Cezaevinde erkek psikolojisi?

Öncelikle merhaba 6 aylık erkek arkadaşım cezaevinde Ben de boşanma aşamasındayım ve bir çocuğum var aynı şekilde eşimin de bir çocuğu var benim yaşım 20 eşimin yaşı 25 kendimi övmek gibi değil ancak alımlı ve güzel bir kızım dışarıda dikkat çeken bı halim var bunun çevremde erkek arkadaşım da farkında cezaevine girdi 3 aydır beraber geçirdiğimiz 3 ayı çok güzel bir şekilde geçirdik benim boşanma sürecim çekişmeli olduğundan dolayı sadece kağıt üstü evliyim çoktan bitmiş bir evlilikti kimse yanlış anlamasın şu an cezaevinde olan erkek arkadaşımın ceza ve psikolojisini merak ediyorum en son görüşüne gittiğimde sosyal medyamı kapatmamı istedim kendisi tavır olarak biraz eski kapı ve doğru yapıp kafa yapısına sahip bir insan Ben de aynı şekilde doğluyum ve bildiğimden dolayı çevremdeki birçok insan cezaevindeki insan çıktığında bana daha fazla sorunlar yaşayacağını bağlı kalacağını ama sorunlarımızın da asla bitmeyeceğine söylüyor bu durumda ben cezaevindeki erkek psikolojisini kız arkadaşı olarak çok merak ediyorum zaten kendimi yerine koyunca anlayabiliyorum ancak yine de sormak istedim eksi veya artiyanlarını bana yazarsanız çok sevinirim bu arada kendisi dışarıdayken kıskanç benimsem ve çok sahiplenen bir erkek yapısı mevcut bunu da söyleyeyim ona göre yorumlar sağlayayım en son görüşüne gittiğimde de sosyal medyalarımı kapatmama dışarıda hali fark etmedi daha davranışıma dikkat etmeyi sıkıntı yaratırsam da benle sıkıntı yaşayacağını söyledi korkutmak için yapacağını düşünüyorum ama her insan gibi kendisi de ihanet kaldıramaz o sebeple biraz farklı psikolojisi olduğundan dolayı bu konuyu açıklık getirip merak içerisinde sizleri dinlemek istiyorum yeni bir boşanma sürecim olduğundan dolayı çok ciddi kafada bir insan değilim ya da hemen evlilik isteyen bir insan değilim O sebeple rahat davranaşım arkadaşlarım tarafından bana sıkıntı yaşatacağını belirtiyor sizlerin de düşüncesini bekliyorum
Cezaevinde erkek psikolojisi?