Sevgilim kontrol delisi, üzerimde baskı kuruyor. Bir sorum olacak ozellikle erkekler size

Bir sorum olacak ozellikle erkekler size

arkadaşlar benim kontrol delisi bir sevgilim vardı.bu yuzden hep uzerımde bır baskı kurmaya calıstı ben de guzellıkle sabırla derdimi anlatıp pek tavız vermemeye calıstım.ama son zamanlarda tartısmalarımız arttı..ben sehır dısına aılemın yanına tatıle geldım ve bır hafta sonra telefonla ayrıldı benden.sevıyorum ama mantıklı olan bu farklıyız anlasamayız olmaz ilerde daha kotu oluruz dedi.korkakca davrandı.belkı de benı yolcu ederken bıle aklındaydı bu hep.ne kadar ısrar etsem de ki o an kaybetme sokuyla deneyelım vs deyıp dursam da donduremedım.en son dayanamayacagm bır soz soyledı ve ben susuyorum cunku haketmıyorsun dedm cıktım.sıldım engelledım heryerden.

sonuc olarak yedıremıyorum suanda.5 gun oldu.tamam mantıgımı kullanıyorum o soyleydı boyleydı yurumezdı dıyorum ama bır yerde bunca seyı yasamısken telefonla terkedılcek kadar degersızmıydım dıyor ınsan kendıne.onun aklı basına gelsın bu hatayı anlasın suclu hıssetsın ısterım.benı sılmedıgınden emınım.aklı sıra mantıgıyla hareket edıyor ve gelmez de eminim.bırlıkte olmak gıbı nıyetım de yok tekrar ama arayıp bu yazdıklarımı soylesem mı ona.bu sekılde canını acıtabılır suclu hıssettırebılır mıyım?yoksa zaten suskunlugum onu dusundurtur mu anlar mı?

Sevgilim kontrol delisi, üzerimde baskı kuruyor. Bir sorum olacak ozellikle erkekler size