işe yaramaz sorular serisi bölüm 5
kaç saniyede koşabilirsiniz? civcivler aç kalmasın mümkünse :/
kaç saniyede koşabilirsiniz? civcivler aç kalmasın mümkünse :/
1 dakika falan heralde :) dün ntv de ünlü bir koşucunun belgeseleni izledim. daha doğrusu röportaj gibi. neyse adamın film gibi hayatı varmış be :) benim küçüklükten beri içimde koşma hissi ve sevgisi vardı ve iyice körükledi. spor olarak yapmayı düşünüyorum.
1dakika çok uzun bir süre 100 metre için. Benim kızım 12 yaşında ve atlet 150 metreyi 22 saniyede tamamlıyor.
valla pehlivan övünmek gibi olmasında çok hızlı koşarım:))
sayı ver sayı :))
15-10sn arası :))
maşallah:)) benden iyisin muhtemelen :(
geçende kuzenlerle yarış yaptık kazandım desem :)
oh oh lahanayı yendin mi :))
aynen bir diğer kuzeni de..bir de benden genç olacaklar ;))
öğrenecek çok şeyleri var ablası :)) ahaha :D
ama ben eskiden daha da hızlı koşardım,bence bu öğrenilecek bişey değil kardeşçim:)
seni örnek alsınlar işte :)) :d
keşke:)
09.58 zaten Usain Bolt’un rekoru.
Hızlı koşabilmek önemli fakat atletizmde teknik de çok önemlidir. teknik yoksa gücünü kontrol edemezsin.
Saatte 24 km yapıyorum desek, dakikada 0,4 km yapıyorum yani 400 metre,yani 100 metreyi 15 saniyede alırım temizinden yani bu arada dünya yani kullanma rekorunu da kırdım elim değmişken bir de leblebi yazayım hesap makinesinde :((((
:DD
saymadım henüz pehlivan
Küsüm sana.
Pc'ni bana ver, bende sana kurabiye yapayım?
sonucu bekliyom pehlivan
:))sağol
Oldu bil.
yıldız ver la ahajshd
eyv :D
kurabiye yazısını görünce beş yıldızı çakıyom ben zaten :D
yalaka mode
Cevap
88Cevap
kimse sallamasın şimdi yüz metre dünya rekoru 9.58 ken ordaki insanlar düzenli antrenman yaparken koşarken o bacak kaslarına sahipken 10 saniyede bile kolay kolay kimse koşamazken burdaki kimsenin 14-15 sasniyenin altında hatta çoğununda 17 saniyenin altında koşamıycağını düşünüyorum biraz ufak atın civcivler doymamış
Kesinlikle katılıyorum size. Sprint veya long distance koşuları öyle dışarıdan izlendiği gibi basit değil. çok fazla tekniği olan bir spor. Teknik ve agresif antrenmanlar. Kızım bir atlet ondan dolayı çok iyi biliyorum.
Ben 16 koşuyorum ve daha 10-11 aydır atletixime gidiyorum çok haklısın atıyorlar diyorlarki ben 400 u sukadar kossam km/sn. Sukadar kossam 9 diyorlar koturumler
100 metre kaç metre ya
basket sahası 25 m miydi.o zaman onun 4 katı15 16 saniye sürer heralde diyecektim ki oha atletler
9 - 10 saniyeyle dünya rekoru yapmışlar.o zaman bizimki bir yarım dk sürer heralde .iyi soru 5 verdim
100 metre kaç metre güzel soruymuş :))
teşekkür ederim
Ne Kadarda Sallıyorlar. Usain Bolt Gibi Bi Adam 9,58 gibi koşmalarla 100 metrede '' DÜNYA REKORU '' kırıyor. Burdaki arkadaşlar 13-14 saniye diyor burda işiniz ne önününzde çok büyük bir gelecek var. Sonuçta Usain Bolt'tan kalır bir yanınız yok 3-4 saniye çokta değil geliştirebilirsiniz.
Tamam tamam, ufak atıcam... :D
9,57...
Böylece 1 saniye de olsa rekoru kırdım mı kırdım, ufak attım mı attım, e daha n'oolsun? :)
bravo :D
Arkamdan ne kovaladığına bağlı olarak 11 saniyeye kadar inmem mümkün..
https://www.youtube.com/watch?v=26SAVwQm-_c(:
ahahaha adam ne koştu ya :D
ben tosba gibi ağırımdır bir saatte tın tın anca giderm:D
aceleye ne gerek:D
dimi ama :D
bişey hatırlattıjn anlatım:)
küçükken bizim deli bir horozomuz vardı herkesin peşine koşar diderdi bizde çocuklıukya ona uylar deli gibi kaçardık
tabi ben ağrım nazlıyım:D
ablamlar horoza taş atmadan önce beni koşturulardı sonra horoza taş atarlardı
ama olay ne ben koşana kadar ablamlar beni geçerdi :D
anla yani :))
görünene bakılırsa tosba bile senden hızlı :))
bi an acaba göbek mi var sende diye düşünmedim değil ahaha :D :))
100 metreyi koşamam 10metre sonra suuuu diye düşer kalırım oturur kenarda sigara içerim soluklanıncada
o anda bile sigara düşünüyonuz :/
Akadedemiye girerken 7-9 snde bitirmek gerekir sanırım,ama ben kısa mesafede kötüyüm malesef 15 snde koşarım heralde belki 20...
dünya rekorundan habersiz hangi akademi o :/
rusyada :D
nasıl sallıyo :D oha 7-9 sn diyo rekor kaç haberin varmı?
"Akadedemiye girerken 7-9 snde bitirmek gerekir sanırım"
Azufasdnasfasdasö
o akedemi çok özel olsa gerek kimse girimeyi bir kere beyazlar baştan kaybediyo :D sen zencisin herhalde yoksa akedemiye almazlardı :D kesin böyle zift gibi olan zencilşerdensindir kapkara olanlardan :D
9,58 dünya rekoru. Oradan hesapla...
Rusya, dünyanın içinde değil mi?
tabi bakmıştır bilmon tamam demiştir ben sallıyayım bu zaten bilmiyor :D
Kadın bi' de. Kadınlar için 10 sn'nin üzerindeydi diye hatırlıyorum. Neyyyyymiş o öyle yaa...
slavlar anca uzun atlamda başırılı olur . 100 metre onlara göre değil zaten :D ben olimpiyatı izliyom bayanlar 10 sanişyeyinin altına inemiyo o kadın 7-9 snde koşması sabrinin ronaldodan daha fazla bonservisle transfer edilmesinden daha zor bir ihtimal :D
abim 22 sene önce rekor daha uzun bir süreydi :D bu kadın kesin 100 metreyi kestirmeden koşuyodur :D başka türlü at olsa anca koşar gerçi slavlar genelde at gibi oluyo ama neyse :D
neyse ya sohbeti çok uzatmayalım :D bizim ne kasiyerimiz var ne rus kondisyonerimiz :D
ne ezik hayatıya bildiğin lol hayat . hayatımı kitap yapsam millet espiri şaka yapmak ve gülmek için alır paraya para demem valla:D güzel fikir çıkarsammı?
yok sen gelme bekaretin bozulur falan :D:D:D loll :D 2:20 yada2:10 bekliyom o gelirse iyi olur :D artık 2 den aşşağısıyla oynamam boşuna deneme :D orda uzun forvetle oynamışım senni giibi oyun kurucuylamı oynuycam.:D oyunu ben 2 metrelikle kurdum :D
şu alakasız link paylaşımını ne kadar seviyon. terbiyesizmi 2 metre kadınla oynarken onun oyun kurucu benim forvet olmam mantıklı olmazdı herhalde :D ben oyun kuruyom oda bitiriyo :D
Dayı oğlu 178 falan diyodu bana 2 metre kız lazım ona ayarlayabilirdim. Ama yanında 3 tane depe gibi erkek olmasaydı :D
hahahahah kalırsınız öyle :D
Eğer 7-8 saniyede bitirilseydi Usain Bolt’un rekorunu kırarlardı tüm akademi sınavlarına girenler
ördekleri unutmayalim, bilmiyorum kosumu olcmedim ama cok dusuk birsey elde edecegimiz kesin
fazla iddialı arkadaşlar var :D
Kız arkadasların yorumlarını okudukça ülkemizdeki spor zekasının ne kadar düşük oldugunu bir kere daha farkettim..Meğer dünya rekortmenlerine sahipmişiz kimisi 100 metreyi 7 saniyede kimi 10 saniyede koşarmış :D ahahha
burada kızlara falan laf çakma şimdi,hayatında göreceğin en sporcu kişiyim,ego tatmin etme yeri olsaydı bura ben daha çok konuşurdum merak etme sen...
100 m bence 500 m ile karıştırıyorsunuz sanki seçmelere giden benim yahu! bana söyleneni söyledim ben.
eğer dediğiniz gibiyse ben çok rahat koşarım kısayı seçmelerde,derde gerek yok...
sporcu olabilirsin ama en azından bilmediğini belli etme :) bilmek zorunda değilsin tamam işte bizde sana söylenenin yanlış oldugunu söyledik önünde internet var burada anlatacağına aç araştır öğren..Nereye koşarsan koş benim umrumda değil..Şimdi sakince ellerini klavyeden çek delikanlı :)
delikanlı:))))) atletizmi sadece izlemeyi sevdiğim için araştırma gereği duymuyorum zaten yeterince anlattı herkes bir dünya rekorudur gitti :D
neyse...
ahaha kızların da delikanlısı olur :D
Profesyonel bir futbolcu ortalama 12 saniyede koşuyorsa, 17-18 saniyede koşarım galiba..
bazıları proflara taş çıkartıyor :D iyiki aç kalmasınlar dedik :'(
Önce bir 4 km koşmam lazım ondan sonra arap atı gibi rekor bile kırabilirim ama önce koşup ciğerlerimi açmam lazım.Şaka bir yana Formumdaysam en fazla 20 saniyede koşarım.
2002 yılında sakarya üni spor akademisi fotoselli 100m koşu sonucum 11.39sn idi :)
erkeklerde baraj 13sn
bayanlarda 16sn idi :)
erkeklerin en iyi derecesi 11.20 olmuştu o yıl.
1 saniye. Sana kac kere dicem ":/"kullanma bunu,negatiflik geliyor.
tamam ya ne kızıyon alışcam zamanla :(
Civciv katili seni :(
hiç denemdiğim için net bişey söyleyemiyorum ama maksimum 25 saniye olur heralde.hızlı koşarım
9. sınıfta 12 sn. de koşmuştum ama şimdi 15 sn de bile koşamayabilirim
Hiç ölçmedim. Ama peşimden neyin kovaladığı ve önümden neyin kaçtığına bağlı. :-)
en son 10 yaşımda koşmuştum. koşmayı unutmuş biri olarak 100 saniyede koşarım. anla işte koşmaktan kastım yürümek. ya da hadi 30 saniye diyim
1 metreyi 10 saniyeden hesaplarsak sanırım 1000 saniyede ağııır ağır gidebilirim evet sanırım gidebilirim ..d.d.d..d
meslek nedeniyle düzünli ve iyi koşarım ama hiç denemedim. genellikle uzun soluklu koşarım 5km 7 km felan son koşumda 2,700 metre koştum kendimi zorlamadan 11 küsür dk da bitirdim ve 3.oldum
Askerde ki denemelerimde 11-12 sn arası değişiyordu..
Polis koleji mülakatlarında 7.2 saniyede tamamlamıştım. 2 . olmuştum. birinci olan çocukda 6.4 saniyede bitirmişti.
7.2 mi bunu tescillemelisin Usain Bolt 9.58 ile koşuyor :D ahshdhahfashfhah millet uçmuş amk
20 olabilir.. adamın biri 12-13 sanıye demiş Usain Bolt 9:58'le dunya rekoru kırdı zaten bunu söyleyen arkadaş az idmanla 8 sanıye koşup yeni dünya rekoru sahibi olabılır:D
Koşmam düşerim falan ne gerek var yavaş yavaş yürürüm
gece eve dönerken it sürüsüyle karşılaşırsam 7sn'de dönerim köşeyi
normal şartlarda kasmam fazla bira göbeğim var
hiç denemedim sprinter değil uzun mesafe ci vucudu var :ÇD
mal mısın olm benim kondisyonerim rus spor akademisini bitirdi ondan daha mı iyi bilcen :D:D
kingcim ben zenciyim de,girmedim ben daha akademiye :D kondisyonerim söyledi...
kondisyonerin seni yemiş senin inanmanı normal karşılıyorum. :D Henüz 100 metreyi 7 saniyede koşan babayiğit yok :D Dikkat et kondisyonerin başına kötü haller getirmesin senin :D
natalyayı kendin mi sandın nan :D
abi kadın zaten bana ben kısayda çok kötüydüm dedi sonra ben sordum normalde kaç snde bitiriyorlardı diye dışardaydık zaten sonra mesafeyi gösterdi burdan oraya 7-9 snde koşuyorlardı dedi ve bu anlattığı şey en az 22 sene önce :D
kadın koşamamış :D:D
insan ezik olmasın king:)))))
olur vallaha :D biz senle buluşup 2mlik kadınla basketbol oynayalım 2li blok yaparız :D:D
vayyy kingsss;)
15 saniyede koşarım
biraz daha zoralrsam 10 saniyeye düşürüp rekor kırabilirim
bir kere köpek kovalamıştı hoplaya zıplaya koştum en fazla 7 sn tahminimce Çünkü G.t korkusu hiçbirşeye benzemez
bir çok kişinin kalbinden 5geçiyorda 10 yazıyor :D 10saniye demek 1saniyede 10metre demek arkadaslar.
kendimi kasmadan sağdaki soldaki insanlarla muhabbet ettiğimide sayarsak 15 dk sonra ordayım gülüm :D
Usain bolt'un 100 metre dünya rekorunun 9.58 olduğunuda göz önünde bulundurarak 12 bilemedin 13 saniyede falan koşarım küçükken tazı derdi arkadaşlarım hala öyleyim maşşşallahh :D
ben hüseyin bold mu gold muydu ne ise o muyum zuhahaha:D
15-20 saniye arası koşabilirim. kısa mesafelerde iyi depar atarım :)
30-35 sn koşarım Renktaşım ..
eh :))
insaflı bi' cevap geldi sonunda yani :)) :D
Subaylık mülakatlarında
400 mt 60 sn tamamlamak gerekiyordu bildiğim
sen hesapla
en son 15,8 filandı ama çok önce şuan 18-25 koşarım
o değil de 0 dan 100 e 5-6 saniyede faln çıkıyorum. Hep sigara yüzünden.
100 metre nerden nereye oluyodur acaba :D
basketbol sahası uzunluğu 26 metreymiş ordan hesaplama yaparsın zihninde :D
rekor zaten 9.58 artır sen onu :D
konya da besoya katıldım 100 metreyi 12,6 gibi saniye kostum :D
kenarda oturup koşanları izleyebilir miyim abi :(((
5 :/ Ufak atayım da civcivler yesin değil mi ?
/=
12-14 arası değişir o ana kadarki çalışma vs 13.xx bir denemem olmuştu ..
askerdeyken 11 saniyede koşuyordum ama şimdi sorsan 20 olur herhalde :D
Dünya rekoru zate 9:58 idi.
15 in altına kimse düşemez
uzun mesafe yürüyüş ve koşu bağımlısıyım.
ayak kaslarım oldukça gelişmiş durumda sen hesap et
atmıyorum ha gerçek bu :)
100 metrayi hiç bi şeklde koşamam..koşmaktan nefret ediorm
usain bolt 100 metreyi 9:58 de kosuyo ben 9:59 bi saniyeyle kaybediyorum kahretsin nan
Duruma göre Usain Bolt bile olurum...
Usain Bolt ile kafa kafaya gideriz :)
vapura 13 snde koşarım.
1 saniyede hallederiz
höh :/
Lisedeyken 14 saniyede koşmuştum
normalde 25-30 sn yarışta 15 sn gibi gibi tabi ölçmedim + - 3 diyelim
Saniyesine göre değişir.
15 Sn. 3 Km. yide 15 dk. koşuyorum.
hiç kimse beni yoramaz :( koşamam.
Tembell.
hımbılım demiyo da :)))