kızlar yardım lütfen :)bacaklarım daha düzgün olsun istiyorum :)
Bacak sıkılaştırmak için ne yapılabilir?
Bacak sıkılaştırmak için ne yapılabilir?
Asansör ve yürüyen merdivenleri unut :) Basamakları parmak uçlarında çık tam basma (dikkat et düşme) İlk başlarda canın yanar ama alışınca çok güzel oluyor. Özel bir şey yapmadan her an uygulayabileceğin çok basit bir yöntem ;)
oyyy süper sağol :)
peküm :)
Dondurucuda 10 dakika beklettiginiz kalin naylon çoraplari giyerek bacaklariniza buz terapisi uygulayabilirsiniz. Böylece bacaklarinizin eskisinden daha siki ve canli bir görünüme kavustuklarini göreceksiniz.
- merdiven çıkmalısın
- bisiklet çalışmalısın
- ve yokuş yukarı yürümelisin
1-3 tamam sadece 2 yok teşekkürler :)
Cevap
5Cevap
Ben kuçuklukten beri dusumun bitiminde soguk suyu bacaklarimda gezdiririm. Hem saglik açisindan yapilmasi gerek hemde bacaklari SIKILASTIRIYOR. Gerçi soguk su tum vucut için iyi fakat ben bunu kisin yapamiyorum. Ama bacaklarda pek hisedilmiyor soguk su. Tavsiye ederim yani.
doğal yolla mı istiyorsun yoksa bazı kişilerin yptığı gibi makineyle filan mı?
hazır alıcam hangi markette bulabilirim?kapıda ödeme yapılıyor mu?
nasıl hazır almayı düşünüyorsun
işin esprisi o tabii ki de kendim doğal istiyorum makine ne ya?
tamam. öncelikle bir program hazırlaman lazım bunu zamanla uygulaman lazım. benim sana burada diye bileceğim sadece bu kadar.eğer yardıma ihtiyacın olursa ekle beni mesaj at yardımcı olmaya çalışayım.
ben merdivenleri cift çift çıkarım, totoşa faydası var dediler, bacaklara da vardır eminim
streç film ile bacaklarını sar zamanla terleme ile bacakların incelip skılaşacaktır
Bisiklet çalışmalısın.
teşekkürler :)
Kendini yorma . Bitkisella sıkılaştırıcı set var. Al kullan sıkıntın olan yere . Geçsin gitsn.
Futbol oyna 1 seneye kalmaz roberto karlos gibi olursun.
jimnastik ve dustan sonra soğuk su..
en güzeli yuruyuş birde merdiven çık
bacaklarını arkaya doğru it popon sıkılaşıyor
body solanuna gidiyormusun ?
ne alaka?
plates yapabilirsin
onu yaptım da o zor dayanamıyorum sakatlanıcam
fazla kasmadan yapcaksın :)
masaj yap :)
Koşmalısın.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar