yeni evliyim eşimin anne ve babasıyla bir evde yaşıyoruz,ben evlenmeden öncede beraber yaşayacağımızı biliyordum ama böyle olacağını düşünmemiştim.önceleri iyidik yani nişanlıyken 1-2 defa sorunlarımız olmuştu annesiyle ama sonra düzelmiştik sindilerde yine geçimsizlik başları,daha 4 aydır evliyiz kaynanamla geçinemiyorum yani bana illaki bişey demiyo ama suskun sular altında yüzen balıklar misali harekerlerle felan bıktırıyor beni.ayrı eve çıkamayız çünkü evin tek çocuğu ve ev çok büyük yani kendi yatak odamız misafir odamız çocuk odamızda var hatta ama mutfak aynı zaten yemek felan yerken yani ev işleri felan beraberiz bir uyurken ayrı odalar yani.ben çıkmak istiyorum yani ayrı yaşamak istiyorum ya da kaynanamın benimle inatlaşmamasını istiyorum ne önerirsiniz? daha gencim yeni evliyiz yardım edin lütfen
Cevabın nedir?
Bir arada yaşamanın olağan sorunları..Seni anlıyorum zor durum.Ancak bu durumu daha da zorlaştırmak ya da tersi duruma indirebilmek bence senin elinde genç bayan.
Şöyle ki;
Öncelikle kayınvalidenin sevip evlendiğin eşinin _tıpkı senin annen gibi_annesi olduğunu, gelecekte seninde bir anne olacağını unutmamalısın.Yaklaşımların bu duyarlılıkla olmalı.
Ben eşin, kadınsal taktiklerle kendi cephesine çekilerek kadının kurnazca ve iki yüzlülükle yaptığı taktik savaşını doğru bulmuyorum.Zira uzun vadede arada kalan erkeği ciddi anlamda sıkan ve sonuç olarak gelecek patlamalarla yine kadının kendini üzeceği dolaylı bir durumdur bu.
Gerçek akıl sahibi, adaletli, kişilikli bir eş, eşine de kayınvalidesine de düşüncelerini sıkıntılarını kaygılarını açık, net ve dinlenebilir halde güvenle anlatan kadındır.
Yani kartlarını açık oyna ve her ikisine de bunu böyle yapmayı tercih etmenin bile takdire şayan sayılmayı hak ettiren bir davranış olduğunu söylemekten çekinme derim.
Nihayetinde konuşmayı, senin açından baktırmayı ve hem oğlunun hem de kendisinin sürekli huzurlu mutlu olabilmesi için dürüst ve anlayışlı,tarafsız, adaletli davranmanız gerektiğini eşinin annesine aktarabilirsen o da nihayetinde bir anne ve bir kadındır seni anlar.
Bir evde yaşamasak ta_ ki çok yakın otururduk hergün gelirdi_ bende evliliğimin ilk zamanlarında bazı sıkıntılar yaşadım kayınvalidemle. Ama diğer gelinlerinin hatta kızının bile çekinip cadı lakabı taktığı o sert görünüşlü kayınvalidemi , dostluğuma iyi niyetime inandırmayı bu yolla başardım vaktiyle.Üstelik daha 18 imdeydim.Sonra hep rahat ettim.
Eşimle ayrıldık(sorun asla o değildi olamazdı da) ama onunla görüşmelerimiz bitmedi ve bana hep __sen bana kayınvalideliğimi saygınlığımı hissettiren tek ve has gelinimsin derdi.Öldü yazık ki 3 yıl oldu.Aniden hemde.Koşarak gittim cenazesine.Allah rahmet eylesin hala arada yasin okur yollarım. O kadar sever ve hatta ara ara aklıma düşünce ağlarım.
Yani insanların cadı deyip çekindiği ve bana da tırnaklarını gösteren birini ben sadece iyi niyet saygı ve açık yüreklilikle, tatlı dille o cahilliğimle böylesi bir ilişkiye almayı başardım.
Bu ilişkiler eşimizin tüm akrabaları için geçerli.Onlarla sorunları ya biz yaratıyoruz ya da olanı büyütüyoruz aslında.
