Cinler ile ilgili bi vakanız oldumu:) Yada garip garip sesler duymanız bıryere bıraktıgınız seyın baska yerde olması. Gibi şeyler oldumu anlatın merak ettım:)
Cevabın nedir?
+1 yılKüçükken kitaplığın orada dönerek kaybolan bir bebek görmüştüm . Ben ilkokul 2. sınıftayken annem işe girmek zorundaydı maddi durumumuz kötü olduğundan evde sık sık garip garip sesler duyardım birde benim babam gizli ilimlerle falan çok haşır neşir bir insandı bir imam kadar bilgiye sahipti o çok bahsederdi bu konulardan ben kokardım felaket şekilde sesler duyardım insan silüeti görmüştüm birkere korkudan bıçağı kapıp sağda solda karşıma çık! diye bağırmıştım :D korkunun üstüne üstüne gitmek gibi garip bir huyum vardır . Bu çocuğun gözleri bozulmuş dediler göz doktoruna götürdüler muayene temiz çıktı . Nöroloğa götürdüler beyin dalgalarında bir hareketlilik var ama abartılacak cinsten değil dedi . Yıllar sonra babamın odtü psikoloji mezunu bir arkadaşı bendeki bu anormallikleri falan farketti siz bu genci bir psikoloğa götürün dedi 10 yaşlarındayken gittik ve şizofreni olduğum ortaya çıktı :) Doktorun anlattığına göre hepsini ben kurgulamışım çocuklukta zihnimde . 4 yıl ilaç tedavisinden sonra tekrar eski yaşamıma döndüm içe kapanıklık devam ama halüsinasyon no :) Yani demek istediğim ben inanmıyorum paranormal olaylara beynimizin bize oynadığı oyun çok rahatsız oluyorsanız önce doktora gidin .
13 Yorumla- +1 yıl
işte korku bunları yaptırıyormuş demekki.
- +1 yıl
Defalarca hocaya götürdüler babam falan nuska yazdı etti ama ne fayda göreceğimi görüyordum . Yani kimseye deli demiyorum ama insanların %95'i farkında olmadan hafif depresyon geçirebiliyor ilerleyince halüsinasyona neden oluyor bence önce doktora gidilmeli çözüm sonra hacıda hocada aranmalı .
- +1 yıl
bazılarına farklı gelebılıyor ama anlatılsada anlamayacakları için.. Evet:)
En İyi Cevaplar
+1 yıl20 yaşına kadar çok korkardım 12 yaşındayken felan görmüşlüğüm var ama 20 den sonra iplememe ye başladım : )
026 Yorumla- +1 yıl
12 yaşındayken nasıl gördünüz:D
- +1 yıl
Gece 3 - 4 gibiydi uyuyordum su içmek için uyanmıştım tam yerimden kalkıcaktım bi baktım bana doğru bakan birisi var bir baktım dayım up uzun boyu var nerdeyse yerden tavana kadar o zaman dayım da yan tarafta yatıyor baktım hala uyuyor dedim dayım uyuyorsa bu kim a.k hemen besmele bildiğim ne kadar dua varsa okudum kafama yorganı çektim zangır titriyorum ses de çıkaramıyorum tabi korkudan sonra dua ettikten sonra tekrar baktım hala orada biraz daha bildiğim ne kadar dua varsa okuduktan sonra
- +1 yıl
ayy okurken ben bile tırstım yaaa :S şimdi nasıl uyucam ben :D
- +1 yıl
baktım yok ayağa kalktım direk annneeee diye ışıkları açarak annemin yanına koştum :D
- +1 yıl
ayyyyy öldüm :D
- +1 yıl
sonra annem ne dese iyi git besmele çek bişey olmaz :D tırsa tırsa sabah ettik
- +1 yıl
ahahah annende maşşalah ynı :D ondan sonra olmadımı hiç
- +1 yıl
ooo olmaz mı ya :D şimdi aklıma geldi .:D
- +1 yıl
anlattt:D
- +1 yıl
17 - 18 yaşlarındayken felan babam la aram bozul muş tu bende eve gitmemeye karar verdim bi arkadaşım la hava soğuk kış ayı dedik nerde kalalım hemen bizim iki üç sokak arkada bi kamyonet vardı dedik burada kalalım uyumaya başladık gece 4 felan gibiydi uyumaya çalışıyordum ama içerisi zifiri karanlık göz gözü görmüyor ama arkadaşım uyumuştu bende dalmak üzereydim ki garip garip sesler gelmeye başladı uğultular felan
