Zafer benim! başardım
Kabızlık derdi ve çözümü?
Zafer benim! başardım
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer kanka makata biraz krem sür baş parmağı hafiften anüs çukurundan içeri sok işe yaramdımı 20 mekik çek biraz su iç üstüne kefir de iyi gelir üstüne 20 mekik daha o damı olmadı sırt üstü yere yat yukarı kalk bisiklet hareketi çok afedersin kaseye iki elle yüklen kapakları aç biraz ıkın ama fazla zorlama patlayabilir %73 sonuç verir bu hareketler.
ne demek her konuda engin fikirlerim sizlerle olmaya devam edecek işe yaradıysa birinin derdine bi çare olduysak ne mutlu bize biz gönülden yapıyoruz insanlığa hizmet için yakında sakal bırakıp şifalı bitkiler işine de giricem.
Arkadaşım ilk olarak ENDOKRİNE git eğer gitmediysen ve troid testi yaptır mutlaka. Eğer sonuç negatif çıkarsa. Bu seferde DAHİLİYE ye git. İBS olabilirsin ve bu hastalığın çözümü yok yediklerine dikkat etmen gerek. Ama İBS teşhisi konulabilmesi için önce bu dediklerimin yapılması ve tahlillerin temiz çıkması gerekir.
bol su iç, lifli şeyler ye. çok fazla et ve tavuk yeme. magnezie calcine diye bir ilaç var, durumun çok kötüyse bir doktorun ya da eczacının fikrini alıp kullanmaya başlayabilirsini.
aklıma bu geldi.
https://www.youtube.com/watch?v=YHWVIelimVM
Neyse.. sadfgasvhgd
link burayı bi incele.
Cevap
20Cevap
bende de aynı dert vardı, bol su iç, zeytin falan yiyorsan günde 6 taneyi geçme, fazla çikolata yeme, sebze ağırlıklı beslen.Aç karnına kuru incir ye, günde 2-3 tane, fazlası bildiğim kadarıyla şekere yol açıyor, özellikle o incirlerin üstüne suyu içtin mi işlem tamam, en azından bende böyle oldu. :)
kayısı bır baradaga koyulur üzerine sıcak su koyulur 15 dakıka bekletılıp o su ıcılır sonra kuru kayısı yenir. zeytınyag iç bir yemek kasıgı ıyı gelir bol su tüket kahve iç ( nescafe)
sabah aç karnına bi kase yoğurt ye üstüne bikaç bardak ılık su iç ve biraz kareket et bişeyin kalmaz :D geçmiş olsun bu arada
meyve ye iyi gelir sana ,bolca elma tuket mesela .wc'de yatib kalkacaksin :))
sürekli bir sorunmu yoksa yeni mi oldu eğer sürekli yaşıyorsan probiotik bakterilerin yok olmuş olabilir
incir kayısı boşver. 1-2 tatlı kaşığı zeytinyağı iç, yarım saate bişeyin kalmaz :)
Bol su içmek, düzenli beslenmek. Diyetisyene, iç hastalıkları doktoruna gitmek.
eğer sorun çok devam ederse eucarbon yada debridat forte tavsiye ederim özelikle debridat forte kabızı normal dışkıya ishalide katı dışkıya ceviriyor
bir kase yulafı sade yiyosun üstüne iç içebildiğin kadar su 2 3 saate ...
lağmal yaptır... bir çok arkadaşım son çare olarak bunu denediler... bel ağrısı yapıyordu... doktor lağmal verdi...
günde 10 bardak su içmelisin ve sebze ağırlıklı beslenmen lazım
Aç karınına kuru kayısı, üstüne bir bardak ılık su.
balla sıcak suyu karıştırıp ye
geçmiş olsun şimdiden
magnesıe calcinee saba etkili olduğunu duydum dene derdi olanı rahatlatıyomuş
rica ederim
bir kase yoğurt içine 2 kaşık sirke koy bunu ye.ilaç olarak reniee tablet alabilirsin eczaneden.
kabızlık mı basur mu?, oturma banyosu yap iyi gelir
rica ederim, devam ederse her seferinde yap, hatta hacetten sonra yaparsan daha etkili olur
bardakta satılan haşlanmış mısır ye üstünede su iç tamam motoru bozdun geçmiş olsun :)
hz. Google varken bunu niye burda soruyorsun? Akla mantığa uymuyorsunuz abi.
sen yine iisin ben napiim çatlak var 1 sattım tuvaletde geçıyo
çatlakmı. ne çatlağı ?
ewet çatlak var tuvaletimi yaparken acı cekıyorum resmen
sende bu sorun sürekli var galiba çatlama sebebi olan kabızlık sana önere bileceğim bir ürün var probiotik bakterilerini yeniden kazanıp bu sorunu kökten halletmen için öyle sentetik filan hayatından çıkar birdaha girmez çünki sentetik ilaçlar bizim bünyemize ters link burada var besin takviyeleri bölümünde
Eczaneden Bekunis ilacını alabilirsin.
kuru kaysının faydalı olduğunu duymuştum kabıza
4 5 tane bira iç bak nasıl boşalıyosn:D
Hacı seen cırcır olmussun :Dqwrfwasdfas
:D qwfdasdasdf.. kardeşim leblebi yee sen ecdad tavsiyesidir buu :)
kuru incir..kuru kayısı...
bol bol süt iç + kuru kayı su
kayısı çayı iyi gelir :)
sinameki otu aklında bulunsun :)
Okurken koptum:asdlkasjdkljasd :D
Zeytinyağlı domates ye.
geçmiş olsun :(
Kuru incir ye .
tebrik ederim :D
libalax lavman
geçmiş olsun
soğuk yere otur