edinson cavani mi robert lewandowski mi hangisi daha iyi forvet?
edinson cavani
robert lewandowski
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Zor soru. İkiside çok büyük forvetler.
Cavani 447 maçta 231 gol atmış, 28 yaşında. Piyasa değeri 50,00 milyon €
Lewa 417 maçta 212 gol atmış, 27 yaşında. Piyasa değeri 50,00 milyon €
İkisi de bir önceki takımlarında daha iyiydi, en iyi dönemleri 2012-13 sezonuydu.
hoca olsan hangisini alırsın :D?
marka değerine göre yapana bak sayılara göre değil kaliteye göre yapacaksın asıl senin futboldan zerre kadar anladğın yok. Biri Almanya liginde atıyor golleri diğeri Montepilller'in 1. olduğu ligde o golleri atıyor boş boş konşuyrsnz
kardeş bu seneden bahsetmiyorm motpellier'in bile 3 sene önce şampiyon olduğu bir ligde diyorm sen nerenden anlıyon lafı tartışmaya bile değmez seninle futbolu koyu şekilde tutanla değil tarafsız şekilde değerlendirenlerle tartışmak tercihimdir. hadi eyw.
İtalya ve Fransa son zamanların en düşüşte olan ligleri fransada psg egomanyası italya'da juventus basit ligler artık onlar
Ikisininde tarzi farkli. Kanatlardan destekledigin surece lewandowski iyidir. Tek forvette oynayabilir. Ama cavani cift forvette harikalar yaratabilir. Birebiri daha iyidir.
hangisi daha iyi genele vurdugunda?
cavani tırt :/
niye öyle dedin :D.
burak'la değişmem. ciddiyim
Cevap
21Cevap
Lewandowski ile Cavaniyi eşit mi görüyorsunuz gerçekten, Lewandowski her ne olursa olsun, Cavaniye farkını atar. Cavani kendi ligine baksın bir amatör takımlarla oynuyor. Bundesliga daha zor Fransa liginden. Üstelik şampiyonlar ligindede Lewandowski daha etkili. Oyum da Lewandowski'ye
Lewandowski ile Cavani'nin karşılaştırılması Sabri ile dani alves'in karşılaştırılması gibi birşey açık ara Lewandowski.
neden cavaniyi bu kadar küçük görüyorsun?
Cavani balon çünkü o kadar büyük umutlarla alındı değerinin çeyreğini bile veremedi Fransa ligi almanya liginin kalite olarak yarısı kadar iyi değil orda bile çok iyi değil ama Lewandowski heryerde atıyor yani sağlam forvet bence Suarez 1. ise Lewandowski 2. dir bitirici forvet olarak
yani en iyi iki forvet şu an 1 suarez 2 lewa mı diyosun?
evet
peki benzema bunlar kadar iyi değilmi?
benzema'da iyi forvet cavani'den daha iyi
hımmm. peki lewa ile suarez arasında çok aşırı fark var mı kalite olarak?
yok pek fark yok niye soruyon bunları anlamadm :D
futbolu seviyom ama erkekler gibi anlayamıyosun birtürlü ondan soruyorum kusura bakma :D.
Sevgilin mi diyor onu sana :D
yook ya erkekler daha iyi anlıyor ben okadar takip etmeme ragmen anlayamıyorum çok iyi :D.
biz çocukluktan beri bu işlere sarıyoruz :D
dogru :D.
Cavani takımda sağ açık oynamasına rağmen gol anlamında takıma katkısı oldukça iyi lewandowskininde ayağına kadar getiriyolar ona atması kalıyo
ama çok gol ayagı var münihte
Tamam var ama zaten ayağına kadar geliyo onlarıda atsın ben kötü oyuncu demiyorum zaten sadece oynadıkları mevkiyle alakayı söyledim antalaldim mi
edison cavani daha iyi bence. Adamda teknikte var.
Bilmiyorum lewoya güvenemiyorum yani bokta çıkabilir :D
Cavaniiii crespodan sonra takip ettigim forvet
Ikisini de cok severim amaaaaa lewa
fm managerlik mi oynuyosun
Lewan :)
Lewo daha iyi
lewandowski daha iyi
Emanuel Emenike...
robert
Vala bilemedimki
Robert lewandowski.
cavani tabi