Bazı tavsiyeleri dinler, uygularım. Ancak bu kontrol edilmeye girmez diye düşünüyorum. Kontrol edilmek benim istemediğim şeyleri de bana yaptırabilmeleri demek. Yapmak istemediğim bir şeyi de kimse bana yaptıramaz. Yani kimsenin beni kontrol etmesine izin vermem.
#SelamGençlik 🦄🍀⭐🌺🍏💛🔥☀️🌻🐝🥥🍒💋❤️❤️👀 Şükürler olsun otokontrolüm yüksek biriyim ve fikirlerime uymayana muhalefet geliştiririm. Tavrımı belli ederken çekinmem fakat üslubum genelde sakin ve dostça olur. Bir istisna olarak şunu belirtebilirim sadece, dost, arkadaş, aile ve diğer tüm insanlara karşı duruşumu doğal olarak ifade edebilirken, çok uyumlu olmaya elimde olmadan meyledeceğim tek bir insan olabilir o da sevdiğim erkek sanırım. Ben aşık olursam tam bir terazi kadını olurum gibi geliyor bana şimdiden, net... #SunIsUp#Amazing#TubaSueda 🦄🍀⭐🌺🍏💛🔥☀️🌻🐝🥥🍒💋❤️❤️👀
Bir Oğlak burcu olarak yönetilmeyi sevmem. Hatta biri dese ki :"benim dediğim olacak" zıttına giderim ve inatlaşırım. Fakat bir de sevdiğin insanlar vardır.:
Kırmamak, üzmemek, yanında olmak istersin. Affedersin vs.
İşte aslında yönetiliyorsundur fakat farkında değilsindir. Ayakta uyuyorsun dur ama kendini cin sanıyorsundur. Yönetim sende sanıyorsundur ama oyuncaksındır.
Kendimi bildim bileli manipüle edilmeye kapalı birisi oldum. Birinin beni kontrol etmesi, yönlendirmesi veya şekil vermesi imkansız bir durum benim için. Ne olursa olsun kesinlikle böyle bir şeye müsaade etmem.
İzin verdiğim bir tek kişi var oda zaten sevdiğim kadın onun haricinde elalemin dediklerine göre haraket etmem fikir belirtebilir eleştirebilir ama benim doğrum ben böyle tercih ediyorum
Bir şekilde olayların içinde kendimi buluyordum eskiden. Yaklaşık 5,6 yıldır böyle bir şeye izin vermiyorum. Hayatımı yaşıyorum sağdan soldan ne gelirse gelsin yönünü ben belirlemeye çalışıyorum. Sevmem öyle şeyleri yaklaşmam
mümkün olması için bunu ustaca yapması lazım yani temiz bir kalp ile düşünce ile ve profesyonellik ile yönettiğini hissettirmeden yönlendirmesi lazım. Aksi takdirde yönetirken yönetilen pozisyonuna düşer ve bunu ruhu bile duymaz.
Hayır, mümkün değil. Kimsenin kontrol etmesine de izin vermem. Ben kendi çizgisi ve sınırları olan bir adamım. Bunu karşı tarafa deklare ettikten sonra ister buna uyar, istemezse de kendisi bilir.
Her ne kadar manipüle etmeyi sevsem de manipüle edilmekten hoşlanmam ve birisinin beni kontrol edebilmesi için bir konuda ikna edebilmesi gerekir. İmkânsız demiyorum ama o kadar da kolay değildir.
Bana yol gösterebilir, ki bundan çok memnun olurum kararsız bir insan olarak. Ancak kontrol edemez kesinlikle. Zaman zaman ben yardım isteyince yanımda olması yeterli