Spor yapan kızlar candır taştır.. Tabi sokakta spor yapan kız görmediğinizden yorum yapamayabilirsiniz. Spor kıza yakışmaz vs diye düşünen sal*aklar cahiller.. Spor kadına güç katar seksilik,özgüven katar siz hala g*t büyütün.
Maddi olarak imkanım olmadığı için spora gidemiyorum ve benim gibi birçok kadın veya erkek vardır. Sınava hazirlaniyorum. Teste bile yetmiyor param fazlasını alamıyorum. Burada sokaktaki kadınları eleştiriyorsun da acaba hiç düşündün mü ne kadar paraları var nasıl ev gecindiriyolar. Şu devirde birçok insan ev gecindirme derdine dusmus. Spor tabiki gerekli ama tabiki parası olan gidiyor. insanları bilip bilmeden eleştiriyor bazı insanlar ayni senin gibi...
Spor yapan kızlar bence gerçekten iyiler ve kendilerine baktıklarını ifade eder buda her insan kendine ve sağlığına bakmalı bakımlı olmalı dır spor yapan kızları sever erkekler
Kusura bakma kendi vücudumu sergileyemezdim sitede. Spor yapan derken ne kastettiğimi canlandırmak için resim attım. Ayrıca ben de spor yapıyorum, fiziğime de güveniyorum aksi takdirde böyle bir soru sormazdım.
işte millet seni fotolardaki gibi sancak o yüzden dedim :) neyse sen yapmaya devam et spor türk kızlarının yüzde 99'u yanlış ve boşa yapıyor onu da söyleyeyim yardıma ihtiyacın olursa bir iki tüyo veririm
İster inan ister inanma resimdekilerden pek de farkım yok hatta özellikle benzeyenleri seçtim kendi resmimi atamadığım için ve belirtme gereği de duymadım. Yanlış yaptığımı da düşünmüyorum 5 senedir uğraşıyorum bu işle, sonuçlardan da memnunum.
En İyi Cevaplar