Dostumu kaybettim. Oda beni kaybetti. Yardımcı olur musunuz?

Benim öyle çok arkdaşım yoktur. Sessiz bir tipimdir zaten. Kendi halinde falan işte. Bir tane yakın arkadaşım vardı. Ya da "sözde yakın arkadaş" ne birbirimizin evine giderdik, ne dışarıda buluşurduk. Öyle okulda işte.. Dedim ya " sözde" Herneyse bir gün bir sevgilisi oldu. Hatta çıksınlar diye herşeyi ben ayarladım. Sayemde sevgili oldular gibi bir şey. Bu arada sevgilisi ile arkadaş olduk. Sadece arkadaş. Herneyse benim yakın arkadaşım sınıfta sevgiliisyle tam arka sıramda oturmaya başladılar. Benim başka arkadaşım yoktu. Sadece onlar. Herneyse. Bir gün en yakın arkadaşımın sevgilisi ile facebooktan öylesine sohbet ettik. Ama onlar benim tek arkadaşım olduğu için. Yani ikisinede kardeş gibi bakıyorum. Herneyse benim yakın arkadaşım sevgilisinin hesabına girmiş konuşmaları görmüş,kıskanmış. Trip falan atmış sevgilisine. Hatta benimlede konuşmayacakmışmış. Ama konuştu. Bana bir tek kelime etmediler. Sonradan öğrendim olanları. Ona hak veriyorum.. Ama aklımdan bile geçmeyen bir şeyle suçlandım. Kırıldım. Oda kırıldı. Asla eskisi gibi olamayacağız. Onunla son kez konuşmak istiyorum. Uygun sözcükleri bulmam konusunda yardım isteyecektim aslında..
Dostumu kaybettim. Oda beni kaybetti. Yardımcı olur musunuz?