Facebook'ta fotoğraflarını kullandığım kişinin şikayet etmesi mi kabul olur yoksa konuştuğum kişinin şikayeti mi?

bundan 3 yıl önce faceden bir kızın fotolarını kullanarak bir hesap açtım sonra biriyle konuştum hem faceden hem de telefondan 2 yıl boyunca 1 yıldır konuşmadım daha kapattım hesabı falan. Sahte hesap olduğunu öğrendi.

Şimdi o konuştuğum kişi beni buldurmak istese buldurabilir mi? Normalde fotolarını kullandgm kişinin şikayet etmesi mi kabul olur yoksa konuştuğum kişi de şikayetçi olsa bulabilir mi? Ne gerekçe sunabilir polise lütfenn yardım edin
Güncellemeler
+1 yıl
onunla mesajlaştığım hattı artık kullanmıyorum. Sahte profili de kapattım zaten döndürdüm açıp tamamen silsem yararı olur mu ya bana biri açıkça anlatsın nolur ailem öğrenirse biterim ben lütfen
Güncellemeler
+1 yıl
ya o kadar bilişim suçu varken kredi kartlarıyla ilgili falan sizce polis bununla ilgilenir mi? Bi de diyelim şikayet etmeye gitti nasıl edicek? Polise sahte hesabın adını mı verip arattırçak?
Facebook'ta fotoğraflarını kullandığım kişinin şikayet etmesi mi kabul olur yoksa konuştuğum kişinin şikayeti mi?