Kocam bu ilişkiyi bitirdi mi sizce?

Aslında konu uzun ve karışık ama ben sonu özetlim, kocamla son bir senedir hergün tattisiyorduk ama konular çok gereksiz yani nedenleri duysanız bu mu tartışma nedeniniz dersiniz. Bir ay önce cumartesi arkadaşlarıyla çıkmak istedini söyledi bende çık değişiklik olur dedim. Ben ogün zaten geçeciydim (gece çalışıyorum) ertesi günü sordum ee nasıl gwcti diye oda anlattı. Asım diye bi arkadaşıyla buluşacaktı o yanında bide öbür arkadaşını getirmiş iyi olmuş falan filan diye anlattı. Ben sanki şeytan dürttü derler ya arkadaşını arasam senin anlattıklarının aynısını anlatırmı dedim. Bağırmaya başladı beni rwzolmiedecen falan filan diye.. bende yok mesaj yazaçam iyi oldu çıkmamız arada bir yapalım dicem dedim. Ya yanlış yazdın dicek yada yapalım dicek dedim. İzin vermedi ben anneme gittim bir saat sonra geri döndüm tel. Ver yazaçam dedim al be diye tel bana fırlattı tel m elimdeKen mesaj geldi hemen elimden aldı ve sildi. Bende çıldırdım. Beni aldatıyorsun demi dedim hayır falan dedi.çok kötü bağırdım çağırsım ama o benimle konuaya çalıştı bitti artık istemiyom çık git dedim. İki saat onu dinlemem için çırpındı. Eşyalarını topladım ve kovdum.

Bu onu evden kovusum 3 oldu. Bir aydır ayrıyız ailesinde kalıyor ev tutmuş bu hafta taşınacakmış. Seni aldatmadım aldatmamda diyor.bende ayrı yaşamak istiyorum bir süre ama bitmesini istemiyom bir oğlumuz var 1, 5 yaşında. Bir iki konu oldu beni korudu kolladı herkese karşı sana kimse bişey diyemez diyo. Geçen hafta oğlumu almaya gittimde çantasına çıkulata koymuş. Mesaj yazdı şenon için koydum aldın mı diye. Buğ7n ise çocuğu almaya gittimde çok üorluk yaşadını mama bile yediremesini söyledi ama 5-6 yaşına gelince böyle olmaz ama diyor bu nedemek ya? Ne yaptığı nede söyledikleri bir birini tutmuyor. Kafayı yicem yardım edin. Avukata da gitmiyor zamana bırakalım dedim sinirle karar vermeyelim dedim hiç karşı gelmedi hemen kabul etti. Yanlız kalmal iatedini ladın vir virindan bıktığino s9yledi... sizce bittimi bu evlilik. Haa şu an ailesiyle kalıyor ve ben başından beri istenmeyen gelinim onu doldurduklarını düşünüyorum ve evimde yatağımıza domuz yağı sürülmüş bu ayrılık büyüsüymüş ben neyapacam yaaa
Kocam bu ilişkiyi bitirdi mi sizce?