+1 yılSenin için yaniyor, kalcayi suclama, sabah kalk yuzunu yika, kendine makyaj yap, aynada "ben cok guzelim, ben cok guzelim" diye kendinle knus.. Once kendini bedenini sev, boskoy aşk meşk islerni, guclu kizsin, kalcayida suclama...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Spor konusunda 851 cevap paylaştı. bel inceyse sıkıntı yapma iyidir.
00 Yorumla
Bu bir Özel CevapSadece soran ve cevap paylaşan üye tarafından görülebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kalçanın genişliği kemikle alâkalı değilse bolca bacak popo çalışarak eritirsin. Yağlı yeme birde.
04 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Yaz bana yardımcı olayım sana ve konuşalım ayrıntılı.
02 Yorumlakilon gayet iyi kalcada geniş olsun boşver. göbek olmadığı sürece kalça genişliği sorun değil bence
01 Yorumla
+1 yılVurcan şaplaği şak şirrraaakkk :) öyle incelebilir galiba
01 YorumlaMerak ettim ama ince bele büyük kalça yakışıyor görmek lazım
00 Yorumla
+1 yılSen benim içimdeki büyük yangınların adı soyadı adresi telefon
00 Yorumla
+1 yılzenci kadınlar gibi yapsana kalcalarını
01 Yorumla
+1 yılBisiklet sür faydasını görürsün
00 Yorumlakemik yapı öyleyse değişmez
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYemeğin salcalisi kadinin kalcalisi 😂 guzel bence
01 Yorumla- Spor konusunda 312 cevap paylaştı.
+1 yılBiliyosunda sormuş olmak için soruyosun işte
037 Yorumla- +1 yıl
Ne biliyosun söyle o zaman ona göre boşuna yazmıyim
- +1 yıl
Hala kıç büyütüyosun harekete geç artık. Sadece alta falan değil tüm bölgelerini çalıştıracaksın
- +1 yıl
Her gün aynı yeri yapmakla o bölgenin kasları güçsüzleşir. Böyle saçma hareketlerinizden dolayı gelişemiyosunuz bir çoğunuz. Kendi bildiğini yap ben yatıyorum
- +1 yıl
Bildiğini nereden biliyorsun arkadaşım? Eğer bilip de soruyorsa amacı geniş kalçalarının olduğunu herkese duyurup, erkeklerin ilgisini çekmektir fakat yorumlarından anladığım kadarıyla tam tersine erkeklerden kaçan saf ve temiz bir kız.
- +1 yıl
Bildiklerinin dışında ne arıyorsun? 😛
- +1 yıl
@letumexordo tamam kardeşim şimdi tanışabilirsiniz 😊
- +1 yıl
YouTube'ta kalça egzersizlerini arat, bu şekilde kalça ile ilgili egzersizler bulabilirsin. Fakat bu sefer kalçan daha seksi olacağı için taciz eden daha çok olur.
- +1 yıl
Özelden yazsan artık sürekli bildirim geliyor
- +1 yıl
Tanışmakla ne alaka? Sen yorumları tanışmak için mi yapıyorsun?
- +1 yıl
Bildirim gitmesi benim problemim değil. Burası soru sorma ve yorum yapma platformu. Bu durum seni rahatsız ediyorsa yorum yapmazsın, bu kadar basit.
- +1 yıl
Bu arada cidden saf ve temiz birine benziyorsun. Seninle tanışıp, arkadaş olmak isterim. Hayata karşı biraz tecrübesiz birine benziyorsun. Ben de aksine insanları iyi tanıyan biriyim. Sana destek ve kafandaki soruları gidermekte yardımcı da olabilirim. Bunu buradan yazmak istemezdim fakat özel mesaj ile sana ulaşmaya çalıştığımda başarısız oldum.
- +1 yıl
Bak nasılda it gibi yazıyor hala. Şimdi yazamayacaksın hala tanışma peşinde 😊 Gidip başka yerde sürün
- +1 yıl
Bu zibidiler böyle 😊 Bu kadar iki yüzlülük ve paspasçılık bir adama yakışmaz adam bile değil zaten
- +1 yıl
Ulan zibidi babandır klavye erkeği seni. 😃 Ulan tanımadığın adamın hakkında konuşma adamın aklını alırlar aslanım, kendine dikkat et. Evet, anana çok paspas çekmişliğim vardır, oradan biliyor olmalısın. Bir bacım çocuğu adamlığıma laf etse bu çok da şeyimde olmaz biliyor musun. Hadi hadi ordan şimdi işine bak kardeşim herif.
- +1 yıl
Bir daha da her önüne gelen, tanımadığın insanlar hakkında yalan yanlış, kendini tanımlayıcı yorumlar yapma, üzülürsün. 😉 Ülke namus bekçisi, çakma delikanlı asıl yavşaklarla dolmuş anasını satayım. Evet, bu kadar ikiyüzlülük bir adama yakışmaz, haklısın koçum. Adamlık başkasının namus bekçiliğini yapmak demi ya çomarı seni. 20 yaşında, olgunlaşamamış ergenler bize posta koyuyor ya. Ağzına geçirsem çeneni çıkarırım senin bacım çocuğu, muhatap olma. 😃
- +1 yıl
Vitaminsiz or evladı gelde çıkar dur bak numaramı vercem😊 Tıfıl zibidi adam olamamışsın daha
- +1 yıl
@rapper256 yaz özelden sen sıkıntı istiyosun aç köpek kızlardan yüz bulamıyor bana havlıyor 😊 Senden bir bk olmamış dahada olmaz evlat zibidisin
- +1 yıl
@rapper256 eğer sen adamsan bana özelden ulaşırsın numaramı vercem senin annen benim paspasım olmuş. Hadi bakalım 24 lük it bekliyorum
- +1 yıl
Numara verdiğim halde arayamayan annesi kötü işlere bulaşmış bir soysuzla daha ne konuşayım, havla dur burdan dök içini 😊 tipi kayık
- +1 yıl
Birde uzun uzun yazmış okumadım bile, o. nun fırtlattığı kepaze hale bak😊
- +1 yıl
Ulan hahajahahaha sıfatına baktıkça gülüyorum çulsuz puşt nasıl oturttuysam içine iyi kudurdun. Arayamıyosun bile, çöpsün hadi sg şimdi boyundan büyük işlere girme
- +1 yıl
Bunları yazarken hala arayamayan annesi folloş olmuş, hayattan beklentisi olmayan tipsiz bir domuzsun sadece😊 sesimi duysan sesin titrer yer elması şu sıfatla neyine bana gider yapmak kızlardan ilgi dileniyo utanmadan burda köpek gibi adam zannediyo kendini zibidi hahahaha öyle oturdu ki içine bu yazdıklarım, 100 farklı hesap açtın benim için. İşsiz ezik ama anca burdan işte, buraya gelemezsin onun için boşuna havlama kaniş köpeği😄 öpüldün tip kanseri.. aynı annene çekmişsin
- +1 yıl
Ulan İstanbul'a gelirsem sülaleni severim senin. Adresini ver, İstanbul'dan birini bulursam ananı siktirtirim, sen rahat ol. Şehre göre analiz yapan cahil has Anadolu çomarı seni. Asıl İstanbul çocuğu bacım çocuğu olur. Bursa çocuğu için söylenen farklı laf var ama onun da benimle alakası yok koç.
- +1 yıl
Tipini, karakterini siktiğim sanaldan atar yapıp da kendini bir şey sanıyor triplerine giren aptal beynini siktiğim, beynindeki sıvı tükenmiş, düşünme işlevini yerine getiremez olmuş, çürümüş o beynin bok çuvalı seni. Ulan sevdiği kıza yaranmak için sevdiğin kızın babasına anasını pazarlayan alagavat bacım çocuğu, klavyeden atar yapan sensin, gelmiş havlıyor diyorsun bu neyin kafası? Kemik yok burada çomar. Az bir şey daha atarlan da ezikliğini görüp eğlenelim bacısını siktiğim. Ben senin sevgilini 7/24 seviyorum zaten, benim sevgilim beni sikemiyor diyor küçük pipili güzel kardeşim seni hahahahaha.
- +1 yıl
Ahuahahahahahaha komik bacım evladı seni. Ergen beyniyle tipe laf atarak kendi aptal beyninden büyük egosunu tatmin etmeye çalışıp da başarısız olduğunu görünce sana götümle gülüyorum ezik bacım çocuğu seni. Ulan çiçeğini beynini siktiğim uzun yazmakla oturtmanın ilgisi ne? Oraya kaldıktan sonra sen 5 farklı mesaj yazmışsın artık soyağacını nasıl siktiysem ezik bacım evladı. Ananı bacını sikmekten bir bamyaya sap olmaya fırsat olmadı. Ulan yurdunu siktiğim şu an kullandığım PC'yi satın almaya popon yetmez, açlıktan nefesi kokuyor gelmiş çulsuz diyor. Döner ekmek almaya paran yok anasını siktiğim fakiri seni. :D :D :D
- +1 yıl
Benim her gün senin ananı sikmem gibi mi bacım çocuğu? Sen istediğin kadar engelle, yeni hesaptan gelir yazarım ezik bacım evladı seni. :D çiçeğine koduğum kertenkele suratlı bacım çocuğu seni. Senin ananla baban götten veriyor diye herkesin anasını babasını öyle sanman normal, e tabi herkes diğer insanları kendisi gibi sanırmış. Ben mesele diğer insanların hep iyi olduğunu düşünürüm ama bütün dünya biliyor senin ve sülalenin nasıl bir pislik olduğunu, zaten nasıl bir bacım çocuğu yetiştirdiklerinden de belli. Valla benim onura ihtiyacım yok, herkes kendinde olmayan şeyden çok sözedermiş, kapiş? Kaybol şimdi ya ergeni seni.
- +1 yıl
@HizliveRizeli Ulan anasını siktiğim yazılanları bir yazayım arayacağım sen rahat ol. Senden korkarsam senden 1000 kat beter olayım ya. Bunları yazarken ananın çuval olmuş amıyla altımda olması ne büyük bir çelişki değil mi bacım çocuğu? ;) Hayattan bir beklentim yok evet, ancak bu senin hayattan tek beklentinin sikişten ibaret olan bakir bir kertenkele olduğun gerçeğini değiştirmiyor. Sesini duysam sesim titrermiş, ulan sen kendini ne sanıyorsun anasını siktiğim? Yer elması dedi ahuahaha duyan da sanır 190 boyu var anasını siktiğim cücesinin. :D Ulan ya ortam piçi sen asıl senin bu aptallıkla senin neyine bana gider yapmak? Gider yapmak tiple olmaz, bilekle olur kardeşim bacım çocuğu. Kızlardan ilgi dilendiğim falan yok ezik bacım çocuğu. Neyin ne olduğunu bilmeden aptal aptal konuşuyorsun anca. İnsanın bir şeyi zannetmesi için onun olmaması lazım, burada senden başka kendini adam zanneden yok şerefsiz köpek seni. Burada laf atmakla adam olunmuyor koç.
- +1 yıl
Burada köpek gibi havlayan sensin, dön de bir yazdıklarına bak ortam piçi, zibidi seni. Bir de çok adammış gibi bana zibidi diyor çakma delikanlı seni. :D Bu yazdıkların şeyimde değil, eğer olsaydı senin gibi laf atar engel çakardım ya eziği. Ama bu laflarım içine öyle bir oturmuş ki artık cevap vermeyeyim diye engellemişsin bacım çocuğu. :D Evet, ananı sevmek için 100 farklı hesap açtım, 1000 farklı hesap da açtım beni engelleyerek ananı sikmemi durduramazsın. Saatin gece 3'ünde yazıp da işsiz diyor wtf? Ulan sana adresimi verdim, gelip de hâlâ anca burdan diyor. Karşıma çıksana ulan popon yiyorsa erkek. :D Ulan gitmem zaten, adam dövmeye başka şehre mi gidecem. Ama gel bakalım buraya ne oluyor kansız, şerefsiz. Hadi koçum parkta oyna. Sahibine de söyle ipini sıkı bağlasın, sonra böyle ortamlarda hırlama sesleri duyuyoruz ya çomarı seni. Sen buraya gel ben öptürecem sana nonoş. :D Sen aynı babana çekmişsin, baban gibi pazarlıyorsun sülaleni güzel kardeşim.
- +1 yıl
@HizliveRizeli Telefonda güldürmüştün bir de ne dedim diyor anasını siktiğim, tribe soktun beni. Aptal aptal ukala ukala konuşuyor, sanırsın alemin kralı kendisi anasını siktiğim barzosu. Senin gibi bacım çocuklarıyla uğraşmasını seviyorum anasını siktiğim kas yapmaktan beyni çürümüş bacım çocuğu seni. Tip desen tam kanka ya gelmiş tipten bahsediyor ahuahahaha. 😂Kodumunun ergeni 21 yaşındaki ergenlerle muhatap oluyoruz. Şimdi sen ananın çiçeğine gidiyorsun çünkü bu sefer ben engelliyorum seni bacım çocuğu.
Yağlı yeme alt vücut çalış
07 Yorumlamarangoz veya tornacı
05 YorumlaBisiklet bin ancak bisiklet boraz sakincali
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGeniş kalça daha hoş durur aslında.
023 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAma biz erkekler geniş kalçayı çok severiz sadece doğumda değil :P
Cevap sahibi+1 yılGörüntü olarak gözümüze hitab ediyor estetik olarakta güzel duruyor
Cevap sahibi+1 yılOzaman daha geniş kıyafetler giyebilirsin... kalçanı belli etmeyecek derecede.
Cevap sahibi+1 yılLaf atanlarda oluyormu?
Cevap sahibi+1 yılLaf atacak karakterdeki insan geniş ince ayrımı yapmazki önüne gelene laf atar zaten.
Cevap sahibi+1 yılBöyle insanlar yüzünden insan sokakta rahat rahat yürüyemiyor işte kendine sahip çıkamayan sokağa çıkmasın insan ne kadar istesede kendine dur demeyi bilmeli.
- +1 yıl
12 yaşından beri kaç kere böyle tacizler euğradım bilmiyorum ama bir yerde isyan noktasına geliyorum erkekler le muhabbettim bile yok r tek kızlarla konuşuyosun o blarda cok erkeklerle takılıyolar diye arkadasllığımı kestim peki bir fun evlendiğinde bunları kocama anlatmalımıyım
Cevap sahibi+1 yılEvlendiğinde bu tür konuşar eşin olacak kişiye anlatman doğru olmaz durduk yere onunda morali bozulur sana olan bakışı değişebilir seven insan böyle şeyleri takmaz ama bir ihtimal diyorum sonuçta kendi isteğinle yanlış şeyler yapmamışsın uzaktan her genç kızın başından geçer böyle şeyler bunlar seninle mezara girsin sende saklı kalsın...
- +1 yıl
Çünkü geniş kalça erkekler için daha fazla tahrik edici özelliğe sahip ama her erkek için değil. Genişten kastın tam olarak ne bilmiyorum fakat misal ben çok büyük kalçadan nefret ederim. Benim her şeyde olduğu gibi kalçada da belirli kriterlerim vardır. Misal ufak, yuvarlakımsı kalçalar hoşuma gider. Veya üstten basık, alttan çıkık. Ya da kalça kemiklerinin hafif kalkık olmasından dolayı kıçı kalkık kızlar hoşuma gider. 😂😂😂
- +1 yıl
Öeh, sen de. Abartma. 😂
- +1 yıl
Ya bakan hep olur, bunda bir şey yok ki yani kendine bakılmasını istemiyorsan ya çarşaf giyeceksin ya da sokağa çıkmayacaksın. Erkekler kızlar gibi değil. Erkeklerin libidosu kızlardan çok daha yüksek olduğu için erkekler bunu kontrol etmede kızlardan çok daha fazla zorlanırlar. 😂
- +1 yıl
Ortaokulda herkes yapardı onu, biz de yapardık. 😂😂😂 Ama büyüdükçe insan bu tür şeylerin yanlış olduğunun farkına varıyor.
- +1 yıl
Valla sen Gizli Üyenin dediğinin aksine bence anlatmalısın. Niye diye soracak olursan ileride kocan olacak kişi bu tür durumları bildiğinden dolayı ona göre davranır. Belki sana destek olur, sana daha çok şefkat gösterebilir. Sonuç olarak erkekler kızlara destek olmayı, onların kahramanı olmayı sever. 😄 Hem seni daha iyi anlar. Hani erkeklere karşı güvensizliğin falan varsa bunu daha iyi anlayabilir. Böyle şeyleri eşten saklamak çocukça davranışlardır. Hele hele kocanın bu tür şeyler yüzünden sana olan bakışının değişeceğini düşünmek saçmalığın daniskasıdır. Sonuçta olayda senden kaynaklı bir problem yok. Başkaları seni taciz etmiş ve sen bu durumdan rahatsızlık duyarak kendi kişiliğini göstermişsin. Sonuçta kocan o senin, bunun neyini yanlış anlayabilir ki?
+1 yılTwerk yap bol bol :)
02 Yorumla- +1 yıl
Aynen :)
- Spor konusunda 413 cevap paylaştı.
+1 yılİğne batır
04 Yorumla- +1 yıl
Sini lizim
- +1 yıl
Asdasdas
Geniş olsa daha iyi
08 Yorumla- +1 yıl
Her ikisine bakan varsa peki? :P Çünkü şöyle bir şey insanların çoğunluğu sadece karşısındaki insanın kalbine bakmaz. Kimi dış görüntüsüne bakar, kimi kalbine, iyi niyetine, kimi de ikisine birden bakar. Çünkü aşkı, karşı cinse olan sevgiyi o kişinin çekimi, bunu da büyük çoğunlukla o kişinin görüntüsü belirler. Bu zaten bilimsel bir şey. Bu konu hakkında yorum yapan nitelikli birisi veya bir yerde okuduğum bir yazı da bunu doğrular nitelikteydi. İnsanların birbirlerine duyduğu ilk çekimi dış görünüş sağlar. Eğer karşındaki insanın dış görünüşü seni hiçbir şekilde çekmiyorsa senin o kişiye arkadaşlıktan başka bir his beslemen pek de mümkün olmayacaktır. 🙂
+1 yıleliptik bisiklet
00 Yorumla
+1 yılkalça zor
00 Yorumla3 kilo ver
00 Yorumla
+1 yılspor yap d:
01 Yorumla
9 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat