Spor Benzema mı, Lewandowski mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Lewandowski mi Benzema mı? Sizce hangisi daha iyi? Bence Benzema çünkü bu sezon yaptıkları ortada. Benzema Lewandowski Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Benzema mı, Lewandowski mi? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
canfk Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Spor konusunda 4,6b cevap paylaştı. Benzema. Real ile 14 yılı geride bırakan Benzema, aynı zamanda kulübün en başarılı dönemlerinin birinde bu takımda yer aldı. 1 0 Yorumla
robertaczlra Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl elbette benzema. lewandowski'ye topu getirirsen her türlü atar.lakin benzema, pozisyonda hiçbir şey yokken bile golü atabilecek estetiklikte. 1 0 Yorumla
gencoyn-135 Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Lewandowski dedim ama Benzema her sezon bu sezonki gibi oynasa Benzema derdim 1 0 Yorumla
kafamıngüzelligi Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl bu sene benzema çok iyi olabilir ama Lewa her zaman iyiydi o yüzden lewandowski diyorum 1 0 Yorumla
EhliyetsizPilott Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Spor konusunda 2,5b cevap paylaştı. Benzema 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Benzema. Real ile 14 yılı geride bırakan Benzema, aynı zamanda kulübün en başarılı dönemlerinin birinde bu takımda yer aldı.
elbette benzema. lewandowski'ye topu getirirsen her türlü atar.
lakin benzema, pozisyonda hiçbir şey yokken bile golü atabilecek estetiklikte.
Lewandowski dedim ama Benzema her sezon bu sezonki gibi oynasa Benzema derdim
bu sene benzema çok iyi olabilir ama Lewa her zaman iyiydi o yüzden lewandowski diyorum
Benzema
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!