James Rodriguez mi Anderson Talisca mı? Sizce hangisi daha iyi?
James Rodriguez
Anderson Talisca
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
James Rodriguez mi Anderson Talisca mı? Sizce hangisi daha iyi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Talisca daha yetenekli ama James daha kariyerli. Kafa olarak aynılar ama. 😂
Hayır James daha yetenekli
james rodrigez
real madrid bayern münih gibi devlerde oynamış birisi ile en fazla benficadan öteye gidemeyen biri kıyaslanmaz. biri 2 şampiyonlar ligi şampiyonu isopanya almanya şampiyounlugu yaşamış biri diğeri ise 2 3 portekiz 1 tane süper lig
Real gibi Münih gibi kulüplerde oynayan biriyle bjk de oynayan birini mi kiyasliyorsun
Sana mı soracam istediğim kişiyle kıyaslarım sanane
Beşiktaşli misin sen kardeş
Evet
Peki
Ne oldu anana kaymayı beceremeyince sus pus mu oldun dostum çocuğu 🤣🤣🤣
zihniyete bak fjfjd kanka bu tarz insanlarla futbol tartışma boş ver.. adam beşiktaş ve türk takımı düşmanlığından saçmalamada nirvana yapıyor fkfkfk
Ban vajina biti ben küfür etmiyorum sana seni bi * hemde stadınzn ortasında bütün tribünler ayağa kalkar şimdi sağdan sağdan yoluna bak yoksa kan akışını durdururum hemde mikerek
@axiakrep yaprak kafasınn futboldan haberi yok daha burada caz yapıyo
jdfjjddj bak ergen işte kanka yüreği varsa istediği yerde istediği zaman buluşurum mesaj kutumda açık numarasını vermesi yeterli ananın yüzüne erkeğim diye bakacak yüzün varsa yazarsın numaranı
@axiakrep klasik tinerci işte fazla çekmiş gelmiş kıyasladıgı adamlara bak. beşiktaşta oynadı diye dünya yıldızı olduydu. beşiktaş kim mk? ben bile kendi tuttugum takımda böyle kıyas yapmıyorum.
@scorpion026 Seni ilgilendirmez
@scorpion026 o yüzden her transfer sezonu kapısında yatıp kalkıyosunuz renkliler
@axiakrep sende mi sekiztaşlsn anlamadm ki😂😂
@axikrep Madem Rodriguez dünya yıldızı 2 şampiyonlar ligi 1 ispanya ve 1 almanya kupası aldı, o zaman Alex de Souza'dan da mı iyi oluyor? Hadi buna da bir şey söyle.
@axiakrep her klüp kendine göre transfer yapar. adamı kötüleyen yok sadece kıyas yaptıgına baksın
@axiakrep Böyle tipler hiçbir zaman bitmez kardeş, geçen de bu siteden biri Arda ile Messi'yi kıyaslıyordu 😂😂
Ben taliscayı isterim
Hangi takımlısın
Beşiktaş 😄 gerçekten hayrandım çok klas oyuncu
Bende hayrandım şu an nerede oynuyor biliyor musun
Bilmiyorum futbol izlemeyi de bıraktım
Anladım
talisca tabiki
Sen Beşiktaşlısın galiba
Talisva tabi
James bence
Talisca
James Rodriguez