hangisi daha iyi golcü sizce arkadaşlar? iki oyuncuyuda izleyenler hangisinin daha iyi oldugunu düşünüyorsunuz?
Edinson cavani
Robert lewandowski
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
farklı tipte oyuncular ..
birinin son vuruşları çook etkili tam bir pivot santrofor
diğeri defansın tek başına anasını belleyebilecek bir potansiyele ve ciğere sahip fırsatcıı ..
ben canavi derim ;)
yani diyosunki lewandowski bir sezonda 30 gol atar,cavani bir sezonda tek başına iyi bir takımda 30 gol attırır? ayrıca cavani'nin ne tür özellikleri daha iyi lewadan ?
daha çok koşar, daha sert basar, topu kanada taşır ,gerekirse kanattan alır içeri taşır, atar , attırır !
son 3 sezondur 30 un üzerinde atıyor 10 un üzerindede atıırıyor ;) bilmem anlatabildimmi
yazdıklarını son derece dogru biliyorum neler yaptıklarını italya'da inanılmazda begeniyorum,ben zaten bu ikisi arasında ayrım yapamıyorum :D:D
yanlışlıkla lewo yu seçtim şıklardan .. kendisinide oldukca severim:) onada saygılarr
lewa bayerne cavani reale yakışır ama,gerçi ikiside dediğim takımlarda oynamak istiyolar ama kuluplerinde keçi inatı var :DD.
elleme satmasınlar aga .. haksız rekabet oluyor sonra ;)
elleme derken :DD.
baya satmalarını ister gibisin
yaaa bu oyuncular en elit forvetler bayern münih real madrid gibi takımlarda oynamalarını isterim tabiki.
zaten ribery leri ronaldoları var .. onlar idare eder ;) diğer takımlarada elit futbolcular lazım
haklısın evette, bu tür oyuncular eğer oynadıgı takımların popülerliği yoksa bir dk durmak istemezler anlatabildim umarım..
lewandowski
dar alanda etkili forvet
hava toplarında güçlü forvet
defansın karısına sarkan forvet :)
cavaniden daha iyi forvet diyosun yani :)).
:)):):) ben ikisinide çok begeniyorum ayrım yapamıyorum aralarında :DD.
lewa'yı bayerne,cavaniyi reale yakıştırıyorum,gerçi ikiside dediğim takımlarda oynamak için can atıyolar ama oynadıgı kuluplerde keçi inadı var :DD.
Cavani de iyidir ..
Ama son sezonda ki performansı ile açık ara Lewa <3
ikisinide tanımıyorum ama robert ismi daha mübarek:)
Cevap
6Cevap
zor soru sordun . hangisinin bonservisi ucuzsa o :D
şimdi cavani'nin sözleşmesi 2018'de bitiyor serbest kalma bedeli 63 mllyon euro,lewandowskinin sözleşmesi seneye son bonservisi 25-30 arası bende karar veremiyorum ikisi arasında zaten :DD.
eğer alcaksam levandowskiyi alırm hem ucuzda
Cavanide her özellik var lwandoskisinin vuruşları güzel sadece kaçırmıyor
sence hangisi daha iyi forvet
lewandowski dedim :))
Robert lewandowski
hangi özellikleri daha iyi cavaniden?
______ROBERT LEWANDOWSKİ_____
daha çok sevdiğin içinmi :)?.
heee sevmiyon yani real madridi ondan :DD.
lewandovski daha yakışıklı bence ö yüzden
Edinson cavani
ne tür özellikleri daha iyi
Robert lewandowski
Lewa lewa.
Robert lewandowski
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar