Ceza evindeki bir erkeğin psikolojisi nasıl olur?

9 ay biriyle çıktım Birbirmizi deli gibi sevdik onun için herkesi karsıma aldım ailem beni onunla gorusturmuyordu benim için aglıyordu falan ben ona her zaman destek oluyordum bir bayan olarak maddi manevi her sıkıntısına kostum Çok sevdim ya oyle boyle degil. Sonra biriyle yattığını ögrendim bagları kopardım . Bana ihtiyaç olduğunu benden baskasını sevmediğini söyledi. Tekrar birleştik falan tabi sevgim hiç bir zaman azalmadı . Daha sonra bişeyler oldu işte ayrıldık ben baskasıyla cıktım unutmak için yapamadım yuz yuze gelmek istedim buluştuk onsuz yapamadığımı her gün öldüğümü söyledim oda bana unutursun zamanla dedi unutsam zaten unuturdum olmuyor dedim. Dinlemedi son kez sarıldı bana kulağıma seni hiç unutmayacagım dedi. Aradan 1 ay gectı hıc konusmadık arkadasları beni aradı cezaevine girmiş o beni hep 2. plana atyodu bu sefer onu cezaevindede yanlız bırakmadım 2 kez mektup yolladım . Bunu kolay kolay kimse yapaamaz umursamadığın kız yine sana koşuyor heralde biraz koyar.Mektupta her zaman yanında olacagımı her sıkıntısında bana ulaşmasını yazdım. ama sizce beni düşünüyormudur mektubumu okudugunda bişeyler hissetmişmidir ? cevap bekliyorum...
Ceza evindeki bir erkeğin psikolojisi nasıl olur?