Ya bak birader bunu tüm galatasaraylılar atıyor Fenerde 1 tutuklama bile yok. hiç bir haber kaynak hiç bişey yok. Fenerde bukadar adam tutuklancak medyada ses getirmiyecek ha. ulan kuyruk acınız ne büyük sizin bu derece iftiralar atıyorsunuz. ali samiyen sokakmıdır neyse artık böyle bişey yazdı hepiniz keriz gibi inandınız.
0
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya geç bu işleri soylesene neden bu Fetocu savcıları kulube uye yapipta ellerine kart verdiniz?
Bana kanıtlı gel elinde somut kanıtı göster aha bak böyle oldu diye hesap sor. Fener feto değil tüm örgütlerin dışında kalmış bir kulüptür. zaten bu yüzden başarısızdır tek tabanca gittiği için. boş yapmayın
Yahu Aziz Yıldırımın o Fetocu savcıları kulube nasil uye yaptığını herkes biliyor boş boş konuşma neden başarısızmış. Başarıyla ne alakası var Gsden 4 futbolcu Fetocu diye demediğinizi birakmadiniz şimdi siz düşünün
Fenerde 37 gözaltı 27 tutuklama falan olmadı bunu hiç bir şekilde kanıtlıyamazsın çünkü öyle bişey yok. ha sen şu maç yapma olayını diyorsun onlar üye değildi sadece maç yaptılar bak yine yalan üretiyorlar bak ya. la git ya.
Şu şike olayına hiç girmiyelim ben sadece şu feto yalanını söyledim okadar. şike olayına girmiyelim bunun kavgasını en az 1000 kere yaptım 1001 'ciye hiç gerek yok saol kafana göre düşün sen. ama feto gibi pis şeylere Feneri bulaştırmayın. olmayın şeyi oldu gibi yazmayın. Allah var yukardı bu iftiranın acısını çıkarır elbet biyerden.
En az sayı Beşiktaş ta. Gs de daha çok kaynak yok. Sallamışlar resmen
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Takımlar özelinde değil ama spor camiasında bu araştırmalar yapılmalı fbnin fetö ile ilişkisi olduğunu söylemekte saçma geldi işin açıkcası fb taraftarı değilim
En İyi Cevaplar