- +1 yıl
içerde ne vardı acaba :D
- +1 yıl
tırsmaya başlamıştım yusuf yusuf durumları seslere anlam vermeye çalışıyorddum ama insan sesleri değillerdi sanki etrafımızı kuşatmışlardı arkadaşıma dedim böyle böyle oda korkudan boş ver uyu felan diyordu :D
- +1 yıl
brandaları felan sanki böyle yırtıyor gibilerdi sonra ezan felan okundu da sesler kesildi :D
- +1 yıl
içeride olan bizdik sesler dışarıdan geliyordu :D
- +1 yıl
ayyy sen de ne var böyle gittiğn yerde birşey cıkarıyorsun :DD
- +1 yıl
bu anlattıklarım tamamen yaşanmış olaydır bir kelimesi bile yalan değil : )
- +1 yıl
ertesi gün başka bi arkadaşımla aynı yerde kaldık yine aynı olayları tekrardan yaşadık ben dedim bu böyle olmayacak en iyisi eve gitmek :D
- +1 yıl
hahaha sizi eve çekiyor demkki :D şuan varmı böyle bişi
- +1 yıl
Valla Son Zamanlarda öyle şeyler olmuyor ama artık şunu düşünüyorum beni ele geçirmiş olabilirler : )
- +1 yıl
yok geçirseler normal olmazdınız:D
- +1 yıl
Korkularımın gitmesine sebeb bu olamazmı : ) çünki önceden onlarla çok uğraşırdım senin gibiydiö :D
- +1 yıl
napardınız ugrasmak ıcın :D
- +1 yıl
yani hep her muhabbette konusunu açardım aklımda hep onlar vardı felan : )
- +1 yıl
peki senin varmı böyle tecrübelerin :D
- +1 yıl
valla artık yarına anlatırım yarın okul var benım gozler gıdıyor ekledım sızı ıyı geceler:)
- +1 yıl
tamam teşekkürler iyi geceler :)
Gizli Üye(30-35)+1 yıldu ben anlatayımda acık korkun benim dedem bunlarla baya haşır neşir olmuş zamanında anlatırdı bize ava gitmiş bigün arkadaşıyla kulube gibi biyerde kalıyolarmış gece gece dısardan müzik sesi geliyomuş oynak bişey diyolarmış alla alla düğünmü var o saatte ne düğünü tabi dışarı çıkıp bakmışlar gittikçe müzik yaklaşıyomuş sonra aniden görünmesinlermi kısa boylu ters ayaklı şeyler töbe töbee bunlar sıçmış resmen dedem okumuş okumuş üflemiş gittikçe uzaklaşmışlar sonra kaybolmuşlar uydurma değl gercek vlla:))
05 Yorumla- +1 yıl
zaten böyle şeyler hep gece ormanda oluyo töbe ya:D
Cevap sahibi+1 yılgece ormana gitmişliğinizmi var nerden biliyorsunuz:))
- +1 yıl
nezaman korku filmi izlesem hep orda oluyor da :D zaten karanlık yerlerde ıssız yerlerde oluyor
Cevap sahibi+1 yılhahah gece gece güldüldün yahu:) fazla uğraşmayalım bunlarla mazallahh
- +1 yıl
ahaha bende güldüm siz öyle diyince haha :D
+1 yılBenim dedem vefat etti. Tam hatırlamıyorum ama 4-5 ay sonra ölen dedemden mesaj gelmişti selam diye ben çok korkmuştum telefonu kapadım sonra açtım mesaj hâlâ duruyordu sonra anneme telefonu göstermek için yanına gittim anneme gösterecekler mesaj yoktu ben çok korkmuştum annem bana inanmadı beni geçiştirdi ben hatırladıkça korkuyorum acaba kuzenlerim mi yaptı diye düşünüyorum ama küçük bir kuzenim yok hepsi aklı başında neyse yazarken bile beni korku bastı
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
14Cevap
