bak simdi farkindaysan fotograftaki hatun o poz icin baya bildigin egilip kivrilmis :D yani tamam azimlisin isteklisin ama once kilo al spor yaparken 5 kilo eksigim var diyosun onada eyvallah ama senin vucut tipinle yani kaslarin onunki gibi ciknaya bilir baklava tarzi cikarsa ne yapicaksin gogus hic calisma sonra birakirsan sarkar cok ciddiyim cok buyutme
1
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
göğsüm küçük değil oyuzden belki kilo alınca büyür diye düşünüyorum spor yapmadan , kilo almakta çok zorlanıyorum artık ayda 1 kilo alsam yeter diyorum 5ayda 5kilo o süre zarfınıda boş geçirmek istemiyorum umarım baklava değildir olursa en hafıf karın sporunu yaparım
bir toz kullandim gecen ay bende zayifim normalde 58 kilo felan geliyodum şu an 62 tabi gunde 1 litre sut ictim duzenli yedim falan oyle kilo aldim aslinda zararinida gormedim. gögus mevzusunda israrciyim bence birak ole kalsin bedeni kac
Kadinin ekstra bisey yaptigini sanmiyorum biraz anotomisi buna musait kivrimlar felan genetik ama dogru bir beslenme programi ve oyi antreman programiyla iyi yerlere gelip iyi bir vucut insa edip cok siki hale gelebilirsin ben spor antrenorlugu yapiorum ayrica bealenme okuyorum yardimci olmaya calisirim
1
12 Yorumla
Soran
+1 yıl
yurt dışında olduğum için beslenmem bu aralar berbat aynı nerdeyse yemeklerine alışamadığımdan dolayı
Ustunde yaziyor simi ek gida diye protwin tozu peynor alti auyunun islenmis halidir sutun biraktigi o whey kisnidir geneli belirli islemlerden gecerwk saf protwin haline grtirilir
Benden boksör fiziği istesen hemen bir antrenman yazayım sana. Ama şimdi yeni bir Emily Ratajkowski yaratalım derken Neriman Köksal çıkartmayalım ortaya ;)
Bu kadının fiziği Allah vergisi. Benimde en sevdiğim fizik tiplerinden biri de çalışarak sahip olunabilecek bir şey değil açıkcası. Genetikten kazanıyor çünkü.
yanlız kzın genetigi buna uygun. dikkat edersen gogusleri dogalında buyuk beli ızın ve kıvrımlı herkeste boyle durmaz ama yaklasabilirsin suanki fiziginin nasıl olduguna baglı olarak
hayırr neden kurtulmasın canım kilon varsa diyetle sporu birleştir bu işte en kötü olay üşengeçlik fakat insan fiziğini güzelleştiğini görünce ve insanlar iltifat etmeye başlayınca sen hergun yapmak isticeksin sadece kendimize güvenmemiz gerekiyor
aslında birçok kız olabilir sadece azim istek gerekiyor 5 ay insanlara spor yapmak çok zor geliyor ben olabileceğime inanıyorum ki yaza kadar spor yapılmış fizikten sonra tadını çıkarmak düşer banada :D
En İyi Cevaplar