Öncelikle emeğine saygım var iyi bir vücut kesinlikle eksiklerinde var birde fotoğraf cambazlığı yapmışssın alttan çekilen her vücut daha hacimli gibi gözükür bunuda yemedik😎👍🏻
Teşekkür ederim ben zaten vücut geliştirici falan değilim boks yapıyorum kendi çabalarım sayesinde bu vücuda kavuştum amacım bölgesel kas olsaydı daha iyi olabilirdim tabiki 😊
Ben ilk başladığımda zaten görünüyordu zayıflıktan. Benim hiç öyle bir sorunum olmadı sadece düzenli idmanlarımı yapıp geliştirdim. Seninki sıkınca belli oluyor mu?
Değiştirir 5 yıldaki bendeki değişim. Şu an 105 kiloyum :D Başladığımda kaçtım bilmiyorum bir hevesle başladım hoşuma gitti hacimlendikçe. Sonra işi düzgün beslenme programına döktüm. Gıda takviyeleri derken bir da baktım 105 olmuşum :D
Ben bişey kullanmıyorum boks yapıyorum zaten 😄 beslenme içinde protein ağırlıklı her sporcunun en çok ihtiyacı olan şey ve karbonhidratı eksik etme vücutta ilk depolanan ve yanan odur enerji kaynağın karbonhidrat olmalı depolaman gereken protein 😊
Ya et de diyorum makarna da protein tozuna da basladim olup oldugu bu iste 😀 daha önce de spor yaptim 1 yil ara vermistim Şu an 3 aydir duzenli gidiyorum. saglam fitness programi var mi elinde :)
En İyi Cevaplar