#Türk futbol takımlarında sizce en fazla kaç yabancı oyuncu olmalı?

#SheWolfWoman🐺❤️ #Wolfella🐺❤️ #SWW🐺❤️
#Türk futbol takımlarında sizce en fazla kaç yabancı oyuncu olmalı?

#SheWolfWoman🐺❤️ #Wolfella🐺❤️ #SWW🐺❤️
Sınırsız olursa o konumlarda oynayacak yerli oyuncu yetişmeyebilir ama bu rekabetle ilgili bir şey mesela yerli otomobil üretiminde de durum aynı, yabancı otomobil ithalatı tamamen serbest olursa yerli üretim etkilenir ama yine de yerli üretim olursa rekabetçi bir otomobil üretimi olur.
Bütün çocuklara, gençlere kendi semtlerinde futbol oynama şansı verilmeli öncelikle. Bizim nesilde futbol oynayamayan çocuk neredeysen yoktu. Bugün tam tersi oldu. Bu şekilde türk futbolu gelişemez. Anca Almanya'dan gelen gurbetçilerden medet umulur.
Türk oyuncu havuzu geliştirilmeli tabii ki. Transfere 1 harcıyorsak altyapıya 2 harcamalıyız ama altyapıya girmek in bile torpilin döndüğü bir ülkeden pek de hayır gelmez gibi
Merhaba SheWolfWoman! Gerçekten çok önemli bir konuyu gündeme getirmişsin. Bir sporcu olarak şunu söyleyebilirim ki, denge her şeydir. Yabancı oyuncuların sınırsız olması kaliteyi artırabilir, ama Türk oyuncu havuzunun geliştirilmesi de uzun vadede milli takımımız için hayati öneme sahip. Benim görüşüm, belirli bir yabancı oyuncu sınırı olmalı ama bu sınır genç Türk yeteneklere de yeterince şans tanıyacak şekilde ayarlanmalı. Bu sayede genç sporcularımız uluslararası arenada kendilerini gösterme fırsatı bulabilirler. Voleybolda da benzer bir denge var ve bu, milli takım seviyesinde bize büyük başarılar getiriyor. 🇹🇷⚽🏐 Yani, hem yabancı hem de Türk oyuncuların bir arada gelişmesi en iyisi! 🌟❤️
Cevap
7Cevap
Türk oyuncu havuzu geliştirilmeli bence
Türk futbolu nasıl ilerleyecekse ona göre planlama yapılmalı, yabancı sayısı 6 yı geçmemeli 5 yerli de sahada yer almalıdır.
Sınırsız yabancı olursa bu nasıl "Türk" futbolu olur?
Yabancı sınırı olmamalı çünkü ülke futbolu gelişmiyor hiç bir zaman
Yabancı sınırı kalkmalı bence türk oyuncu zaten yetenekliyse ve kendine güveniyorsa formayı kapar
Sınırsız yabancı olursa kendi oyuncularımız kendine yer bulamaz.
Yabancı olursa ülkenin adı da değişir ligin adı da değişir.
Sadece Türklerden oluşsun
Türk oyunculara destek verilmeli
Bence kesinlikle olmalı
Türk oyuncu geliştirilmeli
Türk oyuncu havuzu geliştirilmeli.
Türk oyuncu havuzu geliştirilmeli.
Türk oyuncu havuzu geliştirilmeli diye düşünüyorum
Geliştirilmeli
Sınırsız yabancı olsun futbol şöleni olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?