26 aylık ilişkimde aldatıldığımı öğrendim. Aldatıldığımı fark eder etmez ayrıldım ama şu an onun psikolojisini merak ediyorum. Onun için çok çabaladım, çok uğraştım. Sizce beni özler mi, arar mı? Aldatan erkeğin psikolojisi nasıl olur? aldatan erkek psikolojisi
Aldatan erkek demişken eski bir anım geliyor, üzülüyorum. Benim de uzun süren bir ilişkimde ayrılığım bu yüzden olmuştu. Kendisinin beni aldattığını öğrenmiştim. Üstelik bunu kendisi söylemişti, çünkü kendisine yedirememiş.
Aldatan erkeğin psikolojisi
Aldatan erkeklerin psikolojisi darmadağın olduğu için aldatma yoluna giriyorlar. Bu her türlü neden olabilir. Ekonomik sıkıntılar olur, karşısındaki kişide istediği şeyi bulamamak olur. Elbet bir neden vardır. Sizde bulamadığını karşısındaki kişide bulacağını düşünür ve aldatır. Sonradan yaşadıkları pişmanlık çabasıdır. Aldatan erkek, genellikle her zaman pişman olur. İleride yalnız kalmaktan korktuğu için ayrıldığına pişman olur, peşinden koşar. Bu durum her zaman böyle olmuştur. Aldattığı kişi ondan gittiği zaman onu gerçekten seven kişi aklına gelir. Sürekli onu arama ve sorma ihtiyacı duyar. Yanında olmasını ister ama zor bulur. :D
Eğer aldatılmış biri iseniz acımayın. Gerçekten acımayın. Neden mi? Sizi bir kere aldatma yoluna girmiş insan akıllanmaz. Akıllansa dahi bunu tekrar yapabilir. Önceden aldatan bir insan neden tekrar yapmasın ki? Akıl var mantık var. Uzak durun. :)
Eğer senin çabalarını, fedakârlıklarını görebilecek bunların kıymetini bilecek kapasitede bir insan olsa zaten ne seni aldatır ne de kendine bunu yakıştırır. İhanet o kadar uç bir nokta ki bunu ancak kişilik, karakter, onur ve haysiyet nâmına bu hayatta kendine hiçbir şey katamamış boş insanlar yapar. Karşısındaki insanı sevmese bile insan ayrılır öyle başkasına gider. Birden fazla kişiyi aynı anda hayatında istemek empati kurarak çözebileceğin türden bir çirkinlik değil.
Aldatan bir erkek ve bunu fark edip ondan ayrılan bir kadını düşünmez.. her ne kadar kabul edemiyor olsanız bile Bir erkek bir kadını aldatıyorsa artık o kadına karşı bir şey hissetmiyor demektir ve ayrılalım demenin saçma olduğunu düşünüp belki de sırf bu yüzden sizi aldattığını sizin fark etmenizi sağlamıştır.. Belki bitirmek istediğinde sizin ilginiz ve bu durumu fark etmemeniz bu durumu sağlamış olabilir.. Zaten sevse size sadık olurdu ki bu duygunun eksikliği bu durumu sağladı.. belki daha önce de aldattı ama sizin ona karşı olan duygularınız bu durumu fark etmediniz bile...
Merhaba, İhanet eden kişi karaktersizdir. Kafasında her şey olabilir. Bugün kimi götürsem! Yarın kimi düşürsem! Sürekli birilerini düşürme peşindedir! Bunu düşünmek bile kendimize yaptığımız ihanettir. İhanet edenlerin canı cehenneme! 😅
Aldatan erkek yani burada sevseydi aldatmazdı demekki gerçek anlamda sevmemis ve beynide ona bu yolun doğru olduğunu söylediğinden dolayı arkasına bakmadığından dolayı bu kisi yanlısmı yaptım doğrumu yaptım diye beyni sadece ona önüne bakmasını söylediğinden dolayı herhangibi bir psikolojik çöküntü yasamaz, yani nezaman yasar? ancak kız onu bırakırsa çok büyük bir deri yara uyandırır onda ozaman çok büyük bosluğa düser çok pisman olur, baska türlü olmaz çünkü bu tür karar alan insanlar genel olarak arkalarına asla bakmazlar çünkü bu yolun doğru olduğunu düsündükleri için beynide onlara bakmaları için bir neden vermez kız nekadar üzülürse üzülsün onun umrunda olmaz diyebilirim.
Aldatan kişinin bu gerçekleştirdiği eylem için birçok bahanesi olabilir. Psikolojik açıdan, kişi derin bir tatminsizlik içinde olabilir, etik değerlerin onun için bir önemi olmayabilir, çok eşli olabilir (aldatmadan etik bir şekilde de çok eşli ilişkiler yaşanabilir), sadakat ile ilgili sorunu olabilir (bazı insanlar genetik yapıları dolayısıyla bazı özelliklerden yoksundurlar, merhamet, sadakat gibi), kişi senin ona gösterdiğin çabaya karşılık veremeyeceğini fark edip, böyle tam zıttı bir tepki vermiş olabilir ya da canı sadece aldatmak istemiş de olabilir. Cinselliğe dayalı, aşk, seks, ilişkiler gibi şeylerde mantık devredışı kalır çoğu zaman, bu yüzden de birçok kişi yanlış kararlar alır. Disclaimer: Aldatmak etik değildir.
Aldatan kadın/erkek önce aldattığı kişiyi hayatından ve kalbinden çıkarır. Kaybetme korkusu olan biri aldatamaz. Aldatıldınız ve o kişiyi hayatınızdan çıkardı iseniz artık geriye bakmayın. Sizi aldatan ve kaybeden kişi, sizde bulduğu değeri başka birinde bulamayınca geri gelecektir. Tabi o kapıyı açmanız sizi yeniden aldatmasına ve ağlatmasına sebep olacaktır.
aldattıysa ve affedersen tekrar yapacaktır, psikolojik bir durumu yok, eğer aldatıyorsa birlikte olduğu kişi zaten onun yedeğinde olduğundan pek fazla bir psikolojik durumu olmayacaktır, kaldı ki zaten diğer kadın psikolojiyi bir şeklide düzeltir ;) , sen kendi psikolojine bak, hiç te kısa bir zaman değilmiş 26 ay.
Aldatan erkek eğer aşıksa aramaz yani sende bulamadığını ciddi anlamda o kadında bulduysa yapacak bir şey yok canım hiç bir şey bekleme ama eğer sen onun için çok iyiysen diğer kadında bunu zamanla göremezse pişman olur ama sana tavsiyem aldatan erkeği tekrar alıp erkeğin yapmaman olur aldatan erkekten bir cacık olmaz
Adam seni aldatmış kadınlık onurun gururun yıkılmış hala beni ozlermi? Arar mi? Diye düşünüyorsun :)) Kadınlar duygularına yenilip mantıktan uzak kararlar verip acı çekmeyi seviyorlar.. sen önüne bak bu saatten sonra sanane acı cekmis düşünmüş üzülmüş. Mantıklı akıllı ol hayata atıl bir an once
Öncelikle geçmiş olsun efendim.. Şu anda öbürünün koynundadır emin olun.. İyiki öğrendiniz gerçeği.. Ya evli olsaydınız ne olacaktı.. O kişi ile bir ömür sürermiydi sizce.. O yüzden üzülmeyin efendim.. ALLAH'IN sevgili kuluymuşsunuzki evlenmeden bu iş bitmiş.. Kafanıza bile takmaya değmez
haha çok komik aldatmayan erkek mi var sadece yakalanmayan erkek var bence. aranızda resmi ilişki varsa bir kaç hafta üzülür aranızda gönül bagı varsa bir kaç gün üzülür ondan sonra ipi kopmuş boga gibi ortalıkta gezer olan sana olur unutma aldatmayan erke yoktur sadece bazıları göz ile bazıları fiziksel olarak bazılarıı ise duygusal aldatır o kadar
@Epiphania o tanıdığın kişiler yolda bir afet geçer ken bakım hiç iç geçirmiyor mu filim seyrederken sevişme sahnesinde ayyyy kapatın şunu mu diyor ya da beynini mi okuyorsun
Hala aramasını izlemesini bekliyorsun.. tabi emek vermişsin çabalamışsın ama.. özler mi arar mı onun hayatına giren kadın senin gibi olmazsa belki %1 ihtimal özleyebilir.. ararsa affedecek misin? Ben olsam affetmem allaha havale eder yoluma bakarım.. kimse yaşattığını yaşamadan ölmez..😊🙏 umarım hayat karşına güzel insanlar çıkarır.. umrunda değildir onun şu an emin ol hayatına devam ediyordur sende öyle yap.. unutmadan kimseyi hayatına alma.
Tabiki aldatacak olan insan her türlü aldatır ama 26 ay çok uzun.. keşke birşeyler yapsaydılar.. ben olsam öyle yapardım.. neyse olan olmuş herşeyin hayırlısı belkide böylesi daha hayırlı onlar için..🙏
Bak aldatmak bambaşka birşeydir soğumak sevgi azalması normaldir zamandır ilacı ama aldatmak şu hayatta insanın karakterini en dibe çeken şeydir yüze 70 pişman olur ama burda senin duruşun daha önemli aldatan birini kabullenecek kadar küçülürsen bu yaşta ileride daha kötü bişey olursa allah korusun kalmassın bırak ne yapacaksın onun psikolojisini yüzde doksan şu an iyidir ama kızdan soğumaya başladığında 7 24 düşünür ben naptım die emin ol.
Kötü bir durumdaysa ona olan duyguların değişecek mi? Halâ bu kadar önemsiyor olman gelirse affedeceğin anlamına gelir ve büyük hata yaparsın çünkü bir kez yapan her zaman yapar sende kabullenip devam edersin hayatına.
Aldatılmak kötü bir durum elbette. ama şunu unutmayın HER ERKEK ALDATIR. sen sadece bundan sonraki tercihini daha iyi saklayan birinden yana kullanacaksın :)) acı ama gerçek.. aldatılmak istemiyorsanız daha dindar ama gerçekten dindar adamları tercih edin... oda pişmandır elbette ama seni niye aldattığı önemli gerçekten masumsan pimandır. değilsen muhtemelen mutludur buna sen karar ver
Ben seni affedeceksin gibi gördüm yapma seviyorum diye affedersin ama geri dönüş yaptı ne de olsa diye aynı devam eder bırakır güvenini sağladıktan sonra devam eder bence affetme her hata affedilir lakin aldatmanın kesinlikle affı olmaz
Aldatan erkeğin psikolojisimi olur bacım Sokayım onun psijolojisine Adam olsa zaten yapmaz böyle şeyler Sende hala karaktersizin durumunu merak ediyorsun Bırak uğraşma gereksiz için şu an harcadığın vakite yazık
Bende merak ediyom acaba at gibi giden it gibi döner mi olay dönmesi degil pisman olmasi öff arkamizdan is cevirmisler biz hala onu bunu dusunuyoz a.. q
Her ilişki kendi içinde özel.. ilk defa böyle bişey olduysa pişman olmuş olabilir ama bu neyi değiştirecekki yapı olarak çapkın biriyse zaten umursamıyordur ne seni ne başkasını
Özler belki hatta arar yıkıklıkta yaşar herkesin sevme şekli farklıdır o böyle ihanet ederek sevmiş sende böyle bir sevgi istiyor gibisin arar mı diye sorduğuna göre
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
30 aylık evliliğimde aldatıldıgımı öğrendim anasının evinde şu an boşanma sürecindeyiz... Psikolojim bitti ben böyle iken o ne hâlde bilmiyorum telefon bile yasak diyorlar bakkala bile gidemicek bundan sonra diyorlar bende siz bilirsiniz benden çıktı dedim... Demem o ki: Şu saatten sonra ister çok mutlu mesut olsun ister intihar etsin ister bunalımda olsun ister musmutlu olsun... #UmrumdaDeğil#UmrundaOlmasın
Önüne bakıyorsun.Çabayı, sevgiyi umursayan insan aldatmaz. Ne zaman ki bunlar onun için anlam ifade etmez. Yüzyüze konuşmak, adam gibi söylemek zor geldiğinden karşısındakinin aldatmayı seçer.
Birkere yapan her zaman yapar. Sorun şu ki erkek aldatsa hic bisi olmuyor. Ama kadin aldatsa dünyanın en lanet şeyini yapmis oluyor. Namus kadına da erkeğe de namustur. Eger aldatıldığını kesinlikle biliyorsan eminsen arkana bile bakma.
ozler arar utancindan yazamiyordur. suclu olsa bile sizin beklediginiz ozurler falan olmaz. eger geri doneceksen bir kac kelime ile konuyu kapat cok eşeleme cunku utanir konu tekrarladikca
şu an o kendini zeki ve sexy bir çapkın gibi hissediyordur. Kendiyle gurur duyuyordur cunku bizim toplumda erkek adamdir yapar algisi varSuçu da sende buluyordur sen daha ilgili olsaydın gözü dışarda olmaz di cunku
Bonus süper soru olmuş Eğer gerçekten seni seviyorsa şu an dünyada cehennemi yaşıyordur emin ol Ama tık yoksa çak doksana gitsin Biz erkekler genelde tek eşli uzun süre yapamıyoruz (yalan yok aga) bu birazda kadına bağlı tabi
Aldatmış ve onun psikolojisini mi merak ediyorsun yazık valla siz kadın veya kız veya bayan her ne ise böylesiniz bilerek böyle bir şey yapılıyor hayla daha ararmı özler mi psikolojisi nedir boş ver kardeşim ne b. k hali varsa görsün
Keyfi yerindedir onun. Özlese aldatmazdı zaten. Yeni heyecanlar peşindedir şimdi. Sana geri dönse bile yine aldatacaktır. Bir kere aldatan tekrar tekrar aldatır. Onu unutmaya, kendi yoluna bak sen👍
At gibi giden it gibi döner derler. Beklersen gelmez, yoluna bakarsan dibine biter. Ammaa geri döndüğü vakit kabullenirsen tekrara düşmeye hazır ol derim
En İyi Cevaplar