Çaresizlik, ve ardından gelen çözüm yolları büyü vs?

İnancıniz var mı bilmem bu tarz şeylere ama çaresiz insan gerçekten en büyük suçları en büyük günahlara meyilli oluyor çünkü içimizdeki yaşadığımız acı tarifsiz bişey acizlikde diyen olur çünkü halden anlamaz çünkü o çektiğim dediği acıyı aslında bizim. gibi çekmemiştir günah haram vs bunlari bile bile yola çıkıyoruz oda karşıdaki insanın bize tarifsiz yaşattığı acı ama buna caremidir çözümmudur bilmiyorum büyü olayları çok denedim normal peşinden gittim yapmadığım fedakarlık kalmadı, tamam sevmiyorsa niye zorluyorum dimi olay oda değil hep çevresinde tutmaya çalışıp senin duygularını kullanan birini düşünün ihtiyacı olduğunda sana gelen geri çevirmeyecegini bilen biri düşünün, kendini kullandırma değil olay olay kalbindeki ağrı ben denedim ama işini bilen biriyle karşılaşmadım belki öfkeden çıkıyoruz bu yola ama çare umut ümit işi bunlar mecbur kalıyoruz sizin var mı böyle bir olay başınıza gelipte sevdiğiniz insanla bir araya gelmeniz ben hala ugrasiyorum bekliyorum bana onerebileceginiz var mı günahı vebali benim içi yanan insan kabul eder bu vebali, yargılayacak insanlar elbet çıkacak ama yargılamayin lütfen. yardimci olacak olan bana ulaşsın yazsın yorum yapsın lutfen

Çaresizlik, ve ardından gelen çözüm yolları büyü vs?