Kesin boy uzatma yöntemleri? Düzgğn cevaplayana +1?

Boyumu bugün evde mezurayla annem ölçtü 167 çıktı sağlık ocağında ölçtürdüm 166 çıktı incecik ayakkabı tabanıma 2 cm düştüler boyun 164 dediler, arkadaşlarım sen kısa değilsin diyor boyu 170 olan insanlarla aynı boyda duruyorum sokağa çıktığımda birçok bayandan uzunum ama bu boy neden bu kadar kısa çıkıyor sağlık ocağında şu askerlik ölçümünde olan ölçme aletinden vardı ama onun çocuklar için olanından inşaat metresiyle bile 167'den aşağı çıkmıyordum eğer öyleyse boyum 164 ise 17 yaşımdan 19a kadar kısalmışım 3 cm çünkü voleybol takımında 167 demişti hoca. Neyse boyumu nasıl uzatabilirim mankenlik düşünüyorum fiziğim iyi bacak boyum inşaat metresi, mezurayla falan 1 metre 5 cm boyum 164 olsa bile uzun bir bacak boyu bence. Pilates, barfixte asılmak, balık yemek dışında bir öneriniz var mı endokrin doktoru işe yarar mı?
Güncellemeler
+1 yıl
Evde ölçtüğüm mezura boyu 178 olan babamı bile 173 çıkardı o yüzden ben boyumu mezurayla çıktığı gibi 167 alarak bugün egzersizlere başlıyorum sonuçlar olumlu olursa yazarım diğer arkadaşlarda faydalanır
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Kesin boy uzatma yöntemleri? Düzgğn cevaplayana +1?