Nasıl kutulucam bu çocuktan ya! Yardım lütfen?

Gençler ben 2 ay önce falan biriyle tanıştım kendisi mardinliymiş tabii bana İstanbul'da yaşıyorum diyince ben oralı sandım yeni öğrendim Mardinli olduğunu. Biraz zaman geçtikten sonra Arap kökenli olduğunu da söyledi 24 yaşında ve onlarda erken yaşta evlilik oluyormuş bana hemen evlilikten bahsetti dk başı yazıyor sürekli arıyor falan aşırı sinirim bozuldu dün buna kızdım ben dedim ki snei tanımıyorum henüz ve sen hemen evlilikten bahsediyorsun ben 19 yaşındayım ve okulumun bitmesine daha 3 sene var dedim bana dedi ki bişi olmaz evlenicem ben seninle..
Şaka falan yapıyor dalga geçiyor sandım adam çok ciddi ve ablasıyla tanismami istiyor.. şu an ben nasıl bitiricem konuşmayı nasıl kesicem bilmiyorum sınavlarım başlıyor bu SLK da dk başı yazıyor arıyor acmayinca trip falan atıyor.. lütfen yargılamadan önce empati kurun ben kimseyi kırmak istemiyorum onu da kırmadan yolları ayırmak istiyorum bu yüzden sizin yardımınıza ihtiyacım var. Çok kolay engeli bas gibi saçma yorumlar yapmayın lütfen.
Güncellemeler
+1 yıl
Ayy sonunda açık net bir şekilde konuşmak istemediğimi söyledim.. aşırı rahatladım tamam yazmam dedi yolun açık olsun dedi ben de snein de dedim sildim numarasını ama insagrama profiline "fazla alışmamaliydın" yazmış
Nasıl kutulucam bu çocuktan ya! Yardım lütfen?