Sende yapabilirsin!Buna çaba göstermen eşin ve kendin ,gelecek çocuğun içindir bunu unutma olur mu?
Olmazsa da en azından vicdanın rahat olur ki bu en önemlisidir!
Herşey hepiniz için güzel olsun kızım.08 Yorumla
Soran+1 yılinsallah iyi olur dediklerini yapmaya calisacagim tesekkur ederim ellerin dert gormesin
Soran+1 yılabla her kucuk biseyi buyutuyo sonra baskalarini bana numune cekiyo bende sinir oluyorum,bir birimize alismaliyiz biliyorum ama o caba gostermiyoki,ben biseyi istemediyim halde onu yapiyo ,bide soz atmasi var sen boyle yaratsin soyle olursa sen soyle yaparsin gibisinden hal buki ben oyle biri deyilim icimdeki seytani kurcalayip cikariyo yani bir sekilde ,susuyorum diyorum ama sustukca cikiyi bende bir yerde sozumu soyluyorum yani alttan almak nereye kadar
Soran+1 yılkonusulacak bir durum deyilki abla yuzume gule gule lafini sokusturuyo anne babamin yaninda bile bunu yapiyo
Soran+1 yıltamam onuda denerim
- +1 yıl
Harikasınız...
En İyi Cevaplar
Ben eşimin ailesiyle oturuyorum bir üst katta ama hiç rahat değilim ne istediğim gibi giyinebiliyorum nede gezebiliyorum bütün günüm aşağıda kaynanamla geçiyor evime çıkamıyorum evimde doğru düzgün temiZlik yapamıyorum annem gil gelince yuzunu aşıyor ama kendi ailesi gelince hizmet etmemi istiyor ve hakkımda dedikodu yapıyor daha si var esimle tartıştığımız zaman hemen aramıza giriyor oğlunu savunuyor beni eziyor gorumcelerim geldiği zaman pervane olmamı istiyor yatagimiza kadar karışıyor şöyle yapın böyle yapmayın 😠😠 sıkıldığım zaman eşime bir yere gidelim diyorum nereye bu saate iş var gitmeyin hem insan kocası yanindaysa sikilmaz diyor annem gile 4 hafta da 1 gidiyorum hatta elinden gelse gondermeyeck gorumcelerim e bizim kavgalarimizi anlatıyor el tim olacakkadın dedikodunun allah ini yapıyor a desem b diyor beni kotuluyor daha çoook var depresyondayim eşim beni anlıyor ama elinden birşey gelmiyor çok kötü haldeyim ama kimseye birşey diyemiyorum aglamaktan başka birşey gelmiyor elimden
00 Yorumla
bu sorunu karsılıklı oturup konusmakla çözülmesi biraz zor görünüyor. durumun üzücü. ve içinden çıkılmaz gibi görünsede her zaman her durum karsısında mutlaka bir çözüm yolu vardır mantıgıyla olaylara yaklastığında çözülmesi imkansız olayların bile çözüldüğünü göreceksin. öncelikle tavsiyem kayınvalideni biraz tanımaya calıs. nelerden hoşlanıyor, neler yapıyor, nelere dikkat ediyor, davranışlarının nedenlerini analiz etmeye caliş, tepkilerini ölç, bu arada kendi kişiliğinden asla taviz verme çok fazla samimi olma her zaman arada bir mesafeniz olsun. aranızdaki hukuku her ne olursa olsun ne sen ne onun çizgiyi gecmesine izin verme. bütün bunlar süreç alacaktır. ama inan basardığında evin kıymetli gelini olacaksındır. sadece duygusal davranma samimi ve içten ama aklını kullan her daim. işin zor ama basarmaman için bir neden göremiyorum.
03 Yorumla
Soran+1 yılevet cok dogru soyluyorsun ama buda biraz sabr isi bendede sabr ne gezer ama denemeye calisacagim baska caremmi var
Soran+1 yılinsallah
Kaynana ortamında olan evliliklere baktıklarımda insanlar herşeye sahipler ama bir huzurları yok. Öncelikle üzüldüm durumnuza eşinizi bir şekilde ikna edip o evden çkıp tek odalı bile olsa kendi evinize çıkmakta yarar var. Çünkü bir kaç ay içnde ruh saglıgınızda bozulacaktır.
04 Yorumla
Soran+1 yılesimde ister ama olmuyoki
Soran+1 yılikna ede biliyorum zaten ama annemlere cikalim dersek nedenini nasil acikliycaz diyo bende cevap bulamiyorum zaten ev buyuk,hersey yolunda gibi yani ne desin ,anne baba esim sizle gecinemiyo cikmak istiyoruzmu desin
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
14Cevap
+1 yılen kısa zamanda ayrı eve çıkmanız gerekir. insan belli bir yaştan sonra kendi anası babasıyla bile aynı evde duramıyor. evin büyük olması önemli değil. hem yeni evliyken birlikte yaşamak daha zor. zamanla eşinle aranızdaki ilişki de bozulur. burada kaynananın iyi veya kötü olması bile önemli değil, ne kadar iyi olsa da problem çıkar. eşine özel bişeyler yapamazsın, onu istediğin gibi karşılayamazsın, evlilik sadece yatak odasından ibaret değil, adam da bir süre sonra sana ilgisini kaybeder.
eşinle konuş hiç vakit kaybetmedem evi ayırın.01 Yorumla
Soran+1 yılkonusuyorum abla keske mumkun olsa :(( cok pismanim beraber yasamaya evet dediyim icin cok cunku boyle olacagini dusunmemistim
+1 yılayrı eve çıkma gibi bir durumun yoksa, suyu bulandırma. Yeni evlisin, yeni ortam, yabancı insanlar, eşine alışma derken zaman alacak tabii onlarda sana alışacak. İlk zamanlar böyle olur. Maalesef biraz kendinden fedakarlık yapmak zorundasın mutluğunuz için. Mümkünse kocana surat asma, belli etme, hatta o sorsa bile yok bişi canım, alışırız zamanla, sorun yok falan de. Bu seni onun gözünde daha da yüceltir. Kaynananın muhtemelen damarı tutmuş, idare et. Yaşlı insanlar sonuçta. Sabret inan ilerde çok çok ayrı bir yerin olacaktır. Başkaları gibi, ayrıl somurt konuş demiycem sana, çünkü en yakın örneğini ablam yaşamıştı ;)
01 Yorumla
Soran+1 yıltamam canim denemeye calisacagim
+1 yılyaşlı olan evde bereket vardır bunun kıymetini bil, kaynanan ne kadar kötü davransa da sen alttan al, bir süre sonra kendine gelmeye başlar, eve çıkamıyorsan şimdi ki durumundan mutlu olmaya bak, hem daha yenisiniz bu birbirinize alışma süreci, 1-2 sene sonra öz anne kız gibi olucaksınız belki de...
01 Yorumla
Soran+1 yılinsallah canim insallah
4 ayda böyleyse
ayrı ev olmalı bence.anne veya baba kalmak isterse gelir, Allah kourusun sağlık problemi yaşılık olursa kalabilirler benim açımdan hiçbir sıkıntı olmaz şikayet de etmem, ama ayrı ev diye düşüncem.33 Yorumla
Soran+1 yılbende istiyorum ama ekonomik acidan sikintili o durum :((
Soran+1 yılbende git ayril de demedimki sana bende istiyorum ayrilmayi dogru soyluyosun ama paya yok ev almak icin evde buyuk oldugu icin kiraya cikamiyoruz ev var zaten kiraya cikmak niye diye sorarlar mutlaka ne deriz niyo esim
+1 yılgüzelim valla bence bırak herşeyi..
ortada kocan var..
ufak inatlaşmalara girme derim..
haklıysan da sineye çek..
takma yaşlıdır senden sonuçta..
bu duruma senden çok kocan üzülecektir bunu unutma..13 Yorumla
Soran+1 yılkocam icin katlanip duruyorum zaten o evde ama nereye kadar abi daha yeni evliyim ben yillarca beraber nasil yasiycam diye dusunmektem deli olucam
- +1 yıl
bunları düşünme..
onu kendi annen gibi düşün..
onun art niyetli olmadığınıu düşün (sanmıyorum art niyetli olacağını)
inan bana herşey daha iyi olur..
benim de başımdan bu gibi şeyler geçti.. o yüzden anlıyorum..