+1 yılçok merak ettim bende araştırdım nasıl çağırılırlar diye nettende araştırdım sonra gecenin bi yarısı beni gizliden birisi aradı adımı soyadımı söyledi sizmisiniz diye bende evet dedim siz kimsiniz dedim ben bi damadımı arıyorum polisim dedi ama ben evli değilim dedim yanlış oldu herhalde dedi ama hiç özür dilemedi ben kapatıım sonra herşeyi unuttum bahsini bile açmadım , korkmadım tabi :)
116 Yorumla- +1 yıl
Oluyor bazen böyle dengesizler :D
- +1 yıl
bana pek tesadüf gibi gelmedi çünkü harıl harıl araştırıyordum nasıl çağırılır diye o anda geldi telefon , fazla üstüne düşme ve araştırma , he çok merak ediyorum dersende onlar seni her şekilde buluyor hiç canını sıkma ;)
- +1 yıl
bugun buldular galiba beni :D
- +1 yıl
nasıl oldu ? , bi tanıdğımın facece hesabından bile rahatsız edenler oldu , kimse inanmaz ama çok isteyene garantili çağırım sonra it gibi yalvarır abi kov diye ;)
- +1 yıl
uyuyodum bı anda bırı seslendı sanki ama seslenır seslenmez uyandım kımse yoktu tektim zten evde sonra uyumusm. Ve ruyamda onlarla ilgili şeyler göruyorum
- +1 yıl
bilinçaltıda olabilir , onlar geldiğinde içinde bi irkelme olur ve net göremezsin önünü
- +1 yıl
evet olabillir zaten sureklı agzımda dualar var:)
- +1 yıl
iyi Allaha sığınmak , böyle söyleyince bana çocukluğumu hatırlattın 13 yaşına kadar yalnız yatamazdım ışıklar kapalı uyuyamazdım tek başına evde kalamazdım saadettin teksoyu izleyemezdim :)) , ama sonradan cesaret patlaması geliyor insana ;)
- +1 yıl
Evet cesaretli oluyosun bide cok korku fılmı ızleyınce deliriyor ınsan :D
- +1 yıl
evet korkularla yüzleşeceksin ve mantıklı düşüneceksin her zaman hiçbirşey başına gelmiyecekmiş gibi yaşayacaksın , kendi gölgemden korkardım eskiden ama şimdi amazon ormanlarına bıraksınlar su aygırına yaslanıp uyur yılanları yakalaıp cız bız yaparım yani o derece :) ,
- +1 yıl
vay be:)))
- +1 yıl
hatta eski tarihlerde olsak osmanlıda akıncılar birliğine gönüllü katılırdım , destur kancık kelleni almaya geldim kosto :)
- +1 yıl
sizdeki cesarette tartışılmazmış dogrusuu
- +1 yıl
öyle kolay kolay yerleşmedi zaten , neyse yeter bu kadar övmek yada kendini birşey zannetme havasıda fazlasıyla verdim ;) , o yüzden son sözümü yine söylim bulaşma git gez toz eğlen bırak bu işleri aklına getirme ve korkmamak için aklına kötü birşey getirme akla gelen başa gelir boşuna söylenmemiştir ;)
- +1 yıl
peki teşekkürler:)
- +1 yıl
ricalar ;)
Tek bildiğim şey fazla uğraşmamanız gerektiği. Bir aralar kafayı bunla bozdum. Bir ara arkadaşla cd taktık cinler hakkında belgesel izliyoruz. Adam dediki mesela kapının arkasından geçen siyah şeyler bunlardır dedi.
Yeminle tam o an ikimizde Kapıya yöneldik bir an da siyah birşey geçti. :d. Aklım başıma geldi. Korkmam ama insana duyduğum saygıyıda duyarım.05 Yorumla- +1 yıl
Ov ben olsam korkudan ... ne cesaret sizdekide:)
- +1 yıl
bana anlatırmıısın çok ılgımı cekıyor bu konular :D
- +1 yıl
Tamam özelden
yatarken kapım gıcırdayarak açıldı... bi baktım ki beyaz sakallı bir dede dedi ki bütün paranı vereceğim hesaba yatırcaksın yoksa seni çarparım dedi. korkudan bankaları karıştırdım başka bankaya yatırmışım öbür gün yine geldi hani para dedi yatırmamıssın bende yanlıslıkla baska bankaya yatırdım dedim.tamam o zman ben ordan hallederim onu sen bankayı söyle dedi. eyvallah dedi çıktı gitti. o günden beri uyumuyorum.
28 Yorumla- +1 yıl
Yok artık hadi canım
- +1 yıl
bana gelmedi ama seslenen oldu :D
- +1 yıl
hahaha ses veremedım kı oyle uyandım baktım etrafa bişi yoktu uymusum
- +1 yıl
başka dersler?
Yok olmaz öyle şeyler diyenler pek birşeyler bilmiyorlar sadece bunu diyorum, yaşadıklarımın tek birtanesini yaşasalar şimdiye tımarhanede olurlardı :) .
00 Yorumla
+1 yılCin değilde telatabileri gördüm kırmızı ve yeşil ve sarı olandı bana gülümseyip arka bahçeden kayboldu
00 Yorumlaben inanmam bişi oluyosa elbet bir sebebi vardır :)
16 Yorumla- +1 yıl
inanmalısın:)
- +1 yıl
çıkarmı bilmem ama çıkmaz:)
- +1 yıl
girmesin sonra piskoliji bozuluyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılgece kulağıma seslendiler 3 kere haha diye ve nefesini bile hissettim diyebilirim korkudan altuma yapıcaktım bide geçen hafta ayağıma dokunuyolardı gece şu an sorun yok lsödmsös
00 Yorumla
+1 yılohooo :D
gide gele gide gele arkadaş olduk artık
karabasan çok gelir bana01 Yorumla- +1 yıl
Karabasan nedir ya anlatırmısınız bi :D
+1 yılBir uygulama var android telefonlara kuruluyor cin dedektörü etraftaki cinlerin yerini gösteriyor haritada çok korkunç altına sıçarsın o derece...
04 Yorumla- +1 yıl
O uygulamanın adını bulursan bana ver:)
- +1 yıl
adı cin dedektörü :D
- +1 yıl
uygulama yorumlarını da oku mükemmel :))
- +1 yıl
tamam bunu indiricem bakalım :D:D
Ben o hayatın içinde yaşıyorum ama anlatmayı doğru bulmuyorum ..
03 Yorumla- +1 yıl
Neden anlatırsanız daha beter musaallat olurlar dıy
- +1 yıl
o bilgilerin birazınıada bana soylermısınız ben çok merak ederım
Gizli Üye(36-45)+1 yıl01 Yorumla- +1 yıl
allah cezanı :DD
Gizli Üye(36-45)+1 yılben kendim aranormal olayım zaten. olmamam gerekiyo ama warm...
010 Yorumla- +1 yıl
Ahaha bu da ayrı bir düşünce :D
Cevap sahibi+1 yılölürüm zaten yakında
- +1 yıl
tövbe de
Cevap sahibi+1 yılölmekkte migünah? yaşarken aazıma ettiniz yeterince... bırakın da adam gibi öleim
- +1 yıl
ne derdın var kardes
Cevap sahibi+1 yılgaliba sinir rizi geçirdim.. sarhoş olamıyorum.. kandırlıldmm ve aldatıldım... artık kimseye güvenmiyorum... bence mutluluk yok...
- +1 yıl
O durum çok kötü birşey ama böyle düşünmeyin başkaalarıda cıkar karsınıza
Cevap sahibi+1 yılmesele o değil.. yeni biri var zaten. mesee bukadar zaman kandırılmış olmak..
- +1 yıl
İntikam..
Cevap sahibi+1 yılevet. yarından itibaren canı ynmy başliak zaten
+1 yılgece gece töbe estğf. bence onları çok düşünmeyin.
05 Yorumla- +1 yıl
neden
- +1 yıl
onları çok düşünen ve tanıdığım insanların çoğu ya kafayı yedi ya da intihar etti.
- +1 yıl
çok düşünmüyorum ama bugun bana birisi seslendi direk uyandım ve kımse yoktu..
- +1 yıl
belki kafanızın içinde öyle bir ses duymuşsunuzdur. bir daha olursa doktora gidin. ne olur olmaz. ve bunu yakınlarınıza anlatın.
- +1 yıl
belki olabilir ama rüyada olabilr
+1 yılCinlere ve metafiziğe inanmıyorum.
03 Yorumla- +1 yıl
neye ınanıyorsunuz
- +1 yıl
İnançsızım, neden sordunuz?
hayır yok öyle şeyler
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyok olmasında mümkünse
00 Yorumla- Spor konusunda 510 cevap paylaştı.
+1 yılYok.
00 Yorumla
Devamını Gör(2)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı