Bir kaç gündür 20 kalori yakacak kadar ip atlamaya başladım ve bunu düzenli olarak yapacağım. Bunun bana ne gibi faydaları olur ve nelere dikkat edilmesi gerekir?

bacak kaslarını sıkılaştırır karın kaslarını normalden fazla çalıştırmış olursun yani göbek kısmında erime olabilir boy uzamasına yardımcı oluyor otururken de bacakların kalınlaşmaz sıkılaşmış oluyor :)
Muthis kalori yakar. Ayni anda butun kaslarin calisir. Yari ac yari tok olman gerekir. Miden yani. Hatta oncesinde yesilcay veya sade turk kahvesi icersen yag yakimi hizlanir..
Kac dakika atliyosn. Sayi sayan iplerden al
Super.. dedigim gibi yari ac ol.. ve de yesil cay ic basla..
Ac karna yapilan cardio daha fazla kalori yakar yari ac yari tok nedir ajsbbcxbd
Bu ergen gulüşunden sonra sana bu soylemin hakkinda yorum bile yapmiycam.😂😂😂
Faydası 20 kaloriden daha çok olur. Vucutta kalori kasların yakıtıdır ve vucutta en çok kas bacaklarda olduğu için bacakla ilgili sporlar daha fazla kalori yakmanızı sağlar
Bileğini burkmamaya dikkat et ☺ ip atlamadan önce bişey yeme içerde alak bullak olmasın miden bulanmasın
Cevap
13Cevap
Dozunu ayarlayabilirsen bacaklarin incelir hızlı incelsin diye fazla yaparsan aksine kas yapip kalinlastirirsin yavas yavas az az yap
İncelemesi için bacakları yukarı doğru katlayarakmı atlamak doğru yoksa bacakları daha düz fazla katlamadan mı atlamak daha iyi bacakların yanmasını sağlar
@Cocobonqoo spor konusunda uzman değilim sadece kendi yaptiklarima gore soyluyorum ben ne cok duz tutuyodum ne de cok katliyodum ama dogrusu bu mu bilemicem benim bacaklarim inceldi kas yaptım ama özellikle sıkmadığım sürece görünmüyo
@Cocobonqoo öyle cok abartılı yapmıyodum gunde 150 200 falan bir ayda aşırı farketti bacaklarim
el ayak kordiyasyonunu geliştirir spor yapıyorsan ayriyetten bacaklarını dizlerini kuvvetlendirir kondisyon sağlar genetiğine ve yaşına göre boy uzaması yapar
sakınn benden sana tavsiye bak günde 1500 kere zıpladım 2. gün 3500 falan sonradan bacaklarım falan daha kilolu gözüktü
Alakasi yok uzun sure kardiyo yapinca aksine kas yikimi olur besleneme duzeninize bakin
@kalbegidenyol baktım , ama şiştim gerçekten
Kondisyon kazanırsin aerobik gücün artar ve yağ yakımı yapar
dikkat et göğüslerin sarkmasın yoparlayıcı sıkı bir sütyenle atla
Acayip forma sokar. Merdiven, bayır sana vız gelir 😎😎😎
Küçükken atladigim ip sayesinde bacaklarim sekil aldi kesinlikle cok faydali
İp atlamak saatte 400 kalori yakar bunu 10 koşu bandı 10 dakika bisiklet surersen 560 kalori yakarsn boşver ipi
Yanlis hesap.. 1 saat ip atlamak 800 cal dir..
Yanlis.. uyarmak istedim
Rica🙂
🖐🖐🖐🖐
boy uzatır @ddllyy esnemek için bol bol atla hantallıgı atarsın üzerinden seri atik hamleler
hadi bakalım
Ankaranin neresindesin
Bozma devam başarabilirsin rocky
20 kalorimi? 3 dakikamı atlıyon?
fazla zıplama ayakların agrır
Karın kadına faydası var.
benim rekorum 1000 felandı
Boyun kaç
173 felan 6 sene boks yaptım yoksa Şu an 160da felan kalırdım :D
Bacaklar erir iyi olur
Formda kalırsın
Kas yaparsın