Hoşlandığım çocuk sevdiğim var deyince :(

sorun şu hayatım iğrenççç geçiyoo ve okuldan birinden hoşlandım ve uzuun zman takip ettim sonuç ; tam hayalimdeki gibi bir çocuk... facesini buldum numarısını buldum sonra mesaj atım selam dedim falan konuştuk okulda bakıştığımz oluyodu yani baya baya bakışıyoduk arkadşımda diyo bakıyodu uzun uzun diyo sonra işte kıonuştuk sevgilisi yokmuş ama kim olduğumu sölemedim yani bakıştığın kişi benim demedim soğuk davrandı biraz hep kısa kısa cevaplar veridoyu evet hayır falan ondan hoşlandığımı sölemedim arkdaş olmak istioym dedim sonra bi gün gnydın dedim cevap vermedi ertesi gün dedim işte (bak arkdaş olduk ama rahatsız oluyosan eğer söle ltfen öeliki içinde kalmim )dedim oda şöle dedi ( sevgilim yok ama sevdiiğim biri var başka biriyle başlangıç yapmak istemiyorum onun için konuşmak istemiyorum) dedi ben bittim o an dedim işte (zaten yanlış anladın sdce arkdaş anlamında dedim nese kib by) ama okadar çok koyduki yok madem sevidğin var niye bakıyosun abi :( hala içimde umut var uff napim ben bi yardım edin nolur :(
Güncellemeler
+1 yıl
:( evet tam anlattığım gibi yaa ben ne bilim belkide mutlu olucamı düşündüm ve aptallık bende ki çocuğu daha tanımadan binlerce hayal kurdum keşke hiç mesaj atmasydım ve o hayallerele kalsaydı (evet hala benim olduğumu bilmiyo yani okulda bakıştığı o kız ben olduğumu bilmiyo)
Güncellemeler
+1 yıl
ehehe :) yemiyo işteee
Güncellemeler
+1 yıl
anlaıştık hacııııııııı :D
Hoşlandığım çocuk sevdiğim var deyince :(