Passoligim yok, almayı düşünmüyorum. Passolig sadece lig maçları için mi gerekli yoksa Türkiye Kupasında passolig var mı, UEFA maçı içinde lazım mı? Sadece bilet alıp gidemiyor muyuz?

Passoligim yok, almayı düşünmüyorum. Passolig sadece lig maçları için mi gerekli yoksa Türkiye Kupasında passolig var mı, UEFA maçı içinde lazım mı? Sadece bilet alıp gidemiyor muyuz?
Merhaba a dostlar! Evet ben açıklayacağım, beni öyle pembeli görüp futboldan anlamaz sandıysanız çok kırılırım. 🤪 Ben şimdi öncelikle passoligden biraz bahsetsem herkes için daha anlaşılır olur. Sonrasında hangi maçlarda passolig gerekiyor onu da açığa kavuştururuz.
Sporda şiddet ve düzensizliği önleme kanunu gereğince yürürlüğe giren bu kartın asıl amacı stadyumlara girişimizi sağlayan kişiye özel kimlik kartı olmasıdır. Ekstra özellikler eklenmiş ve ulaşım, alışveriş, kredi kartı gibi günlük yaşam faaliyetlerine de dahil edilerek spor sevenler olarak hayatımızın bir parçası halini almıştır. Ayrıca Passolig'in resmi sitesinden kolayca temin edilebilir.
Evet arkadaşlar, passoligi olmayan taraftarlar Türkiye'de oynanan maçlara giremez.
Bu sorunun cevabı da aynı şekilde evet. Türkiye'de bir futbolseverin kimlik kartı niteliğinde olan passolig, Ziraat Türkiye Kupası maçları için de olması gerekir.
Maç bileti, banka kartı, kredi kartı, kulüp taraftar kartı, anlaşmalı şehirlerde ulaşım kartı ve mağaza indirim kartı, Passolig ile tek bir kart halinde kullanılabiliyor.
Türkiye Kupası hariç gerekli ama onda gerek yok sadece.
Diger görüşlerin çogu yanlış bilgi ;
Lig Ve Avrupa Maçları 'nda gerekiyor.
Türkiye kupasında gerekmiyor sadece.
Passolig'e passo. com. tr 'den sipariş verebilirsin. Yıllık ücreti 22 lira (Fenerbahçe için geçerli bu ücret ) GS ve BJK 33 lira diye biliyorum.
Bilet alırkende passo. com. tr ye giriş yapıp direkt bilet alabiliyosun.
Cevap
9Cevap
Takımına ait tüm iç saha maçlarda geçerlidir
Tr kupası ve UEFA için gerekli değil
Teşekkürler. Peki biletleri nerden alabilirim? Statta satılır mı internetten nasıl alacağımı bilmiyorum
Beşiktaş
O ne oluyor? Ve Şampiyonlar Ligi için Passo gerekiyor mu
Niye ki sadece internet üzerinden mi satılıyor
Emin misiniz
Sadecee lig maçları için
Değil like maçları için gerekli
Gerekmez sadece lig maçları için gerekir.
Gerekmez , sadece pasoLİG
Gerekmez
Uefa için hayır. Kupa için evet
Kupa için de gerekmez demişler
Olabilir belki de
Lig maçları için galiba ya
Gerekir
Gerekiyo
En İyi Cevap