Bir kadının sevdiği erkeğe değer verdiği nereden anlaşılır?
Kadın sevdiği erkeğe sevgisini nasıl belli eder.
Kadın sevdiği erkeğe sevgisini nasıl belli eder.
arkani döndügünde her an biriyle kiristirabilir tedirginligi yasamiyorsan,seni incitmek yerine sitemkar davraniyorsa,yiyecegine,corabina,pijamanla alakaliysa,sen kanapede uyuklayip üstüne bir sey örtüyorsa,ailende hosuna gitmedigi haler oldugunda bunu senin icin büyütmüyorsa vs..o kadinin kiymetini bil.
Hayatta anlayamazsın dostum hakikaten o iş kader meselesi kim ne derse boş bu lafa gerçekten karşıyım kaderde ne yazmıssa odur sözüne kapılıp hiç bişiy yapmamak ama eş seçimi ilişki seçimi hakikatten kader yeri geliyo 30 yıllık dostunu tanıyamıyosun .
gözlerinin içine bakamaz konuşurken saçmalar gibi şeyler zaten bayanları anlamak zor degilki arkadaş nie zormuşuz gibi davranıyosunuz. açık ve net belli eder m.etme
Bayanlar düşüncelerini açıkça söylemiyorlar.
Bunun yerine dolaylı olarak söylemeyi tercih ediyorlar diye duyuyorum.
benim için sevdiğim kişinin değerleri önemlidir.değerlerinize saygı duyuyorsa anlaşılır diye düşünüyorum.
Cevap
4Cevap
knuşurken gozlerınn ıcı guler :) ara sıra suprzler yapar yemek yapar :) yenı gezdgı guzel yerlerı sennlede gezmek ıster yanı ben sevıp deger verdklerıme böyleym :)
zor zamanında yanında olur sana destek çıkar kıskanır
bana ver de. üzülerek istemeyerek tamam madem öyle diyorsa değer verdiğini anlarsın. gerisi boş...
Sevdiğini direkt belli eder. Görüşür, öpüşür, elini tutar, hayran olur, sarılır, hepsinin herzaman olmasına da gerek yok.
sana bakarken gözlerinin içi gülen birini bulursan bırakmayacaksın
kıskanır en en en önemlisi
Kıskanması sevdiğini gösterebilir.
Ama değer verdiği nasıl anlaşılır?
bi kadın severse seni başının üstünde taşır zaten :))
anlaşılmaz hissedersin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar