Aşkınız için neler yaparsınız ..
Savaşırmısınız yoksa pesmi edersiniz ?
Savaşırmısınız yoksa pesmi edersiniz ?
Benim mantığımda pes etmek gibi bişey olamaz şavaş sonuna adar , eger sevdiğim beni istemediğini söylese dahi onu zorla kaçırır, ağzını bantlar nikah masasına oturturum ya istiklan yada ölüm, istedigi kadar benden nefret etsin ya benim olucak ya benim ,onun beni sevmemesi önemli değil ben seviyorsam asla başkasının olamaz zaten ona yaklaşıcak adam ölüm fermenini imzalamış olur , ona bu dünyayı zehir ederim:)))muahahahah yaşasın aşk için ölmek
Ne için savaştığıma bağlı?
Aileme karşı, vatanıma karşı, namusuma ve dinime karşı ters gelen bir durumda sevgilimi gözüm görmez
cok güzel konustunuz
Dağları delerim
Dünyayı yakarım
Onu sevgiye boğarım : )
Cevap
22Cevap
aşk her şeyden önce fedakarlık ister özveri ister savaşmayı emreder:) fakat savaşacağın kişi çok önemli.. sen birileri ile savaşırken arkanı dönüp baktığında onun kaçmış olduğunu fark etmek kadar acı bişi yoktur:))
vallah ben eegr onu yürekten kalbeden sewiyorsa savasırım eger benim sewgime layıka haa yoksa elimi bile oynanam canım! önemli olna ask geresi boş canım!
şimdiye kadar hiç pes etmedim Asla Pes etme modundayım ben Sevdim mi tam severim birirdim mi geriye dönüş yokdur
ONUN MUTLU OLMASINI SAGLARIM HER NE OLURSA OLSUN NE SEKILDE OLURSA OLSUN
dere tepe dağları deler gecerim. şaka şaka anca gidip yüzyüze konusup öğrenirim sonra ne oluyorsa olsun
En son krılma noktasına kadar savaşırdım eğer gerçekten seviyorsam bu gerçek bir aşksa onu kaybetmemek için elimden gelın her şeyı yapardım...:))
aşkımı tarif ederim, kabul görmezse(ki hiç görmedi) sonsuza kadar kalbime gömerim.yeterki o mutlu olsun.mutsuz edenleride ben mutsuz ederim.
cok koştm peşinde hoşunada gidiyordu ama naza cekıyordu en sonunda yoruldm her yerden sildm kafamda kalbimde ...
Ortada bir savaş var ise orada bir zulüm vardır bu yüzden bizi savaşa itenlere İngilizler gibi savaşa girmeden başarı elde etmekten yanayım
aşık olacağım insan çok şanslı olacak biriktiriyorum.
neler neler yapmam be cig kofte lahmacun sarma zeytin yagli dolma bilsem hepsini yaparim
Geçen gün zorda olsa popomu kaldırma eğiliminde bulundum. Fazlası olmaz sanırım.
ben bi defa aşık oldum ona bana yar olmadı S.kmişim aşkı
ulen aşk için kendini öldürsen bile.. öldükten iki gün sonra unutulursun uğruna öldüğün insan başkasının kolarına kaçar.. değmez..
ne yazık ki savasmazdım :))
Herşeyi yapabilirim tuhaf biriyim
sonuna kadar savaş vermek lazım diye düşünüyorumm
benim için yaptığı kadarını yaparım
savasırdım ama aşkım yokki
pes ederim <3
hemen kaçarsın yani :D
herşey yalan olsa bile en güzel aşk zor olandır <3
hmm güze lcevap
tişikirlir sipirmin <3
:))
savaşmam beklerim sadece