Çabuk yoruluyorum. Spor salonuna gidiyorum ve 1 saatte bitiyor enerjim. Çok fazla yüksek tempoda olmadığım halde tükeniyorum. Futbolcular ya da diğer sporcular kadar çok kondisyonum olmasını istiyorum bunu nasıl yapabilirim?

bu senin potansiyeline beslenmene bağlı ilk başladığımda 10 dkika bile koşu yapamazdm mesela şu an %100 depar atarak 40 dakika dahi koşuyorm. 6 saat antreman kaldırdığım gün oldu bu zamanla gelişir zaten tabi bırakmazsan
Oha 6 saat nedir
:D baya 6 saat çok mutluydm ama o gün çünkü derece için çabalamıştm
Ya bana 2 saat olsa yeter :D
baba 6 saat ne ya oyle spormu olur kaslarını eritirsin imkansız yani
Kansızlık sorunun varsa o vücudunu yoruyor olabilir. trioid bezlerin de yavaş çakışıyorsa vücut tempon düşer enerjiyi tam olarak vücut üretemiyor bu durumlarda.
antrenmndan 2 sat once kompleks karbonhıdrt alırsan zamanla enerjınıyıtırmezın merak etme.. spor gecmışın arttıkca diyafrm, akcigerler, kalp ve diğer butun aktıf iç oragnların guclenecektır.
Yemek yedikten sonra hemen 30 dk sonra spora gidiyorum ben. Spor geçmişinden kasıt ne kardiy mu calısayım agırlık mı
ağırlık tabıkı.. yemek derken ne yedıgın önemlı söyledıgım gıbı kompleks karbonhıdrat almalısın
Güçlenmek için peki nası calısmam lazım? KAldırabildiğim maksimum ağırlıkla yapabildiğim kadar tekrar mı yoksa hafif ağırlık çok tekrar mı
8-10tekrar yapabilecegın maximum agırlıkla çalışacaksın.. hafif agırlıkla çalışmak hıcbır fayda getırmez
1.85 105 kilo biriyim ama benden küçükler daha çok ağırlık kaldırıyor cok güçsüzüm
güç sinir sistemiyle ilgilidir.. sinis sistemini kuvvetlendırıcı temel egzersizler yapmalısın deadlift, benchpress gibi
bu sporla değil de sanırım besinle alakalı ve uykuyla saat 10-2 arasında mutlaka uyumak lazım
Cevap
3Cevap
yavaş başlayacaksın koşu bandında 20 dk yürüyüş 15 dk koşu gibi
sonra sağlık toplarıyla oyna
tenis kondisyon için en uygun spor bence
sağlık topları ney
şekerli su iç her sbaah ve mekik çek bol bol.. koşu yaparken birden tempo yapma agır agır yap.. üzüm incir makarna bunları tuketmeye bak
jason blaha 5x5 programini yap ondan sonra kondisyon calis az guclen once.
türkçe var mı?
duzenlı calısılmalı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar