Trabzonspor'a 17 yaşındayken babası nedeni ile prensip imzası atan ve sonra aldığı ücreti de gelmediği Trabzonspor'a iade etmeyen Hakan Çalhanoğlu, aldığı "4 ay futboldan men ve Trabzonspor'a 100 bin euro ödeme" cezası nedeniyle durumundan hem pişman hem üzgün ama olanlar oldu.
Şimdiki kulübü Leverkusen de bizim suçumuz yok ama bu kararla biz de ağır bir ceza almış olduk, diye açıklama yaptı.
Hak yerini buldu mu sizce, en zararlı ve en kârlı taraflar kimler oldu?
Beter olsun. Yediğin hurmalar gelir seni tırmalar sözünü gerçek anlamda yaşıyor şu an. Parayı alıp iade etmemenin hırsızlıktan ne farkı var? Cezası az bile olmuş.
1
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Asıl problem o zaten. Adamların hakkını yemiş ama şimdi CAS yoluyla söke söke alacaklar ondan...
Ya sonuç belli 4 ay futbol oynayamayacak hiçbir şekilde. 100 bin euro da Trabzonspor'a ödeyecek. Yani hem kendi zararlı çıktı hem de aldığı parayı tıkır tıkır ödeyecek geri...
Valla Almancılarda bu durum var. Adamlar ailece menajerlik yapıyor ve açıkçası Türk kulüplerine arada kazık atıyorlar. En son Mehmet Ekici olayına bak işin içine abla, kardeş, anne, baba herkes girmiş. Bu hiç profesyonelcevap değil ve etik de değil yapılanlar. Bence Hakan da babası da her açıdan büyük kabahatli. Sonuçta çocuk oyuncağı değil bu işler...
Aynen ben de. Fikret Orman da aynen Trabzon başkanı gibi iyi bir cevap verdi Mehmet Ekici'ye ama fb nedense yine kılçıklığnı yaptı bu konuda. Bu saatten sonra umarım ülkede forma giymez bu futbolcu diye düşünüyorum...
Ona hiç lafım yok ama şunu beklerdim Trabzon olarak hakanla görüştük mü şu kadar paramızı ver kardeşim dedikte vermedi mi hakan? Gidin fifaya mı başvurun dedi? 100bin euro için değer miydi? Ki trabzon böyle bişey dememiş
Daha ne olsun adamlara kazık atmış, sonra parayı istemişler vermemiş geri, sonra da yasal hakları olarak şikayet etmişler. Adamlar o kadar kapısına gidecek adam sallamamayacak, paranın da üstüne yatacak bir güzel, ondan sonra da değer mi 100 bin euro için? Bal gibi değer...
Trabzon Hakan'a ulaşamaması gibi bir durum yok, haber linkine ve habere bakarsan ve Trabzonspor açıklamalarına daha detaylı bilgi edinebilirsin elbette ama şöyle söyleyeyim bu olay tarihinden bu seneye kadar olayı duymayan sağır sulayan bile kalmadı ki Hakan'ın bundan haberi olmasın. Benim de şunuygun sorasım geldi sen böyle deyince, Hakan'ın kendi babasından ve babasının önüne uzattığı anlaşmadan haberi yok muydu?
17 yaşında ve Alman liginde top oynuyor kazandığı paradan haberdar ve bunca yıl geçmesine rağmen babasının yaptıklarından habersiz öyle mi? O zaman tüm parayı babası alıyor sadece oğluna harçlık veriyor olmalı?
En İyi Cevaplar