Soran+1 yıltama abi Allah razi olsun
+1 yıleeee önceden bilsen evlenmeyecekmiydin o kişi ile ?
012 Yorumla
Soran+1 yılonceden neyi bilsem?beraber olmayi soruyorsan biliyordum zaten ama annesinin boyle oldugunu soruyorsan evlenirdim tabi ama ayri eve cikalim derdim kabul etmezdim ayni evde yasamayi
- +1 yıl
annesinle aynı evde yaşayacağını bilsen
Soran+1 yılabi zaten onceden biliyordum ayni evde yasayacagimi ama uyumlu birilerine benziyordular annede babada bir birini tutuyo uzerime uzerime geliyolar bir gun bikmaktan korkuyorum sabr etmekte nereye kadar
- +1 yıl
yakında çocuğunuz olur onun içinde ayrılmazsınız yani sabretmekten başka yapabilieceğin birşey yok yani
Soran+1 yıloda dogru ama sabr etmekte nereye kadar
- +1 yıl
etmeyecekte ne yapacaksın acaba ? madem sevgin saygınız böyle sorunlara göre üst seviyelerde değil boşanın bence çocuk yokken aşk sevgi bu değildir evlikte bu değildir
Soran+1 yılesimle sorun yokki onu niye cezalandirayimki,tamam sabr edicem Allah bana sabr versin o zaman cokta sabrli sayilmam
- +1 yıl
eşini seviyorsan ailesinide seveceksin sende haksın ama sen ailesi ile geçinmek için değil eşinle geçinemk için evlendin yani
Soran+1 yılonlari gormemezliktenmi geleyim ben gecinirim ama bana diken batirmasalar,diken acitiyo benimde sesim cikiyo iste,ben saygi gosteriyorsam saygi gormek isterim anne babam olsa dahi ben kendime saygi gosteriyorum ve karsimdakinede saygi gosteriyorum ama saygisizlik goruncede susamiyorum iste
- +1 yıl
ben gibisin gel özelden dertleşeilim sen baya dolmuşsun anlaşılan
Soran+1 yıldoldum tabi nisanlilitan bu yana cektiriyorlar ne bu canim nisanliyken ne yaptimki bunlara ben hooop uzerime uzerime geliyordular ondada sesimi cikardim sustular ben bigun patlitcam ama saatli bomba misali simdilik sayiyorum gunmu desem saatmi desem dakikami desem,neyse bos ver dertlerimle sisirmiyeyim kafani yeterince milleti rahatsiz ettim zaten
- +1 yıl
yok benim için sorun olmaz bizler n egün için varız ya
eee mızmızlanmak yok kabul etmişin bir kere çocukla knşcaksın buraya yazma eşine anlat durumu kaynana olayı Türkiye sorunu zaten
021 Yorumla
Soran+1 yılkonusuyorum zaten sabr et diyo ama nereye kadar abi nereye kadar
- +1 yıl
para biriktirmiyo mu? eve çıkarsanız kira olmasın para biriktirin sık dişini ev alın olmaz öyle konuş ciddi bir kere daha kenarıya para atın mesela aylık 500 atsa kenarı kira gibi peşinat için yeter evin sonra da ayrılırsın bu 2 3 yılı bulur tabi ama sıkcan dişini daha 4 ay olmş sonuçta
Soran+1 yıloda dogru ama maasi babaya veriyoruz yani ev ihtiyaclarini o aldigi icin e beraber yasadigimiz icin ihtiyacimiz olani aliyoruz kalani babaya gidiyo
Soran+1 yılbabada anne tarafa zaten :( anneye toz kondurmuyo masallah,ama o hava bulut cumlesi tam benlik yani :/
Soran+1 yıltama anliyorum beceririm herhalde :) bana saygi gostermeliri gerektiyini anlamalilar ben saygi gosteriyorsam saygida gormeliyim gelinim diye ezilecek miyim boyle bir kural yok
Soran+1 yıltuyoyu anlamadim :)) yemegini etkilemek derken
- +1 yıl
şimdi arkadaşım :D şimdi şu malum gol olayını anladın bindiği daldan meyve orayı kapiş? :) sonra 2.aşama eşin onu istemeyebilir ya hani heh sen onu hazır hale getircen işte anlasana böyle biraz doldur adamı yani harekete geçir yemeğine bir takım şeyler vardır bilirsin onlardan at geceye enerjik gelsin :D
Soran+1 yıl::)))) haaaa simdi kapis iste ;) anladim
Soran+1 yılikili oyun oyniycam bazende tamam anladim,tilki oluyorum git gide :)
- +1 yıl
:) yani bak kötü biri değilsin ama çözüm yolu yok başka da ve unutma bu yol şimdi kolay ancak sonuçlarını söyleyin: olur da bir gün bıkarsan bu hayattan ve ayrılma kararı alırsan( Allah korusun) geri dönüşü olmaz çocuğu kimse istemez ve 2.si de şu 9 ay biter bitmez yeniden eski durumuna dha ağır dönceksin şartlar zor olcak benden demesi iyi düşün :) tilkiciğim kolay gelsin :)
Soran+1 yılhangi cocuk ne 9 ay yine kafa gitti bende
Soran+1 yıl:))) ya anladimda ayrilirsak cocugu kimse istemez dedin yani esimi mi diyosun yoksa baska cocukta yokki,:)) yani esimi diyosan niye kimse istemesinki ben olsam neyse ben kadinim o erkek birini bulurda ben ayrilmayi istemiyorum anne babasindan ayrilip ayri yasamak istiyorum,9 ay neydi onuda cozemedim
- +1 yıl
tatlım kafanı devşir buraya :D bak anlatıyım: eğer aile baskısını azaltıp saygı duyulmasını istiyosan cocuk yap. saltanatın 9 ay sürer ardından daha ağırlarıyla karşı karşıya kalabilirsin bu elmanın çürük tarafı iyi taraf 9 ay saltanat :) yalnız cocuk demek o aileye bağlanman demek eğer cocuk olduktan sonra aile durumunu kaldıramaz ve ayrılmak istersen yeni bir hayatı kovalaman hele de bir çocukla çok zor olur. bunu demek istedim yani iyi düşün taşın. şimdi belki sinirlenceksin ne ayrılması +
Soran+1 yılyok sinirlenmedim hak veriyorum cunki cok haklisin
- +1 yıl
yani iyi düşün gerçi zamanında yapman gereken bişiydi evlenirken aldırmalıydın ayrı ev kararını çatı çatı üstüne olmaz sonuçta. ancak halen birşeyler için geç değil. etik olan şey ayrı eve çıkma isteğini söylemen onlara ben olsam bunu yapardım olmuyosa da ayrılırdım. çünkü bebek seni damgalar o aileye herşeyi daha da zoralştırır çocuğun hayatını bile mahveder iyi düşün taşın yapmadan önce. ve benim haklı olmam ne yazık ki durum değiştirmiyor önemli olan senin karar vermen :) sevgiyle kal :)
esınle knustn mu bu konuyu kaynanaın bole davrandgnı bılıo mu
09 Yorumla
Soran+1 yılevet biliyo konusuyoruz sabr et iyi olucak diyo ama zaten cileyi ceken benim sabah ise gidiyo aksam geliyo
Soran+1 yıle oda sorun iste odasina giriyo cikmiyo diyo onada konusuyo
Soran+1 yılbelki itici gele bilir ama ben bu kaynanami biktirmayi dusunuyorum yani alttan alttan ben bunu biktirsam belki bizi kovar diye dusunuyorum baska yol goremiyorum artik :(
Soran+1 yıliyice kafa gidiyo iste ne yapacagimi ne dusuneceyimi bilmiyorum biraz daha sabr edeceyim insallah Allah dogru bir yol gosterir ailemi kurtarir
Soran+1 yıltesekkurler canim Allah razi olsun
- Spor konusunda 319 cevap paylaştı.
+1 yıldaha yolun basındasın alısırsın sana simdi büyük bir sey geliyordur normal olsad sana batar sözleri alış bence..
02 Yorumla
Soran+1 yılalisamiyorum iste :(
- +1 yıl
daha kaç gün olmuski bee. zamana bırak.
- Spor konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılkaynanana zıt gitme kötülük yapsda da gülümse hep iyi ol her yaptığı batmasın sana sevmeye çalış SEV ... Değilse ALLAH korusun durum vahim olabilir :(
03 Yorumla
Soran+1 yıliste onu yapamiyorum abi gostermecik gulumseme yapamiyorum bisey soylerse lafim hazir yani duramiyorumki cunku bilerek yapiyo istemeyeceyimi bildiyi halde yapiyo istediyi seyi bende duramiyorum iste
- +1 yıl
Duracaksın arkadaşım madem oyle baştan diyecektin eşine aynı evde olacaksak olmaz diye kabul ettin geçineceksin sen gelinsin hazır cevap olma...
Soran+1 yılsusuncada dahada arttiriyorlar simdiden goz dagi verirmis gibi sen ilerde oyle yaparsin boyle yaparsinmis gibi sozler yani benim ilerde nasil olacagimi ne biliyorlarki
bunu ilk baştan hespa etmen gerekiyordu...isterse saray olsun gelin kaynana sürtüşecek biyer buluyor elbet kendi ailendemi telkinde bulunmadı sana bu konuda hiç
02 Yorumla
Soran+1 yıldusun dediler annem en cok dusun derdi ama sevince aptal olunuyormus yaparim sandim kolay sandim annem babam gibi bir birimizi anlariz sandim ama...:(
Baştan hesap etmeyi bilecektin. Çevrende örnekleri yokmuy du? Şimdi yapacak tek şey kaynananla iyi geçinmeye çalışmak.
02 Yorumla
Soran+1 yılherkes ayni deyildir diye dusundum iyi uyumlu birilerine benziyordular ne bileyim abi
kardeş hiç uğraşma ayrı eve çıkın. Bu sorun başka türlü çözülmez.
02 Yorumla
Soran+1 yılbende istiyorum ama durumlar musait deyil :(
Bozulduğunu çaktırma
Biraz huyuna git.
Tartışmaya asla girme00 Yorumla
+1 yılgeceleri rahat edebiliyor musunuz? eşini ikna etmekle başla
010 Yorumla
Soran+1 yılesime ev alalim diye israr ediyorum zaten nisanliyken baslamisti bu isteyim oda para olsa almazmiyim diyo,onada yuklenemiyorum,cunku maasi babaya veriyo yani ihtiyacimiz olani aliyoruz sonra babaya veriliyo yani beraber yasaninca boyle oluyo,geceleri ben pek rahat deyilim dir dir edipte esimide biktirmak istemiyorum ama kaynana tam bir kaynana yani
- +1 yıl
anlat ona gecede rahat edemiyoruz diye artık kendi hayatımızı kuralım biz bunun için evlendik falan de kiraya çıkın illa ev almak zorunda değilsiniz
Soran+1 yılev buyuk niye kiraya cikiyorsunuz diye sorarlar diyo esim ne deyelim o zaman diyo?bende bisey diyemiyorum adam hakli
- +1 yıl
ev ne kadar büyük anlamadım sadece bir yatak odanız ayrıdır
Soran+1 yılhayir yemek odamiz cocuk odamiz var ama yemeyi beraber yiyoruz yani siz ayri biz ayri diyememki
- +1 yıl
kendi evinde yaşamak en doğal hakkın bence gece de rahat edemiyorsan ne zaman edeceksin
Soran+1 yılrahatsizlik derken yani gece banyoya gitmek gibi durumlarda ben rahatsiz oluyorum yani mahrem felan kalmadiki basbas bagirirmis gibi banyoya gece gece niye giderki insan yani rahatsiz oluyorum ben kendi adima esim erkek belki normal geliyodur
