luiz suarez mı daha iyi yoksa robert lewandowski mi daha iyi hangisini daha çok begeniyorsunuz?
luiz suarez
robert lewandowski
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Lewandowski tabiki. Çünkü lewa tam bir striker. Çok isabetli sert ve düzgün şutları var. Kafa toplarında daha etkili. Topu ilerde tutar ve pas atar. gerektiği yerde çalımda atar. Çakı gibi forvet işte. Suarezde çok iyi ama lewa nın 1-2 tık aşağısı.
hımmm sen futboldan iyi anlıyosun ama baya :D
hımm yaş kaç peki?
hımmm..
peki ileri üçlü olarak messi neymar suarez mi robben ribery lewandowski mi?
neden?
ayakları daha mı saglam diyorsun?
hımm. haklısın bir nebze. peki bayern bir futbolcuya 70 milyon euro gibi rakamlar verir mi sence? alonso ribery lahm robben filan 30u geçtiler bu oyuncuların yerinin dolması lazım.
Verir tabi para konusunda real barçadan bir eksiği yok bayernin ama gerek yok onlar için. Zaten herangi bir bölgede sıkıntı olursa bundesligadaki takımlardan futbolcuları toplar bayern ya da kendi alt yapısından. Ve ordaki futbolcularda öyle böyle değil çok sağlamlar. Misal : Thomas müller, götze, reus, kroos vs.
sen bayern fanımısın :D.
bende öyle :D bayerni çok severim bende. şimdi şuda var adidas messinin bayerne transfer olmasını istiyormuş (adidas bayernle ülker grubuyla fener gibi ve messinin sponsoru :D ) bonservis bedelininde yarısını ödemeye hazırmış (gerçek bir haber) görüşün ne bu transfer için :D?
D: olsun messi barcada sıktı artık en çok yakışacagı takımda bayern olur.
Luiz suarez all in one bir futbolcu. Çalım var, top sürme var, son vuruş var, free kick var. Striker olarak tabiki levandowskiyi es geçemeyiz ama luiz suarez kadar iyi değil.
ama lewadada çok aşırı olmasada top sürme özelliği var son vuruşu çok çok iyi zaten ve ayrıca suarez lewandowski gibi pivot oynayamaz lewa gibi takımı oynatamaz haksızmıyım?
Dislerine kurban oldugum suarez tabi ki 😄😄😄
ahahahahah :D.
nasıl anlamadım
ne diyosun anlamadım
ne diyosun sen ya
Cevap
5Cevap
Robert bence çok daha iyi GS de görmek isterim :)
neden daha iyi?
Futbolu daha iyi daha dorusu golcülüğü daha iyi demek daha doğru olur Suarezde iyi ama ben Robert diyorum çokda severim adamı çok sert şutları var ve tipik santfor özelliği taşıyo.
Lewandowski daha iyi
Suarez.
Lewa ✌️
ah lewandowski :/
neden öyle dedin :D.
zamanında 4 milyon euro için pahalı deyip 5 milyon euro verip adrianı kendisine tercih ettiğimiz adamdır lewandowski.
lewandowski
yakışıklı diye mi :D.
suarez ısırıyor diye lewandowski :)
ahahaha :D çok süslü seni bir erden tanıyorum ben
ayıp sana süslü bacını tanımadın mı sen bakım :)
sen yaşıyor musun bizde fatiha okumuştuk :)
ne diye fatiha okumuştunuz?
artık görünmüyordun halen görünmüyorsun gerçi
merak mı ediyodun beni?
daha bu gün kulaklarını çınlattım gerçekten :) alttaki soruda
ozaman neden beni engelledin irtibatı koparttın? hangi soruda linkini atarmısın?
ima ettim sadece :)
bu-galatasarayin-hali-nolcak olan soru
baktım şimdi verdiğ*in cevaplara o şahıs b en değilim ki ben hiçbir zaman öyle sorular sormadım o barış denen velet adımı çıkardı tabi sende hemen engelledin beni. O veletten önce tanıyodun beni ve o çocuga inanıp beni engelledin.
senin takımıma yaptığın alaycı tutumlardan esasen :)
anlamıyormusun o soruları ben sormuyordum sorsam neden söylemeyeyim kimden korkucam?
kabak senin başına patlıyordu o zaman :(
sanal alem işte bak bana da küfür ediyor beşiktaşlı kızlar ben onları önemsemeyecek kadar olgunum muhatap olmamaya çalışıyorum genelde çünkü battıkça batıyoruz benim tarzım değil ama artık gizlenme bence bak ben gizlenmiyorum hiç bir zaman
tamam takip ediyorm seni sende beni et.
hani o soruyu sen sormamıştın
hangi soruyu anlamadım?
gazel okuma bayan olduğum için susuyorum
yahu ne diyorsun sen o soruları ben sorsam sordum derim kimden korkucam ben?
o zaman profilini aç görelim
açtım
sen bana dedinki seni takip ediyorum ama beni sadece o gün takip eden kişi o soruyu soran kişiydi biilmiyorum
offff bak çok süslü bana güvenmiyorsan inanmıyorsan işin olmasın ama o soruyu soran ben değildim sorsamda söylerdim kimden neyden korkucam sorunun ne oldugunu bilmiyorum daha
kapat tamam
hem sen neden bu sorulara takıyorsunki benim şahsen umrumda olmaz keyfine bak futbolu seviyorsan boş beleş sorular neden canını sıkar onuda anlamıyorum.
lewandowski
neden?
hım anladım peki en iyi takım kim sence avrupada?
robert lewandowski
Lewandowski.
neden
robert lewandowski
robert lewandowski
Lewandowski.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar