Yardımcı olun çözemiyorum ben bu çocuğu! :(

Lütfen okuyun ve nolur bana mantıklı cevaplar verin düşünmekten beynim sulanacak artık. Biri var. Ondan çok hoşlanıyorum.. Ama bunu hiçbir zaman belli edemedim. Sadece bakışlamalar.. Artık görmezden geliyorum. Oda aynı şekilde beni görmezden geliyor. Ama tüm sınıfa beni sevdiğini söylemiş ve bir şekilde bende duydum. O günden beri zaten ben yokmuşum gibi davranıyor. Herneyse. Bugün son saat büyük boy kola aldılar sınıfa herkese bir bardak düşüyordu. En yakın iki arkadaşım var Ahmet ve Sibel. Onlar kolalarını almışlardı. Hoşlandığım çocuk "Ahmeet" diye bağırdı. Ahmetin kolası vardı. Benim yoktu belli bana söyleyemiyor. Neyse ahmet bana seslendi.Bende almak için yerimden kalktım. Vurgulamak istediğim nokta burası; Kolayı alıp ortadaki sıranın üzerine koydu ve hemen sırtını döndü gitti.. Resmen kaçıyor benden. Yanından geçiyorum yüzüme bakmıyor. Etrafına bakınıyor. Arka sırasına oturmak zorunda kaldım bir arkadaşımla konuşmak için. Bir an arkasını döndü ve beni orada görünce hemen önüne döndü. Ya neden yapıyor bunu? Nedeeeeeeeen:(
Yardımcı olun çözemiyorum ben bu çocuğu! :(