- +1 yıl
ya zaten o durumdan rahatsızlık orda sevişeceksiniz tabi yeni evlisiniz normal aynı evde bunlar sıkıntı olur zaten :)
Soran+1 yıl:(
- +1 yıl
eşini ikna et bunları ona anlat bence
Gizli Üye(30-35)+1 yılevden gitmeniz lazım , yatak odanızda çok ses çıakarın kovsunlar sizi :))
09 Yorumla
Soran+1 yılhakketenmi? :))))) bu seferde kadin beni tutar kizim gece cok ses yapiyorsunuz sakin olun der ,der yani
Cevap sahibi+1 yılbunu yapan arkadaşım oldu , kovuldularr :))
Soran+1 yılhahahaaaaa hic guleceyim yoktu yaaa Allah seni guldursun :))))))) ya uatanirimda ben simdi ama bunlarin uykusu derindir zate
Cevap sahibi+1 yılkomik evet :)) bak eşinle konuşun onalrın sisizi göreceğ işekilde yapın her yerde öpüşün sevişin , rahatsız olsunlar bunu oyun niyetiyle yapın :)
Soran+1 yıltamam anladim :)) insallah ise yarar
Cevap sahibi+1 yılhaha denyecekmisin şaka maka :D
Soran+1 yılesim zaten oyledir,her firsatta oper,sarilir,oksar,ben kisitlarim ayip yapma etme diye demekki ozur birakmam lazimmis :) zaten oda sinir olurdu oyle soylememe karimsin kime ne der ama ben ayip derim.dememem gerekmis bunuda bugun ogrendim,tesekkur ederim :))
Cevap sahibi+1 yılalah alah :)) basık duyguları serbest bırakın bacım :D , 3 güne kalmaz kapı dışındasınız :D
Soran+1 yıl:)))
+1 yılTarihte buna benzer nice hüsranla biten evlilikler oldu,Hiç ders almazmısınız ?
01 Yorumla
Soran+1 yılders alip ne yapiyim?sabr sabrda bir yere kadar insan bazen kendi anne babasina sabr edemeyim yeter anne bu boyle deyil soyle diyo ben ne yapiyim yani
+1 yılBir sorun varsa oturup konuşursunuz.
04 Yorumla
Soran+1 yılkiminle?
- +1 yıl
Kaynanan ile
Soran+1 yılniye boylesin mi diyeyim ne diyeyim?konus demesi kolay gidipte bana niye boyle davraniyorsun diyemem esime desem oda gidip annesine dese simdide ona patlar elin kizinin lafini bana soyluyosun diye of ne konusayimki
- +1 yıl
Konuş demesi kolay diye bir şey yok konuşamadan sorunlarınızı aşamazsınız
evden kaçış yollarını arayın bence ...
08 Yorumla
Soran+1 yılne onerirsin?ben daha cok biktiris yollarini denemeyi dusunuyorum yani biktirsam belki baska eve cikin derler diye dusunuyorum
Soran+1 yılyok bazen bana gelir boyle zaten istesemde yapamamki oyle biri deyilim,iyi damarini tutmam lazim galiba onu deneyeceyim
Soran+1 yıl:))
Soran+1 yılaslinda o her yerde oper oksar beni ben kisitlarim ayip diye artik durmak yok bende oyle olucam :)
+1 yılbaşka ev için ekonomik gücünüz var mı?
01 Yorumla
Soran+1 yılolsa kalirmiyim orda esimede soyluyorum oda para olsa cikariz diyor ama maas zaten babaya gidiyo nasil ev alsin garibim
Baştan kabul etmen hata olmuş
01 Yorumla
Soran+1 yıl:( evet bastan beraber olmayi kabul etmemeliydim
+1 yılo zaman sabır
01 Yorumla
Soran+1 yılnereye kadar
Devamını Gör(7)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi