Ne yapmalıyım hemen boğazım düğümleniyo yutkunamıyorum robot gibi kalıyorum doğal olamaya çalışıyorum olmuyo sanki hep bana bakiyomus gibi hissediyorum o yüzden kasılıyorum ne yapmalıyım
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
BUNLAR gecerde knk kasilmalar falan yani hoslaniyon niye sevgili olmak istemiyon onu anlamaya calistim sadece ti pin degilmi ez i. K bir tipmi knk cocuk😄
Hayır ezik bı tip değil ben genel olarak hayatımda sevgili istemiyorum o kadar erkek istemiyorum yani güvenemiyorum hiç güven vermiyolar ama hoşlanıyorum yani
O zmn takipte kal bari onu kaybetme en azindan knk hani ilerse belki lazim olur komple kayip mi ettin yoksa ne yaptigindan ne ettiginden haberin varmiki
Oooo onun dışında daha çok varda neysehhhh
Kiz sen ajan gibisin valla helal olsun keske senin gibi olabilsem iyi arastirmissn cocugu bazi kizlarda boyle donuna kadar arastiriyo😂
Ama varya knk senden korkulur he valla desenki anasinin yatak odasindan bile hberm var inanirim he jdjdjf😂😂😂😂
Pop çocuğa ne stalklar ayptim haberi yok bu işte ustayım 😂
Oooo* yaptım*
Annesini bile stalkladim lan
Vay be cidden valla keske banada biri ogretse bunu hic beceremiyom ben stalk yapmayi ama pop cocugunu anlamadim knk o. rsb u cocugu diye mi dedin😀
Yok knk oooo yazicaktim klavye öyle düzeltmiş
Pop cocugu diyince ceviri yapmis sandim dostum ccugu dedin sandim ama oha diyom knk anasıni nasil stalkladin cok saskinim valla helal nasil beceriyon ya 😅
Postegro diye bı uygulama var biliyosmusun ordan stalkliyorum hesabı gizli çünkü bütün hoşlandığım çocukları ordan stalkliyorum eski arkadaşlar falan hep ordan yani geçenlerde ilkokul arkadaşımi buldum stalk yaptım mesela diyorum bu işte ustayım diye
Oha hic duymadim instagram icinmi bu vede knk cocuk paylasim yapiyomu surekli yani gozukuyormu
Evet Instagram için arada sırada yapiyo yani bakıyorum öyle
Vay be demek burdan ama ben sandim gercekte reelde takip ettiriyon falan hani pesine birilerini takarsin izlettirirsin oyle yani knk
Yok kızım biraz sinsi Olcan kimseye güvenilmez arklarada söyledim diyelim sonu nolur acaba tahmin edemiyorum
Neyi soyledin knk anlamadim. arkaslarina neyi belirttin ki tam olarak
Hayır diyelim ki söyledim herkesin kulağına gider okulda ben rezil olurum o yüzden diyom ya sinsi Olcan diye arklarima sorsan ben hayatta böyle şeyler yapmam ama bak neler neler yapıyorum
He anladim knk vay be
Neyse knk bu kadar muhabbet yeter bence stalk yapmak istersen benim yöntemlerini dene tabsiye ediyorum
Tseekur ederim knk😊 yazarim sana buralarda olursan
Ben hep buralardayım takılıyorum
Tm yazarim sana knk saolasin
Mesela bi bardak limon suyu ic kesiyor heyecani ama sevgili olmak istemiyon madem koştur falan pesinden oynasana onla kız keyifli olur ne dersin tadini cikar yani😀😂
Onu nasıl peşimde kosturcam ki taktik
Taktik veriyim simdi bi ileri bi geri yababilirmisin ilk once birqz ilgilini belli et az bisey oyle gozuk sonra geri cekil bide bi kerede olsa kiskandirabilirmisin cok etkili bunlar knk😀
Hmm bunları daha öncede yaptım ama bilmeden oldu yani kıskandırmak gibi bı amacım yoktu
Yok knk ben simdi kiskandir diyom iste pesinden kossun diye kudurtursun baya zevkli olur hem?😀
Cok normal bh durumda gerildigini ona belli et en azindan seni rahatlatmak gerginligini hidermek adina yaptigi hareket seni rahatlatacaktir bu herkesin basina gelebilir
Ya benden hoslanmiyosa bu hareketlerimle hoşlandığımi belli ederim sonra daha kötü olmasın biraz rahat davranmak sanki umurunda deilmis gibi yapmak istiyorum
Olabilir bu sekilde senin ondan hoslandigini anlamis olur hoslanmiyosa da bu onun kaybi olmaz mi sence?
Doğru haklısın ama mal konumuna düşüncem diye korkuyorum eğer bende hoslanmiyosa tabii
Hoslanmiyosa mal olmuyosun ki bebis cesur oluyosun en azindan bence saygi duyulcak bi yön korksan da adim atmaktan daha cesurca bisey gormedim ben eger hoslanmiyorsa senden saygi duymaliyiz herkes bizi sevemez sonucta ama sen cesur olmaya calis yarinin garantisi yok soylemeden pisman olucagina soyle rahatla tepkileri onun karakteridir
Haklısın ama bilemedim ya ben sevgili falan olmak istemiyorum ama Sadece öyle hoşlanıyorum ne biliyim yani açılmak falan böyle şeyleri düşünmüyorum
Bu senin kararin ama bu bence cok daha kotu belki o da senden hoslaniyor ama icinde yasamana saygim var
Ben herşeyi içimde yaşıyorum zaten oooo neyse tavsiyelerin için teşekkürler belki cesaret bulup açılırim belli olmaz
Umarim olur
Acilirsan haber vermeni isterim olumlu olumsuz en azindan cesaret etmen beni mutlu eder
Tabii ki de eğer açılmayı düşünürsem sana yazarım haberin olur 🥰
Saol
İlkin mi tecrübelimi misin
Yoo ilk degip daha önceden hoşlandığım oldu ama yine aynıydı kasintiydim yani
İlişki ve çift uyumunuzu inceleyelim mi
Gerek yok ne alaka sanki sev olucaz
İstemiyor musun
Sev olmak mi
Sevgili olmak istemiyorum o yizden incelemeye gerek yok
Anladım senin için ama bu
Yaşın ne
19 yaşındayım
Nerede yaşıyorsun
Neden soruyorsun ki
Merak ettim
İstanbul
Hımm bende
Neresinde
Allah Allah yok bu kadar bilgi yeter
Kötü birisi olarak görme beni lütfen
Ne dememi bekliyon istersen evimin adresinide veriyim
O kadar da değil aynı şehirdeyiz sadece merak ettim yani
Bu kadar bilgi yeter bence
Peki tamam gizliden çıksam gelirmisin
?
Aman yesinler
Gizliden çıkınca nolcak sana yazdım diyelim eee sonuç?
Konuşmuş olucaz
İşte konusunca nolcak?
Ya neden offf
Alt tarafı konuşcaz yani
Her şeyi neden sorguluyorsun
Ben sorgularım
Peki çıkayım mı gizliden
Yok kalsın canım
Ya offff sen delirtirsin adamı