ayakda dik dur. ve sürekli tam oturmadan otur kalk. günde 10-15 kere böyle yapıp düzenlide yürüyüş yaparsan diz kapaklarındaki sorun giderilmiş olur. fakat yüzeysel olarak güzel görüntü varken, nasıl oluyorda diz kapaklarında tombul bir şekil var anlamış değilim.
0
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bende anlamadim ya cok kotu gorunuyor yuruyus yerine 5 dk koşsam olur mu
diz kapağının bulunduğu yerdeki kasları çalıştırman gerekiyorki, yağlar erisin ordaki. bununda en güzel yolu oturup kalkmaktır ya da yavaş yavaş yürümek. en pratiğide, koltukda oturup ayağına açıp açıp kapatmaktır. bunu yaparken diz kapaklarının ağrıdığını hissedene kadar yapaacaksın ki bu ağrı sana oradaki yağları eritsin.
kız arkadaşımın diz kapaklarının üst kısmında biraz kilo vardı pantolon giyince hiç gözükmüyordu ama açıkken çok belli oluyordu; onada bu yöntemi önermiştim, zamanla toparladı. sende aynısnı yap.
4 ay sürmüştü. sen yavaş yavaş başla zamanla ordaki yağlar erir. birde o bölgedeki alanın yağmı, kemik mi ya da başka birşeymi olduğu tam belli değil resimde. ben o alandakinin yağ olduğunu varsayarak bu yorumları yapıyorum.
eğerki kemikse, o bölgeyi içeriye doğru vakumlaman lazım. bunuda ayakda durup yavaşca oturup kalkarak yapabilirsin, defalarca otur kalk, 15-20 kere zaten yapabilirsin en fazla. sonra diz kapakların ağrır, sonra zamanla düzelir. amak yağ ise orası yürüyüş yapmanda gerekir.
En İyi Cevaplar