede beğenmediği adamların kolunda taş bebek avrupalı rus ukraynalı hatunlar dolduruyo.Göreceli yani. Önemli olan karizma kardeşim ;)
00 YorumlaAşk her insanın hakkı tabiki guzellikle ne alakasi var..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldostum birgün bir sevgilin olabilir ama onun yanında ne kadar rahat edersin bilemiyorum
bu dünya böyle zamanla alışırsın kardeşim10 YorumlaAllahın yatatığı hiçbirşey çirkin değildir. Herkesin bir eşi var bu dünyada üzme kendini
10 Yorumlaİş muhabbete ve duruşuna,haline,tavrına bakar ;) Herkesin alıcısı vardır ;)
00 Yorumlasacmalama senı boyle sevem bırı cıkarsa karsına o senı gercekten sevıyodur guzelı herkes sever.
00 Yorumlatek değilsin benimde tip ortalama yani bende de sevgili yok.
00 Yorumla
+1 yılönemli olan iç güzellikkkkkk !
22 Yorumla- +1 yıl
yo ben gayet ciddiyim yakışıklı olup piç olanı napym ben :)
+1 yılyaşın kaç?
22 YorumlaÇok yakışıklı olduğuna eminim
10 Yorumla
+1 yılOnun da sevdiği çıkar yani
10 YorumlaSpor konusunda 424 cevap paylaştı. Sacmaliyorsun, var tabi ki.
10 Yorumladostum eli ayağı olmayanlar ne yapsın ?
10 YorumlaSpor konusunda 5,3b cevap paylaştı. yüzü cirkin değil.
gönlü güzel olsun...10 YorumlaDuygulandım lann :( takma olum kafana bunları!
20 YorumlaSpor konusunda 643 cevap paylaştı. Evet, ne kadar erken kabullenirsen o kadar iyi
10 Yorumla
+1 yılÇirkin insan yoktur,bence
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılVar tabi neden olmasın
10 Yorumlasorun sende değil bende
10 YorumlaKendine haksizlik etmemelisin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltip degıl tarz meselesı tarz olurtur dıkkat cek
10 Yorumla- Devamını Gör (2)
Devamını Gör(47)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz