Sevilmeyi hiç dahil bile etmiyor çirkin insanlar zaten sevilmez de.Çirkin insanın sevmeye hakkı var mıdır yok mudur?
Cevabın nedir?
+1 yılHakkı kim belirliyor? Kime bırakıyorsun seçenek hakkını? Kim belirlemeli? Çirkin olduğunu düşünenler kendi haklarını belirler herkes gibi..
Çirkinlik görüntüdür. Çevrenin seni gördüğüdür. Çevrenin sende gördüğü, eğer senin hayat tarzını, kendine bakış açını hatta ks halkını etkilemeye başlamışsa sen, çevre için yaşamayı seçmişsin demektir. Kendini tamamen çevrenin inisiyatifine bırakmışsan hayatını sen değil onlar yaşıyor. O kadar değerini düşürmüşsün ki insanlar 'Trolluyosun' derken bile kendini aşağılayarak çirkinliğini kanıtlamaya çalışıyorsun.
Zayıflık tipte değil karakterde. Şu ana kadar çevreden gelen tepkilerin tersini savunacakken, kendini kurtaracakken kolaya kaçıp hep onların sözünün arkasında saklandın, onlara hak verdin. Kendine sürekli hakaret ettin ve zamanla bundan zevk almaya başladın. Bu hem acınası hem gerçekten çirkin. Bahsettiğin çirkinlik sadece burda var. Kendini çevre yorumlarına kapatmamanda ve çevreye açık bir şekilde bırakmanda var. Kendine güvenin yoksa da saygın olmalı. İnsanlığa hakaretsin, çirkin olmadığın halde kendini ezdirmekle çirkinliğe de hakaretsin. Kendine saygın bile yok. Yaptığın ayıp ve artık ksyi de taciz etmeye başladın. Çirkinsen başkası seni güzelliğe ikna etsin diye çabalama. Kimse çabalamasın. Çirkinliğine hak versinler diye de çabalama. Rahat bırak insanları.
Ya da sabit fikrinden kurtul. Bahsettiğin insanlara haddini bildir. Kendine saygın olsun. Yaradan'a saygın olsun. Ağız ve ter kokunla dalga geçeceğine temizliğini yap. Temizlik yakışıklılara özgü değil. Spor yapıyormuşsun bir de, kim bilir ne pissindir şimdi sen. Bizzat senin yorumundan okudum bunları. Seni uzun süre inceledim.
HAK ETTİĞİN GİBİ YAŞA!
Kendine nasıl layık görüyorsan..02 Yorumla- +1 yıl
Ben anlamadım ki bu kadar edebiyat yaptıracak ne dedik. Çirkinim dedim arkasındayım da söylediklerimin. Kimse beni güzelliğe ikna etsin diye uğraşmıyorum. Ben niye bu haldeyim çevreden bana savrulan sözlerden dolayı mı? yoksa çevrenin bana söylediklerinde haklı olması mı? Sen birine başarısız olacaksın dersin ve o kişi başarısız olursa onun canını sıkan senin onu söylemen değil senin söylediklerinde haklı olmandır. Bir kişi yalnız diye asla üzülmez çevredekiler yalnız değil diye üzülür. İçerlenmekte haklıyım. Başkası benim hayatımı yaşamıyor benim hayatımı yaşamayı zaten istemezler. Hak ettiğim gibi yaşıyor muyum bilmiyorum çünkü neyi hak ettiğimi bilmiyorum. Sen bir hayal kurarsın yaşayamayınca başkalarına suç atabilirsin ama bana söylenenler bana söyleyenlerin yaşadığı hayatlar benim yapamadıklarımdan dolayı benim başkasına suç atmak gibi bir lüksüm yok. Ne yapamadıysam kendim yapamadım. Ve sürekli bana söylenen şeyden dolayı yapamadım. ÇİRKİNLİK
- +1 yıl
Bu arada bir küskünlük var. Yaşamadıysam yaşamıyım küskünlüğü, Diyorsun ki madem başarısız oldum onlara dediklerinden fazla haklı olduklarını göstereyim. Bana kimse temiz değilsin demedi. Ben kendim diyorum hem çirkinim hem de temiz değilim. bir zamanlar temizdim de baktım olmuyor onu da bıraktım.
En İyi Cevaplar
+1 yılÇirkinlik kavramı degişkendir, kime göre neye göre? Elbetteki her insanın sevmeye ve sevilmeye hakkı vardır, çirkini yaratan ile güzeli yaratan tek varlık, her güzelde ilk bakışta göremedigin bir çirkinlik ve her çirkinde de il bakışta farkedemedigin bir güzellik vardır
04 Yorumla- +1 yıl
Sen iki erkek biri yakışıklı diğeri çirkin seni severken hangisini seçersin dürüst ol
- +1 yıl
Çirkin olmasının önemi yok, insanlıgı ve düşenceleri en önemlisi vicdanı önemli ☺Çirkin olsun benim olsun☺
- +1 yıl
insanlık düşünce vicdan hepsi aynı 2sinde de yakışıklı olanı mı tercih edersin çirkin olanı mı?
- +1 yıl
Çirkin ☺
+1 yılGüzel çirkin herkesin sevmeye sevilmeye hakkı vardır. Muhakkak herkes için onu beğenip ondan hoşlanacak birileri vardır ve Allah sevgi ve sevilmek isteyene bu yeteri kadar verilir, Allah sevenleri çok sever buyurmuştur...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOyle beni de sevmezler ben de sevmem kimseyi
Şu an oldugu gibi sevmeye kalksam olumsuz oluyo zaten32 Yorumla- +1 yıl
Ben hiçkimseye açılmadım ama açılsam da cevabını biliyorum zaten. O yüzden çirkin insanın sevmeye hakkı yoktur aga
Cevap sahibi+1 yılBen de acilmadim ama mesajima bile cevap vermiyor iste
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
11Cevap
Her yerde çirkin olduğunu vurgulamana gerek yok kendinle barışık ol biraz :)
12 Yorumla- +1 yıl
Tamam çok şükür çirkinim. Bak barışığım
+1 yılÇok saçma bir soru olmuş öncelikle çirkin insan yoktur. Sana gore çirkin başkasına gore dünya guzeli / yakışıklıdır bu göreceli bir kavram. Her insanın sevilme ve sevme hakkı vardır yok diyen zaten insan değil bir yaratığa donuşmuş demektir.
13 Yorumla- +1 yıl
Söylediğim herşeyin bir mantığı var. Burda herşey bağlantılı. Düşün 2 erkek var senden hoşlanan bunu biliyorsun birisi yakışıklı diğeri çirkin. Ağzı kokar, vucüdu ter kokar pisliğin önde gideni. Sen çirkin olan biriyle birlikte olur musun? Veya 1 çirkin 9 yakışıklı erkeğin olduğu bir ortamda çirkinle bir gelecek düşünür müsün? İşte onun gibi aynı. Ben çirkinim bunu hiç saklamadım. bir kızın benden hoşlanma ihtimali hint okyanusunu ıslanmadan yüzerek geçme ihtimalinden daha az. Peki sevilmiyorsa bir çirkinin sevmeye hakkı var mıdır?
- +1 yıl
Pis birini secmem tabiki çirkinlik başka pis olmak başka yakışıklı ama içi boş iki laf edemiycem birini istemem biblo değil ya bu karşıma alıp sadece izliyim. Bir çok dünya güzeli kızın yanında çirkin tipsiz diye tabir edilen insan var bunun sebebi gönüllerin uyusmasidir. Dış görünüşleri iyi iki kisi bin ilişkisi zaten uzun vadeli olmuyo.
- +1 yıl
Peki bu çirkin insanlar sence yıllarca tipleriyle yargılandıkları için temizliklerine yakışıklı insanlar kadar dikkat ediyor mudur? Hayır Yakışıklı erkekler kızlarla daha fazla konuştukları için onların nelerden hoşlandığını nasıl düşündüğünü, ve kadınların ruhunu çirkin erkeklerden daha iyi anlıyor mudur? Evet. O zaman çirkin erkeğin hiçbir şansı kalmıyor. Beyin önemli düşünce önemli diyorsunuz da yakışıklı erkeklerin de beyni armut toplamıyor onlar da düşünüyor onların da beyni var.
Her insanın sevilmeye hakkı var da. Farkettim çirkin gidiyor güzeli seviyor güzel pas vermeyince çirkinin sevilmeye hakkı yok mu edebiyatı yapıyor. eee senin sevmediğin çirkinlerin sevilmeye hakkı yok mu?
03 Yorumla- +1 yıl
Ben çirkinlerin sevmeye hakkı yoktur diyorum. O yüzden sevmedim zaten kimseyi. Karşılık alamayacağımı bile bile niye seveyim. Çirkinlerin sevilmeye de hakkı yoktur o yüzden sevmediğim çirkinlerin de sevilmeye hakkı yoktur.
- +1 yıl
Bana acıyan benden bin kat beter olsun kanka ne mazlum edebiyatı. Aksine insanlar ölümüne eleştirsin ki biraz kendimi haklı hissedeyim.
+1 yılAnnene sor o iyi bilir geçen gene beni aramış mk işim var dedim :D :D seni amna koyduğum egosu tavan yapmış piçi seni sen kimsin kendini yakışıklı mı sanıyorsun qavat
03 Yorumla- +1 yıl
Hayır kendimi yakışıklı sanmıyorum. Çirkin olduğum için sordum zaten. Sen soruya cevap ver.
- +1 yıl
Fotoğrafa bakarsan zaten ne kadar miden bulandığını fark edersin. Yolda gören ayaklarıma bakıyor düz olduğunu görünce yazık laa insanmış diyor. Görenler 6 gulhu 2 elham okuyor ölülere bile 3e1. Yüzüklerin efendisi filminin yapımcısından mesaj geldi "Makyaj malzemesine çok para gidiyor. Orc rolü var oynar mısın? " diye. Tuvalet olsam kimse sıçmaz bok kirlenir diye. Diğer sorulara bakarsan anlarsın zaten. Bence çirkin insanın sevmeye de sevilmeye de hakkı yoktur.
- +1 yıl
Bak yanlış anlama ben çirkinlere hakaret ediyorsun sandım tipini iyi gördüğüm için yazdım sana dostum yemin ederim bak sana çirkin diyenlerin sevgililierini seveyim tek tek kimseye kulak asma mk kendin için yaşa hayat senin hayatın kardeşim diğer insanların benim hatta Cristiano Ronaldonun bile senden üstün bir yanı yok kimsenin sen sen gibi ol dostum tekrar ksr bkma..
Ben kendimi çirkin olarak görüyorum. Hep sevdim hiç sevilmedim. O yüzden bir daha aşık olmamak için dua ediyorum.
04 Yorumla- +1 yıl
Lezbiyen misin?
- +1 yıl
Sevilmedim derken kızlar mı sevmedi erkekler mi sevmedi? yani teklif ettin de mi karşılık alamadın? Çünkü kızların başarısız olmasıyla erkeklerin başarısız olması aynı şey değil. Kızların şansı daha fazla. Mesela ben bir kıza açılsam , geri kapatır kilitler anahtarı da yutar.
+1 yılsevilmeye hakkı yoktur haketmezler de. çünkü halk tarafından hor görülüp dışlanırlar nefret edilirler. bende öyleyim.
20 YorumlaAbi çirkinlerinde var tabi ama şöyle bir durum var çirkin olan bazı bayanlarda bir vücut oluyor hani ben genelde daha çok vücuda baktığım için belkide bilmiyorum
10 YorumlaFakirlerin ve cirkinlerin yasamaya bile hakki yok, silinsinler bu dunyadan.
24 Yorumla- +1 yıl
Az önce eig seçmeseydim bunu seçerdim kanka.
- +1 yıl
Haksız da sayılmazlar yani. Benim hakkımda kimin ne önyargısı varsa hepsi doğru.
Böyle düşünmemelisin yüzüne bakılmayacak gibi de değilsin, elbet seni seven de çıkar karşına.
02 Yorumla- +1 yıl
yok öyle bir dünya birsürü yakışıklı varken kim bakar allah aşkına
- +1 yıl
Ya sen şu güzel olduklarını duymak istedikleri için, bilerek çirkinim diyenlerden misin? Çirkin olsan söylerdim çekinmem. Hatta yüzün gerçekten güzel tek kusur Kaşların olabilir biraz fazla kalın ama onun dışında iyisin.
Veya senin kriterlerin yüksek ve kendin de "çirkin" kızları istemiyor veya şana vermiyorsun. Ama Güzel bakan birini bulursun elbet.
+1 yılYoktur dostum biz çirkinler ölelim ne dünyada ne ahirette yerimiz yok :)
01 Yorumla- +1 yıl
aynen öyle çirkine tuvalet suyu bile haramdır.
Ya dostum kime göre, neye göre çirkin olduğu değişir insanın...
09 Yorumla- +1 yıl
Ben mesela ilkokul arkadaşlarıma , lisedeki arkadaşlarıma , üniversitedeki arkadaşlarıma göre çirkinim. Birbirini tanımayan insanlar çirkin olduğumu düşünüyor dostum.
- +1 yıl
Evet gerçekten yakışıklı birine vurulurlar. Gözlerinde kaybolurlar. Romantik romantik hayallere dalarlar. Onun için hertürlü fedakarlıkları yaparlar. Ama bu çirkin erkekler için kesinlikle geçerli değildir.
- +1 yıl
Sevmen için tipinin iyi olması gerekir. Tipi iyi olmadıktan sonra sevmezsin. Sevdiğinin tipi iyidir ve sen de benim için kusursuz dersin.
- +1 yıl
Bacım yakışıklı insanlarda da kişilik var uslüp var ağızları laf yapıyor.
- +1 yıl
Bunlar çirkin insanda olsa ne olacak yakışıklı hertürlü ezip geçiyor
+1 yılYoktur sadece benim gibi içine gömeimeye hakkı vardır.
20 Yorumla
+1 yılniye çirkin insan değilmimi sevemezmi onun kalbi ykmu
11 Yorumla- +1 yıl
Sevilmedikten sonra sevmesi bişey ifade etmiyor zaten. Paradoksum çok uzun olmasa yazardım da uykum geldi. Kısacası sevilmeyeceğini bile bile bir insanın diğer bir insanı sevmeye hakkı yoktur'a bağlanıyor sonu.
kardeşim niye bu kadar tipe takiliyorsun yakisikli olman gerekmez temiz düzenli ol ahlakli ol bulursun mutlaka birini aşk fiziksel değildir
09 Yorumla- +1 yıl
Peki 2 tane erkek olduğunu düşün ikisi de seni seviyor biri çok çirkin diğeri yakışıklı ikisi de aynı kültürel bilgiye sahip ikisi de aynı düşüncelere sahip yani tek farkı biri yakışıklı diğeri çirkin hangisini seçersin? Dürüst ol
- +1 yıl
Buzlukta buz gibi Coca-Cola var bir de dışarda ılık le Cola var hangisini tercih edersin
- +1 yıl
Dışarda daha iyisi oldukça kimsenin beni tercih etmeyeceğini biliyorum
- +1 yıl
Buna gerçekçilik diyorum. Kimse dışgörünüş önemli değil demesin
- +1 yıl
Başkası için kılımı kıpırdatmam zaten işe yaramaz
+1 yılsizce ben cirkinmiyim 😐😐
00 YorumlaBu soru bile ne kadar boktan bir dünyada yaşadığımızın kanıtı
10 Yorumlane kadar kötü bir soru bu. tabiki var.
09 Yorumla- +1 yıl
Çirkinin halinden güzel ne anlasın.
- +1 yıl
Ben kendimi çirkin hissetmiyorum ki. Çirkin olduğumu biliyorum zaten. Aksi takdirde neden ilkokulda lisede üniversitede arkadaşlarım hatta kendi abim bile benim çirkin olduğumu söylesin. Ki bu insanlar birbirlerini tanımıyor.
- +1 yıl
Ne alakası var. Bu insanlar doğruyu söylüyorlar bence. Çünkü birbirini tanımadıkları halde aynı şeyi görüyorlar. Bedri çirkin. Aynı şeyi görüyorlarsa benim söz söyleme hakkım var mı?
- +1 yıl
Psikoloğa gittim zaten. Aileme bu çocuğun bişeyi yok bu çocuk cidden çirkin dersen sana ekstradan 100 tl fazla veririm dedim adam kabul etti.
- +1 yıl
Hayır cidden çirkin olduğum için böyle davranıyorum. Ve bence çirkin insanların sevilmeye de sevmeye de hakkı yoktur.
+1 yılTabiki vardir kime gore neye gore cirkin
06 Yorumla- +1 yıl
herkese göre tipsiz bacım
- +1 yıl
Her kor atin bir topal alicisi vardir
- +1 yıl
Yoktur
- +1 yıl
Vardir illaki
- +1 yıl
Yok bacım 23 yaşındayım hiç olmadı
- +1 yıl
Kriterlerini dusur o zman bir suru cirkin kiz var yalnizliktan bunalmis onlara yuru
+1 yılÇirkin insan yoktur bakımsız insan vardır
01 Yorumla- +1 yıl
Çirkin insan yoktur çünkü çirkinler insan değildir.
+1 yılBence vardır
01 Yorumla- +1 yıl
Bence yoktur
+1 yılİçten içe sevebilir.
011 Yorumla- +1 yıl
Peki sevilebilir mi?
- +1 yıl
Zenginse yalandan sevilebilir bizim ülkede.
- +1 yıl
Hayır zenginse de sevilemez. Çünkü birsürü yakışıklı zengin var. Ben zenginim kimse sevmiyor çünkü çirkin insana tuvalet suyu bile haramdır. Çirkin insanın sevilmeye hakkı yoktur aga
- +1 yıl
Satın alabilirsin aslında. Ne bileyim Ali Ağaoğlu, rahmetli Halis Toprak Yakışıklı mıydı sence?
- +1 yıl
Ali Ağaoğlu çirkin bir erkek değil yaşına göre yakışıklı bile.
- +1 yıl
:) Yorumsuz.
- +1 yıl
Fakir ve yakışıklı birinin sevilme olasılığı
Zengin ve çirkin birinin sevilme olasılığından fazladır. Çünkü yakışıklı bir kere a... q - +1 yıl
Para kazan kuzucum..
- +1 yıl
Para kazanıyorum zaten. Ama tip olmadıktan sonra olmaz.
- +1 yıl
Belki sorun şu sabit fikirliliğindir.
- +1 yıl
Özgüvenli olup rezil olacağıma hiç denemem daha iyi.
+1 yılVardır
03 Yorumla- +1 yıl
yürü git
- +1 yıl
Tamam lan vardır. Ama çirkin insan yoktur. Çünkü çirkinler insan değildir.
- +1 yıl
Hmm
+1 yılHakki yoktur nokta
00 Yorumla
Devamını Gör(8)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?