Birçok kişi kendini iyi hissettiği zamanlarda sosyal medyada fotoğrafını paylaşıyor ve arkadaş çevresiyle de paylaşmış oluyor. Bu fotoğrafların altına gelen bazı yorumlar kişiyi şikayetçi olmaya itiyor. - Sosyal medyadaki fotoğraflarınıza gelen hangi yorumlardan şikayetçisiniz?
Sosyal medyadaki fotoğraflarınıza gelen hangi yorumlardan şikayetçisiniz?
İnternet & Teknoloji konusunda 645 cevap paylaştı.
Her şeyi hikaye üzerinden yaparım. Sadece bir yorum vardı, efektliydi fotom. Arkadaş senin gibi ponçik bir kızı ne hale getirmiş diyince kaldırmıştım. Aslında kötü olduğu için paylaşmıştım neden alındım bilmiyorum:d
Hiçbir yorumdan şikayetçi değilim. Çok sık paylaşım yapmam. Yaptığımda ise genelde komik paylaşımlar yaptığım için güzel tepkiler alırım. Siyasi yâ da laf sokma amacı güden paylaşımlar yoktur benim hesaplarımda.
1. Mekana gidip gülüp eğlenip foto çekildiğimizde gelen yorum;neresi burası, kimle gittin, ne yeniliyor orda ve sende hep geziyorsun. 2. Süslenip püslenip güzel olduğuna inandığında foto çekinip atarsın seni çekemeyenler de bir kusur arar bulur onu gözüne sokarlar. Bunlardan dolayı artık çok az paylaşım yapıyorum paylaşırsam da absürt şeyler.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Çok yaşlanmışsın, genetik mi, niye hiç gülmüyorsun, saçlar beyazlamış... 🙄 bla bla bla.. ne yapayım saçımı mı boyatayım?
sen hem altında beğen yorum yap yeri olan biryere resim at sonra yorumları beğenileri kendi dilediğince ayarla insanların meğer ne büyük egoları varmış arkadaş. Bizim türkiyedeki kadar sanal gerçeklik rüyasında yaşayan baska millet oldugnu sanmıyorum
Ben emek emek guzel fotograf atıyorum altina annemin amca kızı "oo napiyorsunuz" yazıyor. Cevap veriyorsun geri dönüş yapmıyor. Yorumu sadece beğensen cevap vermedi oluyor. Bende kapatıyorum yoruma. Şahane oluyor
hiç birisinden şikayetçi değilim, çünkü tanımadığım hiç kimse yok hesaplarımda :D hepside kapalı profildir. kötü bir yorum bile gelse (ki geliyor) tanıdığım birisinden geldiği için konuşabiliyoruz hatta makaraya sarıyoruz resmen :)
Sosyal medayda fazla fotoğraf paylaşmam. Rahatsız olduğum tek konu teyze ve amcalarımın her paylaşımıma "Maşşallah yeğenime." Tarzı yorumlar yapmaları 😅
Arkadaşların filan yaptığı samimiyetsiz abartılı iltifatlardan hoşlanmadığım için paylasimlarimin hepsi yoruma kapalı yani laf olsun diye yazdıkları çok belli zaten ne gerek var
En İyi Cevaplar