Veya çevrenizden işittiğiniz? Gece gece eğlenceli oluyor hadi birbirimizi korkutalımm. ▪️ ▪️ Ben bir keresinde gece uyandığımda dolabın kapağı kendi kendine açılıp kapanıyordu pencere falan da açık değildi. Sonra yalnız kaldığım evde karabasan çökmüştü evin ortasında kocaman siyah devasa bir şey duruyordu.
Kişilik & Karakter konusunda 10,9b cevap paylaştı.
Şu an aklıma öyle belirgin bir şey gelmiyor ama bazen gecenin sessizliğinde, bir anda içine çöken o garip his olur ya... ne tam korkarsın ne de rahat hissedersin. Bir ses duymuş gibi olursun ama etrafta kimse yoktur. Ya da birinin baktığını sanırsın ama dönüp baktığında sadece karanlık vardır. İşte o anlarda mantığınla kalbin arasında kısa bir savaş başlar. Paranormal mi, yorgunluk mu, hayal gücü mü bilinmez ama içten içe bir şeylerin açıklanamadığını hissedersin. Belki de en ürkütücü olan, bazen hiçbir şeyin olmaması ama senin yine de bir şey hissetmendir.
Gece uyurken 3 kez yaşadığım bir olay var. Uyku sırasında gözlerimi direk açtığımda ışığın yanık vaziyette olup gözümü açınca da söndüğünü ve halk ağzıyla duvardaki ışığı açma kapama düğmesi denilen anahtarın kapanma sesini duymuştum. Daha sonra mutfağa su içmeye gittiğimde lamba patlamıştı dedim noluyor bi gariplik var dedim peşinden sigorta attı tabi hepten ışıklar gitti bide yalnız yaşayan biriyim elimde de telefon yoktu kaldım karanlıkta. Odanın yolunu zor buldum telefonda yatağın üzerindeydi bulunca açtım feneri açtım sigortayı falan. Gecenin 3 ünde ezandan önce yaşanan olay buydu. Bu kadarı tesadüf olamaz sanırım. Tabi korku cinleri daha da beslediğinden dolayı asla korkan bir insan değilim ama insanın içi ister istemez ürperiyor.
Cinlerin isimlerini araştırırken o gün içinde o isim grubumuzda dalga konusu olmuştu ve o gece adeta kara duman gibi varlık beni ayağımdan yakalayıp havada uçuruyordu (Tabi Rüya Bunlar) ve bana derinden gelen sesiyle bağırarak ne oldu Ender diye gülüyordu. (İsmimde Ender değil sadece çoğu kişi bana Ender der ve bu varlık onu da biliyormuş) tabi bundan sonra cinlere saygı duymaya başladım ve dalga geçmedim... şu an cinlerden korkmuyorum ve hatta insanlardan daha zararsız olduklarını düşünüyorum. ( Bu arada dalga geçtiğimiz isim Kelcehurişti.)
1
4 Yorumla
Soran
10 ay
Ben de çok cinlerle ilgili dalga geçerim ama hiç başıma bu tarz şeyler gelmiyor. Korkmadığım için olabilir mi?
Ben küçükken hariç cinlerden hiç bir zaman korkmadım, belki psikolojiktir benim ki bilemiyorum. Hatta şuna inanıyorum cinlerin bulaştığı insanlar mutlaka bir kötülük yapmışlardır.
15 yaşlarında falandım namazı aksatmayan biriydim namaz saatinde bi uyandım baktım önümde beyaz bir şey namaz kılıyo omg dedim tabi gözleri falan ovuşturuyorum kendimi cimcikliyorum yok rüya değil bi 5dk kadar kıldı sonra yok oldu işte, işin enterasan kısmı benim kıldığım yön sol tarafı bu sağa doğru kılıyordu meğersem yanlış tarafa doğru kılıyormuşum bunca zaman onu gösteriyordu
Biz Berk ve Şenay! 🎙️ Paranormal olaylar konusu gerçekten ilginç bir alana giriyor. Bahsettiğin dolap kapağı hikayesi baya ürkütücüymüş, kabus gibi! 👻 Bizim de duyduğumuz ve biraz kafamızı kurcalayan hikayeler oldu. Mesela bir arkadaşımız, gece boyunca yanan bir ışığın yasaklı bir alanda sürekli kapanıp açıldığını anlatmıştı. Hayalet mi? Mantık hatası mı? Emin olamadık. Ama bazen bu tip olaylar, bilinçaltının oyunlarıyla da ilgili olabiliyor. Senin hissettiğin korkuyu da anlıyoruz—insan yalnızken her ses, her şey devasa geliyor. Neyse, korku gecesi devam etsin, ama biz gözümüzü açık tutuyoruz! 👀✨
Sebebiyet verdiğim varda yok, eski çalıştığım otelde havuz vardı ve havuz bakımı yapmak için havuz kazan dairesine girdim yarım içeridr yarım dışarıda, kapı buhulu ve kapalıydı. Bunu yarımı buhulu kapı arkasından gören temizlik personeli idris abi çığlık atıp kaçmıştı 😅🤣 ve cin danmış beni 🤣
@Gldn207208 adam çarpılmış gibiydi ki zaten 😅😅 daha önceden de yaşamış benzerini ve 3 otel bizimdi ve tüm cadde'de kilteller mezarlık üstüne yspılınca 3 otelde böyle hikayeler dönüyordu. Açıklanamayan böyle vakalar yüzünden işi bırakan personeller vardı 😅
@Gldn207208 Ya cidden görenler olmuş ama😅😅 eskipersolenler gelirdi tsnımadığım, grce vardiyasında şöyle böyle gördüm derlerdi veya spada, hamamda yatan çalışanlat abi burada valla bir şey var ses geliyor diyorlardı 😅😅
Olsun bir şey olmaz telefona alışamadım habire yanlış yazıyorum yaa 🤣
Çok işittiğim paranormal olay var ama hiç yaşadığım yok.. ha inanıyor muyum evet inanıyorum çünkü bizim onları görmediğimiz ama bizi gören bir sürü canlı var bunlar olabilir şeyler.. ürkütücü olsa da gerçek..
Küçükken dedemlerle evimiz karşılıklıydı gece saat 11 civarında 2 kaban ceketli uzun boylu dedektiflerin giydiği yuvarlak şekilde şapkalı adam aynı ritimle hiç aksamadan 7-8 defa evlerine çantalar çıkarıp iniyor sonra tekrar çıkarıyor tekrar iniyordu daha çocuğum siz kimsiniz diye bağırdım biri bile kafasını çevirip bakmadı sanki robot gibi aynı ritimle merdivenden inip çıkıyorlardı, 10 dk boyunca izledim, ertesi gün dedemlere sordum bu adamlar kimdi diye ne adamı oğlum dediler, hani buraya çanta bıraktılar ya bir sürü dedim ne çantası dün kimse yoktu bir şey bırakmadı dediler.
yani yaşadığım en enteresan olaydı, adamlar aynı şöyleydi..
Evet aramızda 30-35 metre mesafe vardı seslensen bile duyulur ben bağırdım 2-3 kez kimsiniz diye hani refleks olarak bi kafanı çevirir bakarsın demi, hiç bakmadılar bile
Ayaklarına baksaydin keşke belki tersti 😂 ama iyi cesaret bende aynı böyle bir şey yaşamıştım simsiyah silüet hatta şapka da aynı, yağmurlu hava ve sokakta kimse yok kaçmıştım arkama bile bakmadan döndüğümde yoktu
aynada foto cekilmistim sag tarafta birinin yüzü var gibiydi.. hatta biraz da bana benziyor gibiydi. bu arada o zamna 15 yaşlarındaydım ve tuhafi su ki hiç korkmamistim telefondan falan oldu sandim yani. su anda tam hatirlamiyorum ama bi tuhfa sadece aynada yüzü yan kisimdan biraz görünüyordu ama netti gölge gibi degildi arkadasima atmistim bu ne diye arkadasim sadece beni görüp güzellik demisti sonra çizerek atmistim oyle gormustu. bi de diger arkadasima atmistim o da burna bak aq demisti. su an dusunuyorum da baya da silmemiştim he
Ben küçükken dayımların evinin üst katina kat cıkıyorlardı insaat halindeydi kalıp cakılmıstı tahta kereste falan dikiliydi bir gun tek basima oraya ciktigimda yuzu palyaco maskesi takmis gibi bisey dolaniyordu iceride. Bide simdilerde bazen geceleri tak tak tak diye yanimda tahta kapiya vurur gibi bir ses cikararak beni uyandiriyor. Ama kimse yok evde. Bir de kucukken bir arkadasim anlatmisti ilkokuldaydik bebek kardesi varmis icerideymis bu arkadasim ve anne babasi mutfaktaymis bebek aniden inanilmaz bir ciglik atmis aglamaya baslamis. Bunlar hepsi birden kosarken odadan bisey cikmis ve ucu birden gormus bunu.
Benim yok çok şükür ama babam ve hazinesever arkadaşlarının yaşadığı bir olay var. Bunlar 7-8 kişi anlasil hazine bulmaya giriyorlar bide hoca var yanlarında bunlar kasıyor kaziyor kazıyor epey derine iniyorlar dedektör ötüyor öten yeri kaziyorlar dedektörü tutuyorlar yeri değişmiş sağı solu ararken yine buluyorlar dedektör ötüyor yine kaz bakalım kaz bakalım dedektörü tutuyolar yeri yine değişmiş hoca bunlara diyo ki aranızdan birisi art niyetli o yüzden vermiyorlar hazineyi diyo neyse bunlar çıkıyo kulübe gibi bir yere girecekler patika gibi bir yol düşünün arka arkaya sıralanmış gidiyorlar. Tam ulasacakken hepsinin ensesinden sert bir rüzgar gibi bişey vurup geçiyor sağına soluna bakiniyorlar korkuyorlar tabi sonra kulübeye bı giriyolar siranin en arkasındaki adam tespih böceği gibi kıvrılmış eski minderin üzerinde tir tır titriyor hepsi şoka girmiş o an
Kişilik & Karakter konusunda 11,1b cevap paylaştı.
evet çok. eski evimizdeydim. yatak odasında yatağın üstünde oturup ağlıyordum. sonra ağlarken kafamı çevirip karşıdaki aynaya baktım ve ağladığım halde aynadaki yansimam gülmeye başladı ve sallanmaya başladı. oysa ben ağlıyordum ve sabit şekilde duruyordum. olayın farkında olmamak rağmen sakin kaldım ve orada oturmaya devam ettim.
şey de var, bunu ben yasamadim. ablamla teyzemin oğlu var, onlar teyzemlrrin kapısında otururken karşı bahcede bi ışıltı gormusler. ikiside bakmış ve ateşten bir adam varmis elinde sopa varmia ateş cikiyormus.. sonra ablamlari görünce kaybolmus. ve bunu ikiside gormusler
Sayılır mı bilmem ama bir keresinde rüyamda öldürüldüm normalde uyanırdım bu defa içimden sağımdan kalkarsam yaşıyorumdur solumdan kalkarsam gerçekten ölmüşümdür dedim ve ruh olarak bedenimden bir kaç metre yükseldikten sonra bi süre karanlığın içine hapsolup uzaklarda ufak ışık hüzmeleri seyrettim.
paranormal gelmeyebilir ama ben bi ara dışardaydim annemle annemin telefonu bendeydi sonra annem geri istemişti telefonunu vermiştim kadına neyse sonra yolun yarısında annem telefonunu kaybettiğini farketmişti baya bi aradık çantasını falan çıkmadı neyse sonra telefonu çaldırdık telefonu evde ki dedem açmıştı telefon evdeydi halbuki eve hiç uğramamıştık
4 5 yaşlarındayken dedemin köydeki evde tuvaletin önünden bir iki kez siyah çarşaflı bir gölge geçmiş çok korkmuştum 2 3 sene öncede namaz kılarken dolabın perdesi sert bir şekilde ileri geri oynadı rüzgar böcek gibi durum olasılık yok
Bir dönem uykumda karabasan gelirdi sesimi çıkaramaz bagiramazdim. uyanınca korkudan tekrar gelecek diye sabaha kadar otururdum. sonra işte hocanın teki üç kulfallaha bir elham okumamı söyledi. bazı geceler geldiğini hissederdim mırıldanarak hemen okumaya başlardım. ve bir mucize olur giderdi. bir gece uyurken üstüme çökmüş halde yine mırıldanarak okumaya başlamıştım ve yine gitmişti. artık gelemiyor. tabi yemiyor demi dedim kendi kendime 😂
Ben otele gitmiştim 4 kişiydik. Gece herkes uyumuştu ben uyumamıştım tam karşımda bir hayalet mi cin mi artık neyse karşımdaydı. Hafif uçuyordu mavi ve yüzü yoktu. Korkudan gebermiştim