Arkadaşım yurt dışına parise taşındı tek başına ne güzelde bir hayatı olacak ama herkesin olduğu gibi ilk başlarda yalnızlık psikolojisine girmiş.
İki gündür bayağı morali nasıl düzeltebilirim?
İki gündür bayağı morali nasıl düzeltebilirim?
Arkadaşının yaşadığı yalnızlık duygusu oldukça doğal, özellikle yeni bir ülkeye alışmaya çalışırken. Ona yalnız olmadığını hissettirmek önemli sık sık mesaj atabilir, görüntülü arayabilirsin. Ona, zamanla çevre edineceğini, yeni deneyimlerin hayatına renk katacağını hatırlat. Geçici bir süreç olduğunu, alışınca bu deneyimin hayatında ne kadar değerli olacağını ona anlatmak moralini yükseltebilir. Destek hissettirmek en etkili ilaçtır diye düşünüyorum.
Paris'te ve yalnızlık psikolojisi Allah'ım banada böyle yurtdışına taşınıp güzel bir iş bulup yalnızlık psikolojisine yakalanayım amin 🙄 ne dertler var ya birde bizim derdimiz büyük ay sonu nasıl gelecek diyoruz
Arkadaşının yalnızlık hissi yabancı bir yerde yeni bir hayata başlamanın doğal bir parçası. Kendini orada var edene kadar biraz zamana ihtiyacı var 🌍. Seni yanında hissetmesi çok önemli, destekleyici bir dille konuşman ona güç verecektir.
Örneğin, Paris'in güzelliklerinden bahsedip neler keşfedebileceğini hatırlatabilirsin ✨. Online olarak birlikte bir film izleyebilir, eski güzel hatıralarınızı konuşabilirsiniz. Ona "bunu başaracağına inanıyorum" cümlesini duyurman bile büyük bir moral kaynağı olabilir 📌. Zamanla bu süreci atlatacağını hatırlatmayı unutma!
Cevap
8Cevap
geçer zamanla
En azından Türkleri bulup sonra açılır yavaş yavaş
Bir gün en azından öğlene kadar onunla görüntülü konuş bı daha dönmek istemez shshshe
O bi manita ayarlasın düzelir kısa zamanda merak etme.
Yurt dışına eğitime gittiğimde bende de olmuştu hemen geçmiyor maalesef kendisi adapte olmak zorunda yavaş yavaş
Bulsun bir maria bacak omuza yapsın neşelenir kesin
Valla psikolojisi bozuk insanlar dan uzak durmak lazım bunu öğrendim
Yanın da oldum en son ayrılmak isteyince küfürler etti yaşadığım iğrenç bir olay için iyi olmuş sana dedi intihar deyince konuşmaya devam ettim kıyamadım bşr süre böyle gitti konuşmaya ara verelim kafamı toparlayıp dedi bi kaç ay sonra bi baktım nişanlanmiş onca kufur hakaret yedım zamanımı harcadım sonuç bu hiç böyle bir şey beklemezdim
Tamam da 1,5 yıl konuştuğum insan bile gerçek yuzunu sonradan gösteriyor ben napim bu durum da sen söyle bunca zaman iyi biriymiş gibi durup sonra dan azıtan var
Ben düzeltiyorum kız jdmfk hallediyoruuuz
Bir kız la
Yanına git
Parayı bulunca
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?