Obez olanlar veya zayıf ama aşırı çirkin+bakımsız+ruh sağlığı yerinde olmayan kızlar şıp diye düşüyor ama güzel kızlar çok zor. Şuana kadar hayatım boyunca sadece 1 tane güzel kız tavlayabildim. 27 yaşımdayım kendime 10 üzerinden 7 puan veririm ama 10 üzerinden 4 lük bi kızı bile tavlaması zor.
İnsanın özgüveni kayboluyor bi yerden sonra erkek olmak çok zor bence :D
Neden böyle güzel kızlar cevaplasın?
Not: İnternet üzerinden bu bahsettiğim yoksa yüz yüze çevrenden falan kolay oluyo çevre yoksa mecbur internetten.
Güncellemeler
+1 yıl
güncel
Güncellemeler
+1 yıl
güncell
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
güzel oldukları için seçici olurlar.. zaten normal bir kız bile zengin yakışıklı ister.
Bi kiz guzel olsun cirkin olsun hicbirine bakma ilgilenme boyle yapsa erkekler zaten neye layik olduklarini anlayacaklar cok ilgi var her seyin iyisini istiyorlar abaza olup pesinden kosmayin
internetten kim bilir kaç tane erkek yazıyor da egosunu şişiriyor kız da tabi kendini çook yükseklere koyuyor :D
Ama şişman veya çirkinlere de yazıyorlar geçen 90 kilo kızın isteklerine baktım 1200 tane istek yüzlerce dm var :D
Kimse kimseye güvenmiyor ysşanmışlıkları set çekiyordur ayrıca dünden meraklı gibş gözükmekte istemiyorlardır ya da aradıkları sen değilsin
Aradıkları neden ben değilim yani çevremden görüyorum nerde kasap tofaşçı yanında kelebek bıçak taşıyan serseri var güzel kızlar onlarda. Ayrıca yaşanmışlıklar güzel kızlara özel mi sadece?
45 milyon kadın nüfusu var. Bunu yarısı yaşlı çocuk ergen desen 15 milyon yetişkin kadınların hepsi sence serseri hırbo mu seviyor. Çevrendekileri tüm kadınlara genelleme. O dediğin kişilerde büyük ihtimal ergenin tekidir ya da düşük bir kişiliktir. Yaşadıklarından ders alan çirkinlerde zordurda kolay vazgeçildiği için zorluğunı anlamıyor olabilirsiniz
Tabiki hepsi öyle değil ama işte internet mecrası genelde öyle gibi düzgün birini bulmak zor. Ben de nefret ediyorum tanımadığım insanlara yazmak asla adetim değildir ama işte şu an çevrem yok işimden ve yaşadığım ilden dolayı.
Sadece bu sene konuştuklarımın hepsi böyle o yüzden sordum soruyu yani düzgün bi kıza denk gelemedim hiç. Bu arada güzel çirkin ayırt etmem eğer hoşuma gitmeyen hareketleri varsa iletişimimi keserim. Neyseki hala özsaygım var.
Güzel kizlarin kalbi dolu çünkü geç kaliyorsn
Geç kaldık tabi aslında en iyisi lisede veya üniversitede kız arkadaş yapıp ordan devam etmekti şuanda evliydim ama o tren geçeli çok oldu :D yapıcak bişey yok
Evlisin ve kiz mi tavliyorsun?
bir daha oku bence
Sen türkce yazmayi ögren
Ben yurt disinda buyudum bisey anlamadim
Yurt dışında büyüdüğün belli bence bi geçmiş zaman çalış sen :D
Bazi seyleri ters anliyabilirim turk okuluna gitmedim
Önceden bunu bilseydim eski zamanda bunu yapabilirim diyor. şu an 30 yaşındaysa 18-20 gibi bulsaydım diyor :)) açıllayabildiğim bu kadar :D
Anladim tesekürler
@Fearlesgirll Allah razı olsun :D
@sedefffe olabilir kusura bakma laf sokmak istemedim ama türkçe yazmayı öğren deyince kendimi tutamadım :D
😂😂
Sorun değil 🙏🏼
Hahshahs senden de :D
Güzel ve akıllı kızlar sadece dış görünüşe değil, karaktere de bakarlar çünkü
O zaman tavlamam lazım tam tersi
İletişimini güçlendir
Yakışıklı değilsen bile òzgüvenin ve iletişim gücün seni öne taşır
Seni görebilir miyim
mesaj gönderemiyorum online olduğunda yaz denk gelebilirsek
Bana*