Babamın evine ilk küsüp gelişimde yuvamı dağıttılar...

Babamlara gezmeye gelicektim, geleceğim sabah eşimle kavga ettik, birbirimize kırıcı sözler söyledik. Sonra eşim babam hep yapıcı olmaya çalıştığından babamı arayıp beni şikayet etti. Babamlara gelince babam birde sen anlat dedi ve anlattım. Babam bana vurup vurmadığını sordui, vurdu dedim. (bu ilk dayak değildi..)

Sen gitmiyorsun, bu defa bu sizinle çözülecek bir olay değil, her defasında aynı sonuç oluyor, bir büyüğü gelsin biz oturup tatlıya bağlayalım dedi. Eşime aynısını söyledim babam böyle böyle dedi dedim. Eşimin eniştesi beni arayıp gelirsen gelirsin gelmezsen bu akşam evi taşırız kaynananın yanına, eşin orda kalır sen de ne yaparsan yap dedi. Enişte ben gelmediğimi söylemedim sadece babam biriyle oturup konuşmak istiyor dedim biz gelemeyiz dedi ve kapattı. Ertesi gün komşularım aradılar beni evimi taşımışlar. Üstelik kaynanamların evime aldığı hiçbirşey yokken hepsini babamlar almışken, toplayıp götürmüşler...

Babama söyledim. Ya gelirler konuşurlar ev yine taşınır yerine, ya da açsınlar davayı, sana değer verip de gelmedikten sonra senin onun yanında işin yok dedi. Bugün başka bir akrabasıyla konuştum eşimin, gelip beni de almayacakmış, dava da açmıyorlarmış. Bende bebeğimle babamın evinde kaldım... O kadar çok şey geçiyor ki aklımdan ama kafam çok bulanık.. Ne yapacağımı bilmiyorum. Ne yapılabilir... ? :(
Babamın evine ilk küsüp gelişimde yuvamı dağıttılar...