Hergün ağlıyorum ölmek istiyorum, ne yapmam gerek?

merhaba benim 2 senedir sevdiğim bi çocuk var okuldan o benden 2 yaş büyük son sınıfa gidiyor. Ben bu sene ona facebooktan fake hesaptan istek gönderdim ekledim sonra konuştum falan ertesi gün seni seviyorum aynı okuldayız vs.anlattım gercek hesabımı istedi verdim fotoğraflarıma baktı taa 9. sınıfa gidiyorken çekindiğim bi fotoğraftı ve beni sildi sonra..

ben bir hafta felan sonra tekrar ekledim kimsin dedi bende tanıyamadın demek dedm oda söyle ya dedi benden hoslanan kız mısın, arkadasların benimle konuşmaya gelmişti o musun dedi konustum falan ama bu sefer aşkla ilgili değil. sonra o da okulda konuscam senle dedi 15 gün oldu konusmadı..

beni basından savmak istediği çok belli okulda beni hiç görmedi onunla aynı boydayım ama o beni 2 yaş küçük olduğum için bücür falan sanıyo o yüzden cıktıgım biri var dedi yok yalan söylüyor. 2 defa takip ettim facete, kimseyle konusmuyor. okulda desem hiç yok takıldığı falan erkek arkadasları var. Arkadasım soracak ya yalan söylerse yine nasıl öğrencem ben ne yapmam gerek ?ağlıyorum hergün.

Boşver diycekseniz ya da sen boşver derslerine çalış türünden tavsiyelerse hiç yazmayın lütfen bana gercekten fikirleriyle yardımcı olacak birisi lazım :'(((
Güncellemeler
+1 yıl
Lütfeeen :'(
Hergün ağlıyorum ölmek istiyorum, ne yapmam gerek?