Bazı kızlar gerçekten çok kafa. Muhabbet ederken sıkılmassın saatlerce sohbet etsen nasılsın diye sormadığını hatırlarsın. Sıcaktırlar yeri geldiğinde ağır yeri geldiğinde samimi olurlar. Ne istediklerini ne hissettiklerini anlamakta zorlanmassınız. Böyle kızları nadiren buluyoruz neden acaba ?
Cevabın nedir?
+1 yılNeden mi zor buluyoruz?
...
...
Kendini geliştiren çok az kız olduğu için.
Günün 5 saati Tv izleyip onun 1 saatini kitap okumaya ayırmadıkları için.
Önce dinlemek yerine, önce konuşmayı seçtikleri için.
Güzelliğin içte olduklarını göremeyip, kafalarındaki 1 ton makyajla gezip, o kafayı zor taşıdıkları için.
KS gibi çürük beyin kokanların çöplüğüne gelip, Xper kastıkları için.
Ve o Xper ile Triplex bir villa alacaklarını düşündükleri için..
Yaptıklarından sonrasını değil de, o anı düşünen zavallı bir aşk aptalı oldukları için.
Ve bunun sonrasında da bu çöplüğe gelip "Sevgilimle Havuzda Sürtüştük, Hamile Kalır Mıyım?" sorusunu sordukları için.
Anal yapıp yapmamak için kendi etik gerçeklerini bulmak yerine, önce milletin 'dini' saçmalıklarını dinledikleri için.
Sevgilisine nasıl davranacağını ve hareket edeceğini önce kendi düşünmek yerine, bu 'boş site hafızasına' sordukları için.
Ve bunun sonucunda ergenus abazanus ırkından olan bir libidolu erkeğin, aklına yatan yorumuna düşüp sevgilisini elinden kaçırdığı için.
...
Böyle kızları neden mi nadir buluyoruz?
...
Kafasında beyin taşıyacağı yerine, 2 saat önce yaptığı sevgilisinin dildosunu taşıdığı için.
Sitede 'Siz erkekler neden hep böylesiniz?' diye soru açıp, sonuna da; "Genelleme yapmıyorum" diyerek kurtulduğunu sanan asalak bir beyin olduğu için.
Ve zamanını Sağlık, Kişilik, Kültür kategorisinde harcayacağına, Aşk, Flört ve Cinsellik kategorileri arasında gidip gelen ve milletin o b.ktan yaşantısını okuyup kendisine ders çıkarmaya çalışan bir ezik olduğu için.
Dün akşam KS'de "Sevgilime ne mesaj atayım?" diye soru açıp, ilişkisini içi döl dolu olan beyinlerin eline bıraktığı için.
Ve o mesajı attıktan sonra sanki o mesajı 'kendi' düşünmüş gibi, sevgilisinden hoş bir cevap alamayınca ona 'odun' sıfatını yapıştırdığı için.
Ve kendi yaptığı b.kluğu göremediği için.
"Sanal ortamlarda kurulan aşklar" soru başlığına 'Saçmalık' diye yorum atıp, diğer gün "Bu sitedeki erkekler neden gerçek resmini kullanmıyor" diye soru açan bir zihniyet olduğu için.
Erkeğe sakız çiğnemeyi yakıştıramayıp, kendisi sokakta or...pu gibi çakkıdı çakkudu sakız çiğneyen bir kişiliği olduğu için.
Ve bütün bunları göremeyen acınası kavramlaşmış bir zihniyete sahip olup, bunu düzeltmek yerine, gece gündüz karşı tarafın kusurlarını aramak adına, beynini yiyip bitiren bir zavallı olduğu için.
Ve son olarak;
Bu yazıyı okuyup kendine pay biçmesi gerekirken, yapılması daha önemli işlerinin olduğu Aşk kategorisinde, milletin ne b.k yiyip yemediğini öğrenebilmek için, yazıyı okumayıp, sonra da "Yazıyı okumadım ama..." diye başlayıp, bana burada b.k kokan o kavramlaşmış beyninden, birkaç ucuz laf söyleme çabasında olacağı için...138 Yorumla- +1 yıl
okudum ekler misin beni?
- +1 yıl
Yazınız kısmen güzel ; okunması için artıladımda ; burdaki kızların dikkate alması gereken önemli noktalar var . Lakin , bir kişinin kendini yetiştirmemiş olması ona hakaret edilmesini meşru kılmaz .Tepeden bakmamak lazım insanlara . Herkesin sosyal, kültürel ,ekonomik , ailevi ortamı farklı ; yetiştirilmesi farklı . İçerik olarak büyük oranda katılıyorum ; üslubunuzu büyük oranda onaylamyorum .
- +1 yıl
Üslubumu kim onaylıyor ki zaten?
Üslubumun onaylanıp onaylanmaması icin yazmadım bu yazıyı, oldu ki üslubumu sürekli elestirirler.
Ve cevabımda sürekli şu olur;
Bana şiirlerinde küfretme diyorlar usulsüz
Lan nasıl anlatayım size bu o* cocuklarını küfürsüz.
Buradaki argo kizlara veya bu sitedeki kisilre sö - +1 yıl
Söylenmiyor.
Bunun altını cizmek istiyorum.
Bu sadece bir örneklendirme.
Sonra yorumlarım haaret iceriyor diye kaldırılıyor.. - +1 yıl
*Hakaret.
- +1 yıl
En iyi cevap bu olmalı bence. Ellerine sağlık +1
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇünkü hep birşeyleri karşı taraftan beklerler hazıra alışmışlardır nede olsa.Bide bahaneleride hazır siz erkeksiniz herşeyi sizin yapmanız gerekir derler.Böyle olan kendi hemcinslerine de yukarıdaki gibi ucuz ve kaşar yakıştırması takarlar. Asıl ucuz olanlar herşeyi bedavaya getirmeye çalışanlar.
00 Yorumla
cunku ozel olduklari icin, bu dunyada az olurlar. cogu kizlar malesif sade. ben kendim nasil hayat doluysam, karsimdakini de oyle trcih ederim, isterim yani. ben renkli hayati severim, yoksa insan tez bikar vesayre. belki de oyle olmak istemedikleri icin coklar. sana kolay gelsin ve inan seni cok iyi anliyorum.
00 Yorumla
+1 yılPessimist olmaktansa optimist olayi yeglerim. Cunku herkes karamsar.
30 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
72
Cevap
33Cevap
bazıları tam bu tarif ettiğiniz gibi olduğumu söyler
bazıları da ne soğuk kız be der benim için.
çünkü olay bende değil karşımdaki bitiyor, sevmediğim, itici bulduğum, yanında rahat hissetmediğim insanlarla neredeyse hiç konuşmam.
siz nadiren buluyorsanız sıkıntı sizde olmasın?91 Yorumla
+1 yılo kızı bir bulayım nikah memuruna tecavüz etmessem namerdim :)))
43 Yorumla
Soran+1 yıladamansın ottoaman +1
Spor konusunda 2,1b cevap paylaştı. Zeki, esprili, yakışıklı ve efendi erkekleri bulamadığımız gibi mi?!
110 Yorumlaşimdi herkes kendisinin öyle olduğunu yazacak aslkdmfrnkeıek
82 Yorumla
+1 yılAİLE eğitmeni olmalı mesela bak ben çok sıcakkanlıyım=D
310 Yorumla
Soran+1 yılrezervasyon yaptıralım o zman hemen
- +1 yıl
=D ama ben aile eğitmeni değilimki=D
Soran+1 yılnesin sen peki ( :
- +1 yıl
doktor=D
Soran+1 yılbenım 3 tane doktor sevgilim oldu ama artık başka meslekler lutfen.
- +1 yıl
iyi tamam olsun o zaman ben zaten eczacıyım=D
Soran+1 yılşimdi oldu bak ( :
- +1 yıl
hehehe=D
Soran+1 yılhmm ben bir düşünüyüm lfksjflsj
- +1 yıl
düşün düşün=D
+1 yılçünkü çoğu kız utangaç oluyor aslında yine bu tarz olsa dahi. Zamanla tanıyabilirsin kimisini de aslında yani azınlıkta değiller de çoğu utangaç çekimser olduğundan potansiyelini saklı tutuyor.
20 Yorumlaben çok enerjik tipim vardır konuşmayı muhabbet etmeyi çok ama çok sewerim. bir söze çabuk kaparım yani safım. ama 30 yaşından sonra her kadın daha ağır başlı oluyor 17-24 yaş arası daha pozitif dünyaya bakıyorlar yani gençken evlen aman amannn :/
00 Yorumlaaz bulunurlar da ondan. pozitif ve eğlenceli bir kızı, yakalayabilmek için biraz da onun gibi olmak gerekir ki hayatı s.kinin keyfi için yaşayan erkeklerin çoğunlukta olduğu bir ülkede, dünyada onu bulmak da zor.
anlayacağın; sıkıntı var.00 Yorumlaaslında her kız eglenceli dir bazılarını 1 oturuşta kendini belli eder bazılarıda benim gibi tanıdıkca anlarsın çünkü sesiz biriyim o kişiyi önce analiz ederim kafa yapıma uyarsa eglenceyi görsen:D
10 Yorumla
+1 yılbu sadece kızlar için geçerli değil ki, insan olarak bak. her insan farklıdır birbirinden ve iyi de var kötü de, sıkıcı da var kafadar da. benim için en başta eğlence değil kocaman bir yürek gelir.
10 YorumlaSpor konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yaklasim meselesi su sitede 4-5 üye var sohbetlerine doyamadigim
42 Yorumla
+1 yılX kişisi sana göre öyledir,sen de Y kişisine göre öylesindir,bunu belirli bir kaba sokamazsın,öznel mevzulardır bu,sana göre kafa olan bana göre kafa mefhumundan bihaber olabilir :) Diyeceğim o ki,kafa kız arama,kafana göre birine bak ,selametle
00 Yorumlaşunu fark ettim yere göre değişiyor mesela ben ankaradayken öyle kızlara hiç raslamadım dedin gibi doğru ama izmirde allahım doluuu :) yanlarında çok sessiz kalıyorum
00 YorumlaBen varım ama içimde neler kopuyor bir bilsen lakin hep gülerim
21 Yorumla- +1 yıl
:D evet bu arkadaşla arabada ibre 240 yapacaz hatta ibreyi kırcaz birazda olsa enerjısını alcaz:D sakin ol şampiyon +1 :D
valla ben de bunun erkek versıyonunu arıyorum hep, gecenlerde buldum sandım ama sadece sanmısım
21 Yorumla
+1 yılO kızlar hemcinslerini takmayıp mutlu olan insanlar. ;)
20 YorumlaSpor konusunda 1,7b cevap paylaştı. Zor işte,kolay olsa ne anlamı kalırdı ki...
Neyse ki karamsar ve ruhsuz birisiyim.02 Yorumla
Soran+1 yılayrıca asosyalsın o xper ne oyle somaliyiı mı kalkındıracaksın lkdjblfg
aaa bak ıyı fıkır o xperşerşe somaliye yardım gonder.
+1 yılcanım bu bahsettiğin kızlar rafta fala durmuyorlar, piyasaya çıkar çıkmaz kapışılıyorlar. arz talep meselesi. arz yok talep çok
00 Yorumla
+1 yılNickimdende belli olduğu gibi gayet güleç ve sohbet seven biriyim bana hep derler seninle yaşayan yaşlanmaz hiç diye :):)))
00 Yorumlaaslında çoğu kız pozitiftir. sadece onemli olan onun mutlu anına denk gelmek
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbizimkiler bişeylerin altında ezilmişler çok olgun değiller nasıl ortamlarda nasıl savaşlar veriyorlarsa artık yorulmuşlar neyin mücadelesini veriyorlarsa bir de! sen ortalığa neşe saç kocayı kap daşak geç eğlen çalış gez seviş filan yani rahat ol.Bir rahatsızlıkları var.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıltürk kızı da tanga giyer diye videosunu paylaşıp sürekli bir mücadele veren kız gördüm KS'de
+1 yılBen pozitifim desemde nickime bakıp inanmazsın ahahaha :D
12 Yorumla
Soran+1 yılnekadanda sevımlı
- +1 yıl
Teşekkür ederim ^^
- Spor konusunda 520 cevap paylaştı.
+1 yılçok haklısın aslında,belki nadir bulundukları için eşsizdirler?
10 Yorumla bu durum sadece kızlar için değil erkekler için de geçerli. kaliteli olan her zaman az bulunur.
10 Yorumla2 ay önceki soruya şimdi mi sıra gelmiş günün sorusu olmada adam sorduğu soruyu bile unutmuştur :D
Neyse cevap verelim onlar bulunmaz hint kumaşı da o yüzden :)00 Yorumla
+1 yılherkes hayat telaşında ve zora gelmiyor kadın erkek.her daim neşeli olmak zor belki ama olumlu düşünmek zorundayız.bir de yapı meselesi, diğerleri olmasa kıymetimiz bilinmez:D
00 YorumlaKizlar hepiniz bol keseden atmissiniz merak ediyorum kactaneniz bu arkadasin dedigi gibisiniz. Acik konuşuyorum hiç cikmazsiniz. Üzülüyorum sizin adınıza.
00 Yorumlaonlar kayan yıldız gibidirler hayatın boyunca bir kaç kez görürsün onlarında genelde sevgilileri vardır sana bana yar olmazlar.
14 Yorumla- +1 yıl
Evet öyle kızların sevgilisi olur ve onu değiştirmeye başlar kızı üzer. Erkek kankan olmiyacak. Pozitif olma herekeze gülme . Gülümseeme. Arkadaşlarınla sunu yapma bunu yapma . Kız bir güzel sindirilir. Sonra o sevgili bu kızı bırakır. Ve kız artık herkez gibi olmuştur.
Soran+1 yılhahahahha burdan geldi geçti
haklısın öyle kızları bulmak zor ama bulup da hayata küstüren erkekler de az değil..
10 Yorumlaöyle bir karakter yok ! senin o karakterde görmek istediğin ve muhabbeti hoş gelen kız var
10 Yorumlabaşında türk kızları olmayan genel bir soru olmuş..iyi olmuş
20 Yorumla
+1 yılBilmem dondurup saklasakmı acaba o nadir üreyen hemcinslerimizi :D
10 YorumlaKızlardan ziyade erkeklerinde pozitif-sempatik olmasını istiiyoruz ! :D
12 Yorumla- +1 yıl
valla hiç bir işe yaramıyor ben öyleyim ama kendime :D
- +1 yıl
ondan bulamıyorlar demekki hee şimdi anladım :)))
pozitif ve eğlenceliyim faakt ne istediğimi anlamış sanarsın bakarsın yanılmışsın
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkendiimle övünmek değil bu fakat bn tam tarif ettiğin gibi biriyim ve tam bir öüze cattım sessizliği seviyormuş beyefendi işte bu yüzden bulamıyorsunuz bizleri öküzler kapmış oluyor
00 YorumlaBana kalırsa kızlar, değer birisini bulduğunda o bahsettiğin özelliklerini ortaya çıkarıyor.
00 Yorumla
+1 yılbilemiyorum neden öyle :) ama ben tam öyle biriyim , tanıdığım insanlara tabiki :)
00 Yorumlavar ellebette sıkılmadan konuşacağım şakalarını anlayan :)
21 YorumlaNeden mi bulamıyorsun? Çünkü böyle kızlar toplumda çok hor görülür, kıskanılır. Çünkü ben böyleyim. Bu huyumu atmaya uğraşıyorum.
00 YorumlaBazen ben de böyle oluyorum sonra eski halime dönüyorum.Mutluyken böyleyim ben.Yazık ki çoğu zaman mutsuzum.:D
10 Yorumla
+1 yılbende 2 sene önce öyleydim. şuan somurtkanın önde gideniyim. zamanla herşey değişiyor
00 Yorumla
+1 yılyoruldular çok,eskisi gibi değiller.onlar da insan.bilgisayar programı değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenim tanıdığım pozitif ve eğlenceli bir kız vardı. Tam bir kasardıda aynı zamanda.D Olmayanıda var..
00 Yorumlaöyle kızları çabuk kapıyolar o yüzden nadiren bulunuyolar
11 Yorumla- +1 yıl
o yüzden hala bulamadın desene :)
+1 yılkız veya erkek böyle insanları bulmak artık zor gerçekten.. kötümserlik,olumsuzluk,ön yargılar herkesin üzerinde maalesef..
00 Yorumlaböyle kızları gerçekten takdir ediyorum ve cidden çok nadirdirler :D erkek versiyonları ortam piçi olmuştur bunların :D
00 YorumlaSpor konusunda 302 cevap paylaştı. böyle kızları bende severim sevgili olunur olunmaz bilmem ama eğlenceli vakit geçirilen kızlar böyle 1 2 tane arkadaşım var çok kafalar :)
10 Yorumlaonlar aslında her yerde ama sana denk gelmiyor olabilir ya da azı denk geliyordur
00 Yorumla
+1 yılKızlardan ziyade erkeklerinde pozitif-sempatik olmasını istiiyoruz ! :D
00 Yorumla
+1 yılyanlış kişilerde arıyorsunuz o karakteri de ondan =)
10 YorumlaSende abartma ya bulunmaz hint koması havası yaratıyorsun:)
20 YorumlaKusura bakma ama hiç kimse sonsuza kadar polyana kalamaz :)
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsiz erkekler yüzünden. Siz böyle yaptınız kadınları
20 Yorumlaaslında pozitif oldukları kadar yalnızdırlar ama bu sonradan farkedilir
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben cok iyimser bir kızımdır ama bunu kötüye kullanndıkarı ıcın kötü olmaya gülmemeye çaba gösteriyorum açıkcası :(
00 Yorumlao iş tamam :)
43 Yorumla
Soran+1 yıladamsın +2
Gizli Üye(30-35)+1 yılEğlenmemi gerektirecek bir durum olduğunu görmüyorum ciddi durmaktan hoşlanıyorum
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılöyle kızların aranılan kızlar olduğunu nerden çıkardın
20 Yorumlaben varım ya ayıp ediyosun :D
20 Yorumlaaranızdayım gezıyorum
10 Yorumla- Devamını Gör (45)
Devamını Gör(